Първоначално изпратено от dimapst
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеда не излизаш тогава лятна ваканция от училище
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНяма да забравя. Понеже тогава със сигурност няма да съм толкова често във форума ми пиши на лични, ако печелиш! Ще го измислим
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНяма да забравя. Понеже тогава със сигурност няма да съм толкова често във форума ми пиши на лични, ако печелиш! Ще го измислим
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеДа не забравиш ей?????? Ако акцията скочи с над 30 % до тогава и ако си спазиш обещанието ще се почерпим в заведение на х(т)има вав Варна по твой избор. Проблема ще е само дали ще съм тук или някъде навън но може и на друга дата да се почерпим
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеУспех и на теб, а бас не мога да хвана за нещо свързано с групата. Ако акцията скочи над 30% до 01.06.2013 ще ти пратя бутилка "Буш", защото си ме предизвикал. Но без басове.
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеАко спре натиска, още днес минаваме номинал ...
Поздрави и успеееееееех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениетия 65267 да не са последните?Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМай и в България ИМА ФОНДОВ ПАЗАР! Щом като глътна 517 хиляди акции и пита за още
Коментар
Коментар