IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
    Това е откровена манипулация на пазара. Не ми се занимава да пускам сигнал до КФН. От повече от 7 г. разчитам натези котирповки, в един хубав ден котировките си стоя, или става някаква обмяна, но не е я сно каква и на колко време - никакво съобщение и така полезната ни медия Инвестор.

Какво е това, ако дезинформация, подвеждане, манипулация, нарушение според ЗППЦК. Къде е КФН да разследва тоя золум?
    Benz Mafia 4,
    Нещо нервничък ми се виждаш...
    когато писахме четири години ,че малко хора могат да спечелят от ТИМ , бяхме добри а сега станахме комплексари.....
    Гледай си шитовете и осредняваи, както всички Големи Бели Кокошки от ятото на ТИМ......... и се радвай че не им хрумнало още да ви заколят и държат малко маркета....но то ще е до време за да можете да осредните ...

Коментар

• Е ти така трябваше да кажеш защото излезе че искаш да контрираш с малки суми и да сваляш цена което си е да контролираш цената един вид и малко странно ми прозвуча като го прочетох . Осредняването не е зле стига пак както всички да уцелиш момента и цената

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
        Мен с какви малки суми викаш ще контрираш тук? Вчера ти трябваха поне 500К за да я задържиш, а може и толкова да не можеше да ти стигнат.
        Едно е да контрираш и да купуваш и да осреднваш, това което казах аз! Съвсем различно е някой маркет мейкър да не разреши да падне цената
        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
          А Варианта пада пада пада
          Мисля го контрирам с малки суми и да свалям цена - то така или иначе имам голямо кифте да съпортва на ниски нива - но се ослушвам още
          Мен с какви малки суми викаш ще контрираш тук? Вчера ти трябваха поне 500К за да я задържиш, а може и толкова да не можеше да ти стигнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Хайде вече и маркет мейкър си имаме по позицията.
            Хах измисли го
            Тук има колеги с в пъти по-големи от моя портфейл дето чудесно биха се справили - може към тях да се адресира

Коментар

Мисля го контрирам с малки суми и да свалям цена - то така или иначе имам голямо кифте да съпортва на ниски нива - но се ослушвам още
              Хайде вече и маркет мейкър си имаме по позицията.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
                просто пазар!
                Именно, севте ми е да взимам краткосрочни решения при паднало правителство

Коментар

просто пазар!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
                    Бай си е по-добрия вариант поне според мен >пада>Качва......

Коментар

Явно това, ще - много объркано и аз си гледам платформата всичко точно, гледам инвестора там други спатии

Я кажете как мислите го отиграете, аз съм дългосрочно нагоре с добър +, но и на спекулациии няма откажа! Ама днес утре, че цялата седмица всичко е мешена скара! В момента заемам холд позиции
                      Бай си е по-добрия вариант поне според мен >пада>Качва......

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                        Ако не сте прочели ВЕЧЕ не се предлага тази услуга в РЕАЛНО време!

Прочетете темата: До Инвестор.

Успех!
                        Къде да го прочем? Има ли го до котиривките поне с малки букви?????
                        Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Явно това, ще - много объркано и аз си гледам платформата всичко точно, гледам инвестора там други спатии

Я кажете как мислите го отиграете, аз съм дългосрочно нагоре с добър +, но и на спекулациии няма откажа! Ама днес утре, че цялата седмица всичко е мешена скара! В момента заемам холд позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Да, от седмица-две има проблем с актуализация на данните в инвестора.
                            Не са в реално време, а с голямо забавяне.
                            Това е откровена манипулация на пазара. Не ми се занимава да пускам сигнал до КФН. От повече от 7 г. разчитам натези котирповки, в един хубав ден котировките си стоя, или става някаква обмяна, но не е я сно каква и на колко време - никакво съобщение и така полезната ни медия Инвестор.

Какво е това, ако дезинформация, подвеждане, манипулация, нарушение според ЗППЦК. Къде е КФН да разследва тоя золум?
                            Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Ако не сте прочели ВЕЧЕ не се предлага тази услуга в РЕАЛНО време!

Прочетете темата: До Инвестор.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
                                Според мен в Investor.bg нещо е сбъркано защото при мен в платформата котировките са различни от тези, които се виждат в сайта, при това не само тук по тази позиция. Колеги при вас как е ?
                                Да, от седмица-две има проблем с актуализация на данните в инвестора.
                                Не са в реално време, а с голямо забавяне.

Коментар

Working...
                                X