IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• днес слабо нещо тука

Коментар

• Златни моменти за покупка е тази политическа криза. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Може и да не видим но може и да видим.Аз залагам на второто.Следващите години пак ще има сътресения щото тая криза май никой не я предполагаше и не е виждал подобна а пък за БГ какво да говорим.Ти да не си в УСА Захо ?
        Колко залагаш на второто и за какъв период и как ще уредим плащанията???????????

Коментар

Може и да не видим но може и да видим.Аз залагам на второто.Следващите години пак ще има сътресения щото тая криза май никой не я предполагаше и не е виждал подобна а пък за БГ какво да говорим.Ти да не си в УСА Захо ?
          Немечко
          криза криза колко да е криза.
          тука имаше по едно време нещо кризоподобно преди 2г,
          но бързо им мина ентусиазма. имотите катерят като смахнати......

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
            Ташунко може и да не видиме 60ст повече.
            блазе ти че работата ти позволява да играеш активно (в УСА предполагам)
            някои нямаме времето за това

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Браво, който е предвидил какво ще стане евала! Аз не успях и вече е късно сега, ако падне достатъчно и имам излишен кеш ще осреднявам, каквото стане
              и аз не съм продавал акции на ЦКБ не само през последния месец, но и през последната година

и на мен ми изпадна малко кеш, че си продадох джипа миналата седмица и като видях спада тази седмица реших вместо да си взимам друг джип да вкарам кинтите тук през следващите седмици (днес ги преведох от банката в платформата и утре ще са налични) ......................... след няколко месеца парите ще са поне с 50% повече и ще си избия загубата която реализирах от покупката на МПС-то до продажбата му

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Каквото и да напишеш Полкич няма как да ти повярвам пък и не ме интересува.
                ами те нещата си седят назад в тази тема и в темите на табаците .................. може и мисирката да потвърди

например при СофияБт като купих на 50 кинта/лота и като взех 5.20 на акция дивидент, цената на акцията падна на 42-43 лв и мисирката обикаляше целия форум да пише как съм загубил 2-3 хил.лева само при тази акция ................. аз си запазих спокойствие и си изчаках нещата да си дойдат на мястото...

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Ако си изкарал парички - евала.
                пак не си разбрал ................... не съм изкарал пари ................... акции съм изкарал ....................... вместо като теб да ги стискам акциите и да чакам се прехвърлих на друго място след което пак тук се върнах

иначе все ти се струва, че купувам тук защото нещата стават бавно - знаеш, че всеки ден не седя пред монитора ........................ първо продадох БТХ (бях купувал на 30 лв; после взех над 7 лв дивидент и продадох на 33 лв. - писал съм в съответната тема ............ след това акцията стигна 80 лв.) и купувах ЦКБ ................. после продадох БлагБт (купих на 48 лв; взех 13 лв. дивидент и продадох на 51 лв.) и пак купувах тук ................... накрая дойде ред и на СофияБТ ................... всичко се проточи около година ....................... аз и затова преди няколко дни написах, че пакетите съм ги правил тук са правени бавно и ако сега излизам ще ми се наложи да излизам седмица, а после ще купувам месец за да си върна акциите , като написах още, че последните покупки може да са на цени по-високи от последните продавани и затова няма да гоня малки движения...

Коментар

• Браво, който е предвидил какво ще стане евала! Аз не успях и вече е късно сега, ако падне достатъчно и имам излишен кеш ще осреднявам, каквото стане

Коментар

• Каквото и да напишеш Полкич няма как да ти повярвам пък и не ме интересува.

Ако си изкарал парички - евала.
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Е как ще няма хазарб бе Полкич. Някакъв актив се качва от 0.60 ст. на 1 лев и после пада на 1.80?

Пари си реализирал само, ако си продал. А ти тук ти не продаваш, а само купуваш и то от години.

Лека че започва мача.
                      нещо изпускаш май???

купувах 2 години и накрая продадох около 1.80 ....................... тогава още подържахме връзка по скайпа -> дано не си забравил ................ така, че знаеш, че тогава продадох

после знаеш, че с парите купих 1000 бр. от БТХ; 1000 бр. Благоевград БТ и 1000 бр. София БТ в очакване на приватизацията и очакване на дивиденти

при първите 2 акции профита ми беше задоводителен, но при София БТ стана така, че избих рибата ....................... с продадените 30 000 бр. на ЦКБ купих 1000 бр. СофияБт които после продадох на 71 лв. и с парите купих над 130 000 акции на ЦКБ ...................... само от София Бт изкарах 100 000 акции на ЦКБ печалба

това не е хазарт, николчо ........................ това е точно премерена инвестиция

Коментар

Абе Вейдър що си мислиш че си губя времето да те следя кога влизаш у форумчето.При мен сега е ден и имам малко време да погледна какви сте ги сътворили , а и няма смисъл да се ядосваш че съм познал как ще се разиграе гейма.То толкова години едно и също се случва та трябваше да я опознаете тая артия.
                        признавам те, че продаде на цената на която беше обявил, че си купил въпреки, че стиска хартийките година и половина

ако беше депозит_калфата щеше да ти натяква да пропуснатата лихва от банковия депозит, но аз съм широко строен и ще си затворя очите

признавам ти също, че си предвидил за оставката на ББ още в петък когато цената беше над левче и си знаел, че за 3 сесии ще ЦКБ падне с над 20%

който си го може си го знае...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          няма хазарт тук, николчо

това са най-бързите 85% които които можеш да направиш за няколко седмици и едва ли повече ще се случи подобно нещо на БФБ ...................... просто базата от която тръгна акцията беше много ниска, а пружината беше много натегната

всички знаят, че колкото повече се качва акцията толкова повече време ще е нужно за реализиране на подобни % профит
                          Е как ще няма хазарб бе Полкич. Някакъв актив се качва от 0.60 ст. на 1 лев и после пада на 1.80?

Пари си реализирал само, ако си продал. А ти тук ти не продаваш, а само купуваш и то от години.

Лека че започва мача.

Коментар

Поради друга причина пада акцията (Както и Химимпорт и други акции на ТИМ. Замисли се), която в някаква степен наистина има нещо общо със събитията от последните дни, но за твое съжаление няма да узнаеш защо.

Не искам да те убеждавам в каквото и да било. Очевидно е че по позицията има много сериозен купувач, което е много добре.

Акцията ще тръгне устойчиво нагоре, когато се оправи политическата обстановка, икономиката и сектора. До тогава ще е хазарт.
                            няма хазарт тук, николчо

това са най-бързите 85% които които можеш да направиш за няколко седмици и едва ли повече ще се случи подобно нещо на БФБ ...................... просто базата от която тръгна акцията беше много ниска, а пружината беше много натегната

всички знаят, че колкото повече се качва акцията толкова повече време ще е нужно за реализиране на подобни % профит

Коментар

Абе Вейдър що си мислиш че си губя времето да те следя кога влизаш у форумчето.При мен сега е ден и имам малко време да погледна какви сте ги сътворили , а и няма смисъл да се ядосваш че съм познал как ще се разиграе гейма.То толкова години едно и също се случва та трябваше да я опознаете тая артия.
                              Ташунко може и да не видиме 60ст повече.
                              блазе ти че работата ти позволява да играеш активно (в УСА предполагам)
                              някои нямаме времето за това

Коментар

• Поради друга причина пада акцията (Както и Химимпорт и други акции на ТИМ. Замисли се), която в някаква степен наистина има нещо общо със събитията от последните дни, но за твое съжаление няма да узнаеш защо.

Не искам да те убеждавам в каквото и да било. Очевидно е че по позицията има много сериозен купувач, което е много добре.

Акцията ще тръгне устойчиво нагоре, когато се оправи политическата обстановка, икономиката и сектора. До тогава ще е хазарт.

Коментар

Working...
                                X