Паникьорите и успешните продадоха само вторите купиха пак.... Не се безпокойте борсата върви по пътя си
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКупувача по позицията от последния месец да се събужда по-бързо и да започне да купува, че се очертава Батак.
Коментар
-
Споко момчета.
Инвестирал е човекът 8 200 лв и е спечелил 300 лв за ден - случва се, но са му останали още 5 000 х 0,821.Ами днес ако паднем под 0,8 ...
Пък дали е ИП или не е - си е все тая .
Аре късмет и с по-малко нерви ,че още ще са ни нужнине е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениегетофф, днес май сме си разменили ролите
Аз купих 10Т на 82-82,1 и шитнах 5 на 89,4-88,2
Естествено, държа си дългосрочния пакет, но такива дневни лашкания с +/-10% и мен ме съблазняват за интрадей игра
При Хим също - 1,36-1,306 купува и 1,44-1,464 продава
Няма лошо от допълнителна ликвидност на БФБ
За тебе бате знаем, че купуваш само най-ниско и продаваш най-високо. Вземи да издадеш някой учебник. Аз ще ти продам някоя друга бройка... на Сорос да речем
Аз пък нито купувах, нито продавах
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПаже,
Един път се хванах да правя бизнес с теб в Таксун и избяга ,но оценки правиш и знаеш колко съм купувал , като последната клюкарка в Горно Нанадолнище...
Само спамиш ,но за последно се хванах че си сериозен мъж а не лигльо под чехъл ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнениеОт теб ли ще купуват утре
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеПитах за 30 мил понеже бях останал с впечатление, че притежават 10% от Разпределение, а то било от Електро!
Незнам, Монти се хвалеше, че купува Енерго-про на 158 лв, тях още не са ги спряли.
Един път се хванах да правя бизнес с теб в Таксун и избяга ,но оценки правиш и знаеш колко съм купувал , като последната клюкарка в Горно Нанадолнище...
Само спамиш ,но за последно се хванах че си сериозен мъж а не лигльо под чехъл ....
Коментар
-
гетофф, днес май сме си разменили ролите
Аз купих 10Т на 82-82,1 и шитнах 5 на 89,4-88,2
Естествено, държа си дългосрочния пакет, но такива дневни лашкания с +/-10% и мен ме съблазняват за интрадей игра
При Хим също - 1,36-1,306 купува и 1,44-1,464 продава
Няма лошо от допълнителна ликвидност на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениесмях ..................... пълен смях си, но добрата новина е, че не си сам
в твоето положение се намират и тези които днес продадоха ................................. а утре ще си купят с 10% по-скъпотърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеПринципите са за това, да се нарушават Пък може да е за добро, утре може навигаторът да разклати лодката в другата посока
Иначе поздрави за отиграването днес, в бурите се познават талантливите (или просто късметливи) моряци
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗа днес толкова. За жалост пазарът замря по-бързо отколкото очаквах и не можах да разкарам всичко. Ще се наложи да наруша принципите си.
Иначе поздрави за отиграването днес, в бурите се познават талантливите (или просто късметливи) моряци
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЩе разкешиш на 90 стинки, а хитрец такъв
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеСпоред мен ослушване следва, лодката много се клати напоследък, ше го ева
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеПитах за 30 мил понеже бях останал с впечатление, че притежават 10% от Разпределение, а то било от Електро!
така е ................................ форум...
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение, Монти се хвалеше, че купува Енерго-про на 158 лв, тях още не са ги спряли.
Коментар
Коментар