Първоначално изпратено от INSIDER-A
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеТука още ли продавача е 106 ? Колко може да имат още???!?!!!!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНаистина завидно търсене на тези нива, дори малко изкуствено започна да изглежда. Според мен има доста прехвърляне от джоб на джоб. А между другото колкото шарана се закачат все е берекет. Просто коментирам, не е задължително да съм прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеГетов, ти купи ли "тънкаж"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеХайде бе. Пакетът свърши майМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениекупих аз 500 бройки на 55-58 ст - това повод за хвалба ли е не мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВсичко зависи от времевия хоризонт на инвеститора. Аз лично имам дълъг инвестиционен хоризонт при инвестицията ми в ЦКБ и за това не се старая да гоня дъна. Ако някой е влезнал по позицията чисто спекулативно, защо да не кешне в някой момент?
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениепък после некъв друг клонинг ни убеждаваше на 0,78 как сме малоумни, че не сме продали.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТака си и знаех. Гледаш отстрани шоуто и само даваш интервюта.
Никой не съм карал да правят каквото и да било. Просто си споделих мнението и си стоя зад него и докато в ЦКБ има value и евтина, то при ПИБ няма никакво, ако ще сега и да отиде на 7 лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеняма нужда аз да доказвам какво на колко съм купил,
Никой не съм карал да правят каквото и да било. Просто си споделих мнението и си стоя зад него и докато в ЦКБ има value и евтина, то при ПИБ няма никакво, ако ще сега и да отиде на 7 лева.
Тъжното е че това няма как да го разбереш, докато одобряваш кредитни карти по цял ден в някой тъмен фрон деск на някаква банка.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар