Първоначално изпратено от 000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВикаш друго си е в нещо пълно с испанско ДЦК и разлагащи се остатъци от junk grade MBS... на системи и bailout номер n... У нас капиталовата адекватност е 12%! Много по-високо от Basel!
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеТе щото големите европейски и американски банки даваха вЕрни отчети и за това фалираха или държавата ги спаси!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПреди кризата банките в ЦИЕ се търгуваха на Р/В около 3,5-4, докато западните на 1,5-2. Логиката е че банките в нашия регион имат много по-голям потенциал за растеж. Има и други фактори... и всеки сам да си прецени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНяма голям смисъл. Проблема с българските банки е че никой всъщност не им вярва на отчетите, не дават дивиденти и са прекалено малки. Личното ми мнение е че що се отнася до европейски банки, най-тъпото нещо е човек да се забие точно в български.
Не е препоръка.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеПри налагане на 1-годишна графика няма корелация
http://www.bloomberg.com/quote/4CF:BU
Според теб някои банки от нашта черга, които да следим
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
http://www.bloomberg.com/quote/4CF:BU
Според теб някои банки от нашта черга, които да следим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеНаскоро бях чел че Банк оф Америка е с Р/В около 0,5 през 2012 ....... някакви пиъри за ЦКБ да определим и да ги следим...
нямам, цкб ми е успешна позиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеНаскоро бях чел че Банк оф Америка е с Р/В около 0,5 през 2012 ....... някакви пиъри за ЦКБ да определим и да ги следим...
0.5869
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениееФтинко е разбира се
на първо време едно мизерно ниво на Р/В от 0,5 да стигнем са си над 1,50 на акция... съвсем постижима цел
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениееФтинко е разбира се
на първо време едно мизерно ниво на Р/В от 0,5 да стигнем са си над 1,50 на акция... съвсем постижима цел
На БФБ пари ще направят само хора с визия и реална представа!Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнениеГраби` народе възродени, за светли бъднини, ГРАБИ! ЕФтинко се харчат, еФтинко
Коментар
Коментар