Първоначално изпратено от needtoknowmore
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеОчаквам по-късно Батя да се похвали какво е направил днес. Много здрави нерви има това момче.
Чаках паникьорчетата около 75, но нещо не им стигнаха силите да свалят до толкова. Така че държа си дългосрочния пакет, вярвам в тренда нагоре и гледам мача за други изгодни предложения
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСъс сигурност е взел на тези цени. В този форум всички купуват на дъното и продават на върха.
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеСега ако кажеш че си взел на .773 евалаThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеСега ако кажеш че си взел на .773 евала
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениекупих си пък да видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемалък си още за тези работи ......................... когато пораснеш ще разбереш
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Дано новобранците са си взели поука. Нищо, че им се е наложило със сигурност да плюят малко кръв. Когато им говорех да осребряват, те ме нареждаха един подир друг. Ако не се лъжа днес акцията чукна онези легендарни 78 ст. Ала нищо, друг път да обръщате внимание на този, който ви съветва как да печелите (дори и малко), а не на този, който директно ви дава акъл как да си загубите парите. Айде, от мен лека по темата. При следващото движение пак съм с вас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеДо лев купуваха като луди, на 90 стотинки минаха 500К за ден. Вчера мисля доволно пак напълниха 400К. Така че май не са спали и тази седмицаThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКупувача по позицията от последния месец да се събужда по-бързо и да започне да купува, че се очертава Батак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнениеПаникьорите и успешните продадоха само вторите купиха пак.... Не се безпокойте борсата върви по пътя си
Коментар
Коментар