Първоначално изпратено от bate Goiko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениебате, не я мисли банката -> ЦКБ я оцени и я пусна на борсата .......................... банката все ще се оправи ........................ не си мисли, че като вземат лиценза на ЧЕЗ утре по някоя нова мрежа ще пуснат ел.енергия на абонатите им
бате, аз съм се притеснил за мисирката, че тя тук продаде на 67 стинки за да иде да купува енергодружества
Незнам, Монти се хвалеше, че купува Енерго-про на 158 лв, тях още не са ги спряли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеБанката за над 30 милиона ли имаше акции от ЧЕЗ? ::
бате, аз съм се притеснил за мисирката, че тя тук продаде на 67 стинки за да иде да купува енергодружества
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАбе май бяха около 10%, което зависи по какви цени ги смяташ, но е около 30м.
само не ми е ясно защо се правиш на смахнат след като преди поредния си опит за манипулация не си зададеш въпроса .......................... "ако някой не си спомня какво и за колко е купила ЦКБ, то може ли набързо да провери и да ме хване пак в лъжа"
и така:
според информация публикувана на X3News, то Централна кооперативна банка е придобила 495 акции, представляващи 9.9% от капитала на ЧЕЗ Електро България. Сделката е осъществена на 27 ноември 2012 г., като цената на акция е 9300.55 лв. за брой. Общата стойност на транзакцията надхвърля 4.6 млн. лв.
николчо, къде са 30м, къде са 4,6 м???
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСъбраха 400к акции на треперещите ръце и сега какво следва ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеМоето инфо е същото, поне до средата на януари ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСъбраха 400к акции на треперещите ръце и сега какво следва ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеБанката за над 30 милиона ли имаше акции от ЧЕЗ?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениесмях ..................... пълен смях си, но добрата новина е, че не си сам
в твоето положение се намират и тези които днес продадоха ................................. а утре ще си купят с 10% по-скъпо
така е най-лесно да се каже...
и както се казва ако не знаеш кой е глупака на пазара значи си ти...
имам акции тук и не съм продавал днес, а купувах, но това няма никакво значение...просто се опитвам да обясня всички извесни факти с една теория.
Ти като си толкова отворен кажи кой купува и кой продава...защото не купуват тим и не продават американците /пфбк/...
както и да е
Хубав ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениеАми мързи ме по скоро да пиша с конкретни извадки от законите, а и май за ДФ и ПФ има различни ограничения, но общо взето мисля така:
Не е тайна,че всички ДФ и ПФ на тим са пълни с акции от групата на тим: ЦКБ, ХИМ,НЕФТ И ГАЗ, зърнени храни и т.н. , които към януари са били общо около или близо до 20% от портфейла им. С голямото покачването на цената на тези акции съответно те нарушават тези граници , както и ограничението за не повече от 5% в една акция и трябва да намалят теглото в портфейлите си. За целта продават по малко и по много на новия инвеститор, който явно има доста кеш.
Това е моята теория и не е съвет за търговия
в твоето положение се намират и тези които днес продадоха ................................. а утре ще си купят с 10% по-скъпо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениедай малко по-конкретно, де ........................... за да те взема на сериозно
ти не знаеш какви ограничения имат, а иначе знаеш, че им избиват лимитите
кои ДФ и кои ПФ визираш?
колко % имат от кои акции
иначе, ако искаш да си чешеш клавиатурата иди в друга тема...
Не е тайна,че всички ДФ и ПФ на тим са пълни с акции от групата на тим: ЦКБ, ХИМ,НЕФТ И ГАЗ, зърнени храни и т.н. , които към януари са били общо около или близо до 20% от портфейла им. С голямото покачването на цената на тези акции съответно те нарушават тези граници , както и ограничението за не повече от 5% в една акция и трябва да намалят теглото в портфейлите си. За целта продават по малко и по много на новия инвеститор, който явно има доста кеш.
Това е моята теория и не е съвет за търговия
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениепо закон ДФ и ПФ имат лимити 10% в една акция или там 5% не помня вече и не повече от 20% в една група и те като са на границата на лимитите и цената като скочи с 100% нали се сещаш че избиват всички лимити... и трябва да се продава - малко по малко но трябва
ти не знаеш какви ограничения имат, а иначе знаеш, че им избиват лимитите
кои ДФ и кои ПФ визираш?
колко % имат от кои акции
иначе, ако искаш да си чешеш клавиатурата иди в друга тема...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнениеBobane, как е настроението. Що така се сурнахте, да не разпродаде ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеДнес е просто прекрасен ден!
Коментар
Коментар