If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма голям смисъл. Проблема с българските банки е че никой всъщност не им вярва на отчетите, не дават дивиденти и са прекалено малки. Личното ми мнение е че що се отнася до европейски банки, най-тъпото нещо е човек да се забие точно в български.
Викаш друго си е в нещо пълно с испанско ДЦК и разлагащи се остатъци от junk grade MBS... на системи и bailout номер n... У нас капиталовата адекватност е 12%! Много по-високо от Basel!
Не е препоръка.
Според теб някои банки от нашта черга, които да следим
Няма голям смисъл. Проблема с българските банки е че никой всъщност не им вярва на отчетите, не дават дивиденти и са прекалено малки. Личното ми мнение е че що се отнася до европейски банки, най-тъпото нещо е човек да се забие точно в български.
Наскоро бях чел че Банк оф Америка е с Р/В около 0,5 през 2012 ....... някакви пиъри за ЦКБ да определим и да ги следим...
нямам, цкб ми е успешна позиция
Преди кризата банките в ЦИЕ се търгуваха на Р/В около 3,5-4, докато западните на 1,5-2. Логиката е че банките в нашия регион имат много по-голям потенциал за растеж. Има и други фактори... и всеки сам да си прецени.
ами ти тогава ще даваш тон за песен ................ гледай какво става на форекс-а, че и без това явно го следиш и казвай своевременно какво да правим с ЦКБ-то
щом е възходящ тренда сега да купувам ли или да изчакам?
Коментар