IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Паникьорите и успешните продадоха само вторите купиха пак.... Не се безпокойте борсата върви по пътя си

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Купувача по позицията от последния месец да се събужда по-бързо и да започне да купува, че се очертава Батак.
      Чакай малко сега, да не прибързваме, има време за масирани покупки

Коментар

• Купувача по позицията от последния месец да се събужда по-бързо и да започне да купува, че се очертава Батак.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Споко момчета.
          Инвестирал е човекът 8 200 лв и е спечелил 300 лв за ден - случва се, но са му останали още 5 000 х 0,821.Ами днес ако паднем под 0,8 ...

Пък дали е ИП или не е - си е все тая .
          Аре късмет и с по-малко нерви ,че още ще са ни нужни
          не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            гетофф, днес май сме си разменили ролите
            Аз купих 10Т на 82-82,1 и шитнах 5 на 89,4-88,2
            Естествено, държа си дългосрочния пакет, но такива дневни лашкания с +/-10% и мен ме съблазняват за интрадей игра

При Хим също - 1,36-1,306 купува и 1,44-1,464 продава

Няма лошо от допълнителна ликвидност на БФБ

За тебе бате знаем, че купуваш само най-ниско и продаваш най-високо. Вземи да издадеш някой учебник. Аз ще ти продам някоя друга бройка... на Сорос да речем

Аз пък нито купувах, нито продавах

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Паже,
              Един път се хванах да правя бизнес с теб в Таксун и избяга ,но оценки правиш и знаеш колко съм купувал , като последната клюкарка в Горно Нанадолнище...
              Само спамиш ,но за последно се хванах че си сериозен мъж а не лигльо под чехъл ....
              Това беше бъзик, но трябваше да наблегнеш на тази част "още не са ги спрели" и да се позамислиш малко. Не мога да повярвам, че ти още сума уж опитни борсови участници останахте с акции на ЧЕЗ и Енерго-про след като от няколко дни положението беше ясно накъде отива. Дано успееш да спасиш поне част от парите!

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
                От теб ли ще купуват утре
                малък си още за тези работи ......................... когато пораснеш ще разбереш

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                  Питах за 30 мил понеже бях останал с впечатление, че притежават 10% от Разпределение, а то било от Електро!
                  Незнам, Монти се хвалеше, че купува Енерго-про на 158 лв, тях още не са ги спряли.
                  Паже,
                  Един път се хванах да правя бизнес с теб в Таксун и избяга ,но оценки правиш и знаеш колко съм купувал , като последната клюкарка в Горно Нанадолнище...
                  Само спамиш ,но за последно се хванах че си сериозен мъж а не лигльо под чехъл ....

Коментар

• гетофф, днес май сме си разменили ролите
                    Аз купих 10Т на 82-82,1 и шитнах 5 на 89,4-88,2
                    Естествено, държа си дългосрочния пакет, но такива дневни лашкания с +/-10% и мен ме съблазняват за интрадей игра

При Хим също - 1,36-1,306 купува и 1,44-1,464 продава

Няма лошо от допълнителна ликвидност на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      смях ..................... пълен смях си, но добрата новина е, че не си сам

в твоето положение се намират и тези които днес продадоха ................................. а утре ще си купят с 10% по-скъпо
                      От теб ли ще купуват утре Смешник
                      търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                        Принципите са за това, да се нарушават Пък може да е за добро, утре може навигаторът да разклати лодката в другата посока

Иначе поздрави за отиграването днес, в бурите се познават талантливите (или просто късметливи) моряци
                        Това днес е старо упражнение тренирано многократно през 2008 г. Когато вечерта съм оставал в акции в повечето случаи на следващия ден не се е получавало. Ала от твоите уста в Божиите уши. Много горещ този картоф

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          За днес толкова. За жалост пазарът замря по-бързо отколкото очаквах и не можах да разкарам всичко. Ще се наложи да наруша принципите си.
                          Принципите са за това, да се нарушават Пък може да е за добро, утре може навигаторът да разклати лодката в другата посока

Иначе поздрави за отиграването днес, в бурите се познават талантливите (или просто късметливи) моряци

Коментар

Ще разкешиш на 90 стинки, а хитрец такъв
                            За днес толкова. За жалост пазарът замря по-бързо отколкото очаквах и не можах да разкарам всичко. Ще се наложи да наруша принципите си.

Коментар

Според мен ослушване следва, лодката много се клати напоследък, ше го ева
                              индикация за потвърждаване на тренда ли, що ли.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                                Питах за 30 мил понеже бях останал с впечатление, че притежават 10% от Разпределение, а то било от Електро!
                                ти си попитал, а друг по-долу ти е отговорил

така е ................................ форум...

Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                                , Монти се хвалеше, че купува Енерго-про на 158 лв, тях още не са ги спряли.
                                дано мисирката е успяла днес да продаде на 130 лв., че предстоят трудни дни, седмици, месеци и дори години за някои монополисти

Коментар

Working...
                                X