Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеА не може ли да се появи "черен лебед"
Един бял не може ли да се появи питам азVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеАми ще видим народа как го мисли
Аз сега ще пийна една ракийка, че седмицата беше напрегната
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениегерб+куневица - ще им се клатят краката още след първата година. Най-математически целесъобразно е герб+гея
Аз сега ще пийна една ракийка, че седмицата беше напрегнатаVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеОт възможните варианти ми се струват ГЕРБ+кунева или БСП+ДПС
Първият според мен е по добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениевероятно няма да стане, но кой е по-добрия вариант според теб
Първият според мен е по добреVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеТова според мен няма да стане, а като се замисля не ми изглежда и мн добър вариант
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениенай-добрия вариант е бойко+гея - така и вълкът сит и агнето цялоVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнениеАз очаквам ГЕРБ+Кунева и борсата нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеПип, всичко е вероятности и риск.
На борсите това се търгува.
Ти примерно залагаш на сценария който си описал, а други очакват ново силно правителство с ГЕРБ начело. И това им вдъхва оптимизъм.
Та хора и виждания всякакви и затова е интересно на пазара и има движенияVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеП..., а други очакват ново силно правителство с ГЕРБ начело. И това им вдъхва оптимизъм.
Та хора и виждания всякакви и затова е интересно на пазара и има движения
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTo туй ако е криза....... нито кризата криза, нито мечките мечки кат хората дето бе споменал някой
Поизчакай да видиш лятото като не могат направи правителство дори и с 3 глави на ламята.
Те тогаз ми се струва ще стане доста по интересно туканка
На борсите това се търгува.
Ти примерно залагаш на сценария който си описал, а други очакват ново силно правителство с ГЕРБ начело. И това им вдъхва оптимизъм.
Та хора и виждания всякакви и затова е интересно на пазара и има движения
Коментар
-
Първоначално изпратено от interseptor Разгледай мнениеднес слабо нещо тука
я се огледай наоколо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеЗлатни моменти за покупка е тази политическа криза. Не е препоръка
Поизчакай да видиш лятото като не могат направи правителство дори и с 3 глави на ламята.
Те тогаз ми се струва ще стане доста по интересно туканка
Коментар
Коментар