Първоначално изпратено от needtoknowmore
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнениепросто пазар!
Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеА Варианта пада пада пада
Мисля го контрирам с малки суми и да свалям цена - то така или иначе имам голямо кифте да съпортва на ниски нива - но се ослушвам ощепросто пазар!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнениеБай си е по-добрия вариантпоне според мен >пада>Качва......
Мисля го контрирам с малки суми и да свалям цена - то така или иначе имам голямо кифте да съпортва на ниски нива - но се ослушвам ощеМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЯвно това, ще - много объркано и аз си гледам платформата всичко точно, гледам инвестора там други спатии
Я кажете как мислите го отиграете, аз съм дългосрочно нагоре с добър +, но и на спекулациии няма откажа! Ама днес утре, че цялата седмица всичко е мешена скара! В момента заемам холд позициипоне според мен >пада>Качва......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеАко не сте прочели ВЕЧЕ не се предлага тази услуга в РЕАЛНО време!
Прочетете темата: До Инвестор.
Успех!Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Явно това, ще - много объркано и аз си гледам платформата всичко точно, гледам инвестора там други спатии
Я кажете как мислите го отиграете, аз съм дългосрочно нагоре с добър +, но и на спекулациии няма откажа! Ама днес утре, че цялата седмица всичко е мешена скара! В момента заемам холд позицииМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа, от седмица-две има проблем с актуализация на данните в инвестора.
Не са в реално време, а с голямо забавяне.
Какво е това, ако дезинформация, подвеждане, манипулация, нарушение според ЗППЦК. Къде е КФН да разследва тоя золум?Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Konsultant
Ако не сте прочели ВЕЧЕ не се предлага тази услуга в РЕАЛНО време!
Прочетете темата: До Инвестор.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеСпоред мен в Investor.bg нещо е сбъркано защото при мен в платформата котировките са различни от тези, които се виждат в сайта, при това не само тук по тази позиция. Колеги при вас как е ?
Не са в реално време, а с голямо забавяне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеНякой ще ми каже ли как става връткта да минават сделки на по-ниски цени от купува/продава?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеОчаквам по-късно Батя да се похвали какво е направил днес. Много здрави нерви има това момче.
Чаках паникьорчетата около 75, но нещо не им стигнаха силите да свалят до толкова. Така че държа си дългосрочния пакет, вярвам в тренда нагоре и гледам мача за други изгодни предложения
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСъс сигурност е взел на тези цени. В този форум всички купуват на дъното и продават на върха.
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеСега ако кажеш че си взел на .773 евалаThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар