Първоначално изпратено от VINS
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеОсвен ако не играеш със многоцифрени суми и пазарът не се качи драстично, то в обозримо бъдеще със сигурност няма да спечелиш повече пари от мен. Но това не е важно, важно е да спечелиш,а не да загубиш, налЕ? Пожелавам ти го.
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеОсвен ако не играеш със многоцифрени суми и пазарът не се качи драстично, то в обозримо бъдеще със сигурност няма да спечелиш повече пари от мен. Но това не е важно, важно е да спечелиш,а не да загубиш, налЕ? Пожелавам ти го.
Благодаря за пожеланието цифрите не са големи (еееее много пъти по-големи от сделките на един съфорумец, но това си е моя работа) Нищо не каза за баса обаче, можем да игаем и на постигната доходност за определен период в Х(т)имаджийските акции ааааааааа??? Въпреки че тоя съфорумец за който говорех по-горе входа и изхода са му прогресивно пропорционални на съотношението мой/негови сделки В НЕГОВА ПОЛЗА и с него не бих се хжанал на бас за постигната доходност за определен период по обясними причини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеОпитвам се да намеря логика и ... не намирам?!
Голям купувач не влиза така. Ако ще купува за милиони, то той ще се свърже директно с потенциалния голям акционер, продавач ...
Ако до скоро имаше логика, да излиза някой голям /Артио/, на който не е осигурен EXIT, то вече не може да има повече акции.
Така че и на мен все повече ми прилича на прехвърляне от 1ин в друг джоб. Дано не са само счетоводни врътки, вътре в групата!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеГетов нека времето да покаже кой е бил шаран и кой не е. На запад (а ние сме ориентирани май на запад пак гледам и изтока е ориентиран на запад е без КНДР и близкият изток де) шарани викат на хората които не пИчелят докато другите печелят. Да врътнем едно басче ааааааа? Да видим кой ще е шаран от нас двамата в обозримо бъдеще???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПродавача дали разбра вече че няма по голям от пазара
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНаистина завидно търсене на тези нива, дори малко изкуствено започна да изглежда. Според мен има доста прехвърляне от джоб на джоб. А между другото колкото шарана се закачат все е берекет. Просто коментирам, не е задължително да съм прав.
Голям купувач не влиза така. Ако ще купува за милиони, то той ще се свърже директно с потенциалния голям акционер, продавач ...
Ако до скоро имаше логика, да излиза някой голям /Артио/, на който не е осигурен EXIT, то вече не може да има повече акции.
Така че и на мен все повече ми прилича на прехвърляне от 1ин в друг джоб. Дано не са само счетоводни врътки, вътре в групата!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНаистина завидно търсене на тези нива, дори малко изкуствено започна да изглежда. Според мен има доста прехвърляне от джоб на джоб. А между другото колкото шарана се закачат все е берекет. Просто коментирам, не е задължително да съм прав.
Коментар
-
Коментар
Коментар