днес слабо нещо тука
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМоже и да не видим но може и да видим.Аз залагам на второто.Следващите години пак ще има сътресения щото тая криза май никой не я предполагаше и не е виждал подобна а пък за БГ какво да говорим.Ти да не си в УСА Захо ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМоже и да не видим но може и да видим.Аз залагам на второто.Следващите години пак ще има сътресения щото тая криза май никой не я предполагаше и не е виждал подобна а пък за БГ какво да говорим.Ти да не си в УСА Захо ?
криза криза колко да е криза.
тука имаше по едно време нещо кризоподобно преди 2г,
но бързо им мина ентусиазма. имотите катерят като смахнати......
Коментар
-
Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнениеТашунко може и да не видиме 60ст повече.
блазе ти че работата ти позволява да играеш активно (в УСА предполагам)
някои нямаме времето за това
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеБраво, който е предвидил какво ще стане евала! Аз не успях и вече е късно сега, ако падне достатъчно и имам излишен кеш ще осреднявам, каквото стане
и на мен ми изпадна малко кеш, че си продадох джипа миналата седмица и като видях спада тази седмица реших вместо да си взимам друг джип да вкарам кинтите тук през следващите седмици (днес ги преведох от банката в платформата и утре ще са налични) ......................... след няколко месеца парите ще са поне с 50% повече и ще си избия загубата която реализирах от покупката на МПС-то до продажбата му
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКаквото и да напишеш Полкич няма как да ти повярвам пък и не ме интересува.
например при СофияБт като купих на 50 кинта/лота и като взех 5.20 на акция дивидент, цената на акцията падна на 42-43 лв и мисирката обикаляше целия форум да пише как съм загубил 2-3 хил.лева само при тази акция ................. аз си запазих спокойствие и си изчаках нещата да си дойдат на мястото...
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАко си изкарал парички - евала.
иначе все ти се струва, че купувам тук защото нещата стават бавно - знаеш, че всеки ден не седя пред монитора ........................ първо продадох БТХ (бях купувал на 30 лв; после взех над 7 лв дивидент и продадох на 33 лв. - писал съм в съответната тема ............ след това акцията стигна 80 лв.) и купувах ЦКБ ................. после продадох БлагБт (купих на 48 лв; взех 13 лв. дивидент и продадох на 51 лв.) и пак купувах тук ................... накрая дойде ред и на СофияБТ ................... всичко се проточи около година ....................... аз и затова преди няколко дни написах, че пакетите съм ги правил тук са правени бавно и ако сега излизам ще ми се наложи да излизам седмица, а после ще купувам месец за да си върна акциите , като написах още, че последните покупки може да са на цени по-високи от последните продавани и затова няма да гоня малки движения...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕ как ще няма хазарб бе Полкич. Някакъв актив се качва от 0.60 ст. на 1 лев и после пада на 1.80?
Пари си реализирал само, ако си продал. А ти тук ти не продаваш, а само купуваш и то от години.
Лека че започва мача.
купувах 2 години и накрая продадох около 1.80 ....................... тогава още подържахме връзка по скайпа -> дано не си забравил ................ така, че знаеш, че тогава продадох
после знаеш, че с парите купих 1000 бр. от БТХ; 1000 бр. Благоевград БТ и 1000 бр. София БТ в очакване на приватизацията и очакване на дивиденти
при първите 2 акции профита ми беше задоводителен, но при София БТ стана така, че избих рибата ....................... с продадените 30 000 бр. на ЦКБ купих 1000 бр. СофияБт които после продадох на 71 лв. и с парите купих над 130 000 акции на ЦКБ ...................... само от София Бт изкарах 100 000 акции на ЦКБ печалба
това не е хазарт, николчо ........................ това е точно премерена инвестиция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе Вейдър що си мислиш че си губя времето да те следя кога влизаш у форумчето.При мен сега е ден и имам малко време да погледна какви сте ги сътворили , а и няма смисъл да се ядосваш че съм познал как ще се разиграе гейма.То толкова години едно и също се случва та трябваше да я опознаете тая артия.
ако беше депозит_калфата щеше да ти натяква да пропуснатата лихва от банковия депозит, но аз съм широко строен и ще си затворя очите
признавам ти също, че си предвидил за оставката на ББ още в петък когато цената беше над левче и си знаел, че за 3 сесии ще ЦКБ падне с над 20%
който си го може си го знае...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеняма хазарт тук, николчо
това са най-бързите 85% които които можеш да направиш за няколко седмици и едва ли повече ще се случи подобно нещо на БФБ ...................... просто базата от която тръгна акцията беше много ниска, а пружината беше много натегната
всички знаят, че колкото повече се качва акцията толкова повече време ще е нужно за реализиране на подобни % профит
Пари си реализирал само, ако си продал. А ти тук ти не продаваш, а само купуваш и то от години.
Лека че започва мача.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПоради друга причина пада акцията (Както и Химимпорт и други акции на ТИМ. Замисли се), която в някаква степен наистина има нещо общо със събитията от последните дни, но за твое съжаление няма да узнаеш защо.
Не искам да те убеждавам в каквото и да било. Очевидно е че по позицията има много сериозен купувач, което е много добре.
Акцията ще тръгне устойчиво нагоре, когато се оправи политическата обстановка, икономиката и сектора. До тогава ще е хазарт.
това са най-бързите 85% които които можеш да направиш за няколко седмици и едва ли повече ще се случи подобно нещо на БФБ ...................... просто базата от която тръгна акцията беше много ниска, а пружината беше много натегната
всички знаят, че колкото повече се качва акцията толкова повече време ще е нужно за реализиране на подобни % профит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе Вейдър що си мислиш че си губя времето да те следя кога влизаш у форумчето.При мен сега е ден и имам малко време да погледна какви сте ги сътворили , а и няма смисъл да се ядосваш че съм познал как ще се разиграе гейма.То толкова години едно и също се случва та трябваше да я опознаете тая артия.
блазе ти че работата ти позволява да играеш активно (в УСА предполагам)
някои нямаме времето за това
Коментар
-
Поради друга причина пада акцията (Както и Химимпорт и други акции на ТИМ. Замисли се), която в някаква степен наистина има нещо общо със събитията от последните дни, но за твое съжаление няма да узнаеш защо.
Не искам да те убеждавам в каквото и да било. Очевидно е че по позицията има много сериозен купувач, което е много добре.
Акцията ще тръгне устойчиво нагоре, когато се оправи политическата обстановка, икономиката и сектора. До тогава ще е хазарт.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар