If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да не забравиш ей?????? Ако акцията скочи с над 30 % до тогава и ако си спазиш обещанието ще се почерпим в заведение на х(т)има вав Варна по твой избор. Проблема ще е само дали ще съм тук или някъде навън но може и на друга дата да се почерпим
Няма да забравя. Понеже тогава със сигурност няма да съм толкова често във форума ми пиши на лични, ако печелиш! Ще го измислим
Успех и на теб, а бас не мога да хвана за нещо свързано с групата. Ако акцията скочи над 30% до 01.06.2013 ще ти пратя бутилка "Буш", защото си ме предизвикал. Но без басове.
Да не забравиш ей?????? Ако акцията скочи с над 30 % до тогава и ако си спазиш обещанието ще се почерпим в заведение на х(т)има вав Варна по твой избор. Проблема ще е само дали ще съм тук или някъде навън но може и на друга дата да се почерпим
А и Гетов колкото до това че си спечели повече пари от мен(където и да е)ако е истина завиждам ти благородно и ще се стремя в бъдеще да те мина(ако мога де поне ще опитам)
Успех
Успех и на теб, а бас не мога да хвана за нещо свързано с групата. Ако акцията скочи над 30% до 01.06.2013 ще ти пратя бутилка "Буш", защото си ме предизвикал. Но без басове.
Освен ако не играеш със многоцифрени суми и пазарът не се качи драстично, то в обозримо бъдеще със сигурност няма да спечелиш повече пари от мен. Но това не е важно, важно е да спечелиш,а не да загубиш, налЕ? Пожелавам ти го.
А и Гетов колкото до това че си спечели повече пари от мен(където и да е)ако е истина завиждам ти благородно и ще се стремя в бъдеще да те мина(ако мога де поне ще опитам)
Успех
Коментар