IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Полкич, това което виждаш не е анализ а просто нахвърляни мисли следствие на допусната от мен грешка преди бая време. Просто споделям някакви възгледи.
    уцели и ти момента за да ни запознаеш с възгледите ти

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Ръстът който последва след това беше напълно спекулативен и не беше следствие на някакви съществени промени в макро рамката, финансовите показатели на банката или положително развитие на сектора, а чисто и просто спекулативни.
    тотално грешиш също като твоя приятел в темата за спорта ...................... спада до 55 ст. се дължи на излизащ голям миноритар на когото нямаше кой да му купи акциите, а не на нещата които си написал в анализчетото ти

сегашния спад от 20% през последните няколко дни се дължи на политическата ситуция и несигурността .................... овцете искат да стискат кеша .................. нормализират ли се нещата в политически план акцията ще се изстреля към 1.50

ти тотално не можеш да оцениш ситуацията защото очевидно, че си обременен от нещо си

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Всичко което казвам е това. Не виждам, защо изобщо се палиш, когато сме в един кюп.
    отстрани изобщо не изглежда, че сме в един кюп ................... появяваш се само при червени сесии и възтържествуваш ..................... а ти не можеш да възтържествуваш дори и акцията да се върне пак на 0.57 лв.

Коментар

• Момчета, моля ви да се държите културно. Не се дръжте, като животни.

Да знаете, че всичко извън темата ЦКБ ще бъде трито. Аман от ненужен спам и лични обиди.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Абе Вейдър що си мислиш че си губя времето да те следя кога влизаш у форумчето.При мен сега е ден и имам малко време да погледна какви сте ги сътворили , а и няма смисъл да се ядосваш че съм познал как ще се разиграе гейма.То толкова години едно и също се случва та трябваше да я опознаете тая артия.

Коментар

• вие всички сте ме чакали на компа и сте рефрешвали само

николчо беше изключен, онзи без сапа и той го нямаше, но щом драснах редче и веднага се логнахте ........................ а мисирката си е винаги логната

ако знаех, че ме чакате щях да се прибера по-рано вместо да си пия биричката по баровете

Коментар

• Голяма сила е Великият дух Разкарах горещият картоф от тая артия и то видиш ли тя иска пак да ми доде на цена под 60 ст.Хубав гейм стана.Напълнихме вигвама с бизонско хихихии Успех на играчорите надежда за държателите на артийки !!

Коментар

• Полкич, това което виждаш не е анализ а просто нахвърляни мисли следствие на допусната от мен грешка преди бая време. Просто споделям някакви възгледи.

Ръстът който последва след това беше напълно спекулативен и не беше следствие на някакви съществени промени в макро рамката, финансовите показатели на банката или положително развитие на сектора, а чисто и просто спекулативни.

Всичко което казвам е това. Не виждам, защо изобщо се палиш, когато сме в един кюп.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Ще го постна вместо Полкича, който го пействаше през 2-3 дни.

николчо, ти си бил голям мазохист като те гледам

николчо, на 7-ми януари да напишеш подобна глупост и от следващия ден акцията да направи едно от най-силното си рали и да се качи с 85% за 2-3 седмици ...................... и ти да продължаваш да развяваш твоето нескопосано "анализче" си е жива олигофрения

Коментар

• Аз съм ужасен спекулант и за това не се и старая да гоня такива движения. Аз съм си най-обикновен buy and hold инвеститор. Ще купувам по-сериозно, когато top-down-а покаже, че времето е дошло. На този етап гледам шоуто.

Коментар

• Ей големи шпекуланти сте бе?! Като качва си траете и казвате как сте купили в ниското и после като пада показвате ква трагедия е било

Само не разбрах днес от кой купих от колето или гетоффа или който и да е там сбъркал корекция с асансьора за надолу
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• И аз имам доста неща да пейстна, които ги говорих преди 2-3 седмици...Няма смисъл.

Коментар

• Ще го постна вместо Полкича, който го пействаше през 2-3 дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                          Добре де ама успяваш ли да правиш добри сделки по този начин защото колкото и да бяха в реално време пак са различни от реалните в момента и както няколко дни е като лавина първите 20 минути, как би успял да го направиш това скотировки с 3 минути забавяне даже? Смисъл аз не съм го правил и някак не искам да се пробвам Успех все пак.
                          Аз не бързам за никъде...
                          Предният ден слагам поръчките купува и продава и чакам лимит....те са купува минус 10 % от първия и продава плюс 10 %.. да кажем
                          Ако някоя акция ми е много ценна и искам веднага да купя или продам , тогава разчитах на Инвестора ,за да видя дълбочината а сега от ВСЕ я гледам в момента но без да знам какви оферти се слагат...и колко са големи.
                          Ами имаше време сделките бяха по 100 за цял ден...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Petar,
                            аз също не съм съгласен за премахването на котировките в реално време ,но те са собственици на сайта и до тук...
                            понеже не смея да ползвам държавния интернет а ме мързи да си нося лаптопа в службата подавах поръчките по котировките на Инвестора..
                            Добре де ама успяваш ли да правиш добри сделки по този начин защото колкото и да бяха в реално време пак са различни от реалните в момента и както няколко дни е като лавина първите 20 минути, как би успял да го направиш това скотировки с 3 минути забавяне даже? Смисъл аз не съм го правил и някак не искам да се пробвам Успех все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                              Аз също разчитам на Инвестора да следя някои неща ама като търгуваш по телефона ли търгуваш, нямаш ли платформа някаква. Не ми се вижда серизно подобно изказване за манипулация и каквото и да било друго. Като не пише че са ти в реално време сверяваш си часовника. Като си усетил че се разминават гледай си само сделките с малко закъснение тук пък котировките ако не ги гледаш на платформата си е самоубийство. Той инвестор-а и да иска няма как да ти даде реално време котировки особено сутрин от 10:10 до към 10:40 забрави те се менят на секунда по 5 пъти.

МОнти не е към теб приятел обърках пост-а за Цитат-а. Към Мафията беше. Още веднъж My BAD
                              Petar,
                              аз също не съм съгласен за премахването на котировките в реално време ,но те са собственици на сайта и до тук...
                              понеже не смея да ползвам държавния интернет а ме мързи да си нося лаптопа в службата подавах поръчките по котировките на Инвестора..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Benz Mafia 4,
                                Нещо нервничък ми се виждаш...
                                когато писахме четири години ,че малко хора могат да спечелят от ТИМ , бяхме добри а сега станахме комплексари.....
                                Гледай си шитовете и осредняваи, както всички Големи Бели Кокошки от ятото на ТИМ......... и се радвай че не им хрумнало още да ви заколят и държат малко маркета....но то ще е до време за да можете да осредните ...
                                Аз също разчитам на Инвестора да следя някои неща ама като търгуваш по телефона ли търгуваш, нямаш ли платформа някаква. Не ми се вижда серизно подобно изказване за манипулация и каквото и да било друго. Като не пише че са ти в реално време сверяваш си часовника. Като си усетил че се разминават гледай си само сделките с малко закъснение тук пък котировките ако не ги гледаш на платформата си е самоубийство. Той инвестор-а и да иска няма как да ти даде реално време котировки особено сутрин от 10:10 до към 10:40 забрави те се менят на секунда по 5 пъти.

МОнти не е към теб приятел обърках пост-а за Цитат-а. Към Мафията беше. Още веднъж My BAD

Коментар

Working...
                                X