IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
    А Варианта пада пада пада
    Мисля го контрирам с малки суми и да свалям цена - то така или иначе имам голямо кифте да съпортва на ниски нива - но се ослушвам още
    Хайде вече и маркет мейкър си имаме по позицията.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
      просто пазар!
      Именно, севте ми е да взимам краткосрочни решения при паднало правителство
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Мисля го контрирам с малки суми и да свалям цена - то така или иначе имам голямо кифте да съпортва на ниски нива - но се ослушвам още
        просто пазар!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
          Бай си е по-добрия вариант поне според мен >пада>Качва......

Коментар

Явно това, ще - много объркано и аз си гледам платформата всичко точно, гледам инвестора там други спатии

Я кажете как мислите го отиграете, аз съм дългосрочно нагоре с добър +, но и на спекулациии няма откажа! Ама днес утре, че цялата седмица всичко е мешена скара! В момента заемам холд позиции
            Бай си е по-добрия вариант поне според мен >пада>Качва......

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
              Ако не сте прочели ВЕЧЕ не се предлага тази услуга в РЕАЛНО време!

Прочетете темата: До Инвестор.

Успех!
              Къде да го прочем? Има ли го до котиривките поне с малки букви?????
              Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Явно това, ще - много объркано и аз си гледам платформата всичко точно, гледам инвестора там други спатии

Я кажете как мислите го отиграете, аз съм дългосрочно нагоре с добър +, но и на спекулациии няма откажа! Ама днес утре, че цялата седмица всичко е мешена скара! В момента заемам холд позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Да, от седмица-две има проблем с актуализация на данните в инвестора.
                  Не са в реално време, а с голямо забавяне.
                  Това е откровена манипулация на пазара. Не ми се занимава да пускам сигнал до КФН. От повече от 7 г. разчитам натези котирповки, в един хубав ден котировките си стоя, или става някаква обмяна, но не е я сно каква и на колко време - никакво съобщение и така полезната ни медия Инвестор.

Какво е това, ако дезинформация, подвеждане, манипулация, нарушение според ЗППЦК. Къде е КФН да разследва тоя золум?
                  Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Ако не сте прочели ВЕЧЕ не се предлага тази услуга в РЕАЛНО време!

Прочетете темата: До Инвестор.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
                      Според мен в Investor.bg нещо е сбъркано защото при мен в платформата котировките са различни от тези, които се виждат в сайта, при това не само тук по тази позиция. Колеги при вас как е ?
                      Да, от седмица-две има проблем с актуализация на данните в инвестора.
                      Не са в реално време, а с голямо забавяне.

Коментар

Някой ще ми каже ли как става връткта да минават сделки на по-ниски цени от купува/продава?!
                        Според мен в Investor.bg нещо е сбъркано защото при мен в платформата котировките са различни от тези, които се виждат в сайта, при това не само тук по тази позиция. Колеги при вас как е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                          Очаквам по-късно Батя да се похвали какво е направил днес. Много здрави нерви има това момче.
                          Днес нищо не съм правил тук Пончо.
                          Чаках паникьорчетата около 75, но нещо не им стигнаха силите да свалят до толкова. Така че държа си дългосрочния пакет, вярвам в тренда нагоре и гледам мача за други изгодни предложения

Коментар

• Очаквам по-късно Батя да се похвали какво е направил днес. Много здрави нерви има това момче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Със сигурност е взел на тези цени. В този форум всички купуват на дъното и продават на върха.
                              радвам се че мислиш, че това е дъното, а и вече написах какво точно съм направил. Споделих просто идея, че в монета според мен е за купуване , а не за продаване

не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                                Сега ако кажеш че си взел на .773 евала
                                Със сигурност е взел на тези цени. В този форум всички купуват на дъното и продават на върха.
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X