IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    Питах за 30 мил понеже бях останал с впечатление, че притежават 10% от Разпределение, а то било от Електро!
    Точно. Значи не е чак такава болка за умиране. 4.6м не са нищо, като загуба.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      бате, не я мисли банката -> ЦКБ я оцени и я пусна на борсата .......................... банката все ще се оправи ........................ не си мисли, че като вземат лиценза на ЧЕЗ утре по някоя нова мрежа ще пуснат ел.енергия на абонатите им

бате, аз съм се притеснил за мисирката, че тя тук продаде на 67 стинки за да иде да купува енергодружества
      Питах за 30 мил понеже бях останал с впечатление, че притежават 10% от Разпределение, а то било от Електро!
      Незнам, Монти се хвалеше, че купува Енерго-про на 158 лв, тях още не са ги спряли.

Коментар

Банката за над 30 милиона ли имаше акции от ЧЕЗ? ::
        бате, не я мисли банката -> ЦКБ я оцени и я пусна на борсата .......................... банката все ще се оправи ........................ не си мисли, че като вземат лиценза на ЧЕЗ утре по някоя нова мрежа ще пуснат ел.енергия на абонатите им

бате, аз съм се притеснил за мисирката, че тя тук продаде на 67 стинки за да иде да купува енергодружества

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Абе май бяха около 10%, което зависи по какви цени ги смяташ, но е около 30м.
          николчо, много добре те разбирам като те видя изпълзял в темата при всяка червена сесия

само не ми е ясно защо се правиш на смахнат след като преди поредния си опит за манипулация не си зададеш въпроса .......................... "ако някой не си спомня какво и за колко е купила ЦКБ, то може ли набързо да провери и да ме хване пак в лъжа"

и така:

според информация публикувана на X3News, то Централна кооперативна банка е придобила 495 акции, представляващи 9.9% от капитала на ЧЕЗ Електро България. Сделката е осъществена на 27 ноември 2012 г., като цената на акция е 9300.55 лв. за брой. Общата стойност на транзакцията надхвърля 4.6 млн. лв.

николчо, къде са 30м, къде са 4,6 м???

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Събраха 400к акции на треперещите ръце и сега какво следва ...
            Според мен ослушване следва, лодката много се клати напоследък, ше го ева

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
              Моето инфо е същото, поне до средата на януари ..
              Няма промяна

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Събраха 400к акции на треперещите ръце и сега какво следва ...
                Смех ....Лесно е когато не си на зор
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Банката за над 30 милиона ли имаше акции от ЧЕЗ?
                  Абе май бяха около 10%, което зависи по какви цени ги смяташ, но е около 30м.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Събраха 400к акции на треперещите ръце и сега какво следва ...

Коментар

смях ..................... пълен смях си, но добрата новина е, че не си сам

в твоето положение се намират и тези които днес продадоха ................................. а утре ще си купят с 10% по-скъпо

така е най-лесно да се каже...
                      и както се казва ако не знаеш кой е глупака на пазара значи си ти...

имам акции тук и не съм продавал днес, а купувах, но това няма никакво значение...просто се опитвам да обясня всички извесни факти с една теория.
                      Ти като си толкова отворен кажи кой купува и кой продава...защото не купуват тим и не продават американците /пфбк/...

както и да е

Хубав ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнение
                        Ами мързи ме по скоро да пиша с конкретни извадки от законите, а и май за ДФ и ПФ има различни ограничения, но общо взето мисля така:

Не е тайна,че всички ДФ и ПФ на тим са пълни с акции от групата на тим: ЦКБ, ХИМ,НЕФТ И ГАЗ, зърнени храни и т.н. , които към януари са били общо около или близо до 20% от портфейла им. С голямото покачването на цената на тези акции съответно те нарушават тези граници , както и ограничението за не повече от 5% в една акция и трябва да намалят теглото в портфейлите си. За целта продават по малко и по много на новия инвеститор, който явно има доста кеш.
                        Това е моята теория и не е съвет за търговия
                        смях ..................... пълен смях си, но добрата новина е, че не си сам

в твоето положение се намират и тези които днес продадоха ................................. а утре ще си купят с 10% по-скъпо

Коментар

дай малко по-конкретно, де ........................... за да те взема на сериозно

ти не знаеш какви ограничения имат, а иначе знаеш, че им избиват лимитите

кои ДФ и кои ПФ визираш?

колко % имат от кои акции

иначе, ако искаш да си чешеш клавиатурата иди в друга тема...
                          Ами мързи ме по скоро да пиша с конкретни извадки от законите, а и май за ДФ и ПФ има различни ограничения, но общо взето мисля така:

Не е тайна,че всички ДФ и ПФ на тим са пълни с акции от групата на тим: ЦКБ, ХИМ,НЕФТ И ГАЗ, зърнени храни и т.н. , които към януари са били общо около или близо до 20% от портфейла им. С голямото покачването на цената на тези акции съответно те нарушават тези граници , както и ограничението за не повече от 5% в една акция и трябва да намалят теглото в портфейлите си. За целта продават по малко и по много на новия инвеститор, който явно има доста кеш.
                          Това е моята теория и не е съвет за търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнение
                            по закон ДФ и ПФ имат лимити 10% в една акция или там 5% не помня вече и не повече от 20% в една група и те като са на границата на лимитите и цената като скочи с 100% нали се сещаш че избиват всички лимити... и трябва да се продава - малко по малко но трябва
                            дай малко по-конкретно, де ........................... за да те взема на сериозно

ти не знаеш какви ограничения имат, а иначе знаеш, че им избиват лимитите

кои ДФ и кои ПФ визираш?

колко % имат от кои акции

иначе, ако искаш да си чешеш клавиатурата иди в друга тема...

Коментар

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
                              Bobane, как е настроението. Що така се сурнахте, да не разпродаде ?
                              Оранжев, не е добре така Аре малко по-благородно

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                                Днес е просто прекрасен ден!
                                Ще разкешиш на 90 стинки, а хитрец такъв

Коментар

Working...
                                X