Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениедосега продаваха американците сега малко по малко ТИМ защото при тези ръстове им избиват лимитите
Коментар
-
Първоначално изпратено от val2 Разгледай мнениеПреди 2 години си увеличиха капитала на емисионна 1.5 . Сами си го записаха , без да ползват ресурс от пазара !
------------------------------
нали, ако ТИМ продадат техни акции веднага трябва да уведомят КФН
нали в банката имат почти 1 милиард лева ........................... колко трябва да си тъп за да си мислиш, че няма да вземат от нея, а ще тръгнат да кешираш акциите сиLast edited by 2012; 19.02.2013, 12:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениевсе още го мисля
Не продават на тези цени .
В грешка сте
По-вероятно е да са отляво на екрана !
Имам акции от днес и горното не е препоръка за търговия с финансови инструменти
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениемоята версия на нещата е , че влиза нов играч и той вдига цената - досега продаваха американците сега малко по малко ТИМ защото при тези ръстове им избиват лимитите Но ТИМ ще продават внимателно защото им харесва висока цена
не е съвет за сделки с ЦК
Коментар
-
Според мен са фондове, които разцъкаха по ликвидните позиции. Сега ключовият въпрос е с какви левчета са разиграли партията - вчера купуваха безкомпромисно, колкото им сипаха, днес нещата загрубяха. И аз мисля като Никола, че зависи от размера на целевия ресурс. С малко повече левове тази акция може да се заведе много нагоре, просто около лев и надолу е евтино и това всички на БФБ го знаят.
Не е никаква препоръка за нищо до никого!
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеТимаджийте, хал хабер си нямат кой им купуваше и купува акциите, това ти го казвам на 100%.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеТимаджийте, хал хабер си нямат кой им купуваше и купува акциите, това ти го казвам на 100%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеКаквото и да кажа ще излезе, че злобея, но не е така. Просто ми се искаше да не съм прав. Отново шаранчетата бяха на куката. Може да съберете 2 + 2 и да разберете защо точно определени се качиха, кои бяха инсайдърите, кой ги качи и защо.
Коментар
Коментар