IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Малко информация относно състояние на сектора.

http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...anuari,147405/
    Чудно как една информация се анЪлизира по различен начин - все пак това са само цифри:
    "Депозитите на населението с едва 132 млн. лв. ръст през януари"
    http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...anuari,147422/
    "Данък лихва не спира хората да депозират парите си в банките"
    http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/42266
    "Застоят в кредитирането се затвърждава"
    http://www.capital.bg/biznes/finansi...e_zatvurjdava/
    Както се казва - различни хора, различни интереси ....
    Но в случая става въпрос за професионалисти-журналисти
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
      Само да не си гледаш джипа как се топи и да си ожалиш инвестицията.
      твърде възможно е това да се случи ................... всичко зависи от това дали ще се организират бързо следващите парламентарни избори или на някой му е необходимо да има хаос, безредици и напрежение по улиците и площадите на България

Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
      Тая криза никой не я очакваше
      права си, Доби

никой не очакваше тази криза с властта, но, ако бяхме обърнали сериозно внимание на приказките на доган минути преди "атентата" срещу него, че правителството няма да изкара мандата си или на приказките на станишев от преди няколко седмици, че, ако ББ не се махне доброволно ще го свалят със сила щяхме да сме подготвени сега

в момент на еуфория на борсата през последния месец казаното от двамата политици мина някак си покрай ушите ни и не му се обърна достатъчно внимание в предвид на факта, че така или иначе оставаха няколко месеца на правителството на ББ и на сегашния парламент

но какво друго може да се очаква от терористични партии като БКП (в момента нарекли се БСП) и ДПС??? ......................... от основаването си и през цялата им история винаги са разчитали на атентати, на терор и всяко тяхно управление е завършвало с провал .................... всички помним в какво положение оставиха България управленията на БСП при Луканов, Виденов и Станишев, а едва ли много от българските граждани които протестират си дават сметка, че доган и ДПС участваха във всички правителства от 1991 год. на Филип Димитров до последния ден от правителството на Станишев през 2009 год. ->>> 18 години във властта

от друга страна за предвидливите хора на БФБ които правилно разчетоха знаците на доган и на сергей и отиграха ситуацията могат да бъдат доволни .................. също доволни могат да останат и тези които имат свежи пари предвидени да влезнат на БФБ ..................... вече кой, кога, колко и какви пари/акции ще купува/продава си е лично негова работа за което обяснение НЕ дължи на форума

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
        По-скоро сив
        Ето го черния /собствена снимка/
        Attached Files

Коментар

• Малко информация относно състояние на сектора.

http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...anuari,147405/
          Last edited by Nikola; 25.02.2013, 16:47.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            гетофф, с форекс мастъра си приличате и в това - смело бълване на прогнози на килограм
            При него успяваемостта в прогнозирането е критично ниска, ще се опитам да засека и твоята, но това лесно сипване на прогнози не обещава добър резултат
            Остава да засечем прогнозите. След десетина дни отново по темата
            Засега обаче моите прогнози са изключително прецизни. Сам даже се чудя на себе си...

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Считай тогава, че Ташунко доста ще пише през следващите дни....
              гетофф, с форекс мастъра си приличате и в това - смело бълване на прогнози на килограм
              При него успяваемостта в прогнозирането е критично ниска, ще се опитам да засека и твоята, но това лесно сипване на прогнози не обещава добър резултат

Коментар

• Да не са и месеци

Не е препоръка за търговия с акции

Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                  Случайно или не прави ми впечатление как пък винаги намираш време да пишеш когато ЦКБ - то пада ,
                  и никога - когато се качва

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Имах доста работа а и не ми се четяха заяжданията и глупостите на малоумниците ама сега като ги виждам как пак са се надъхали реших да разпродам и да чакам изгодна цена и разбира се ядосах пилешките мозъци Страх ги е че ще изляза прав
                    Случайно или не прави ми впечатление как пък винаги намираш време да пишеш когато ЦКБ - то пада ,
                    и никога - когато се качва

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                      Колко залагаш на второто и за какъв период и как ще уредим плащанията???????????
                      Да не загубиш от залаганията като гледам днес как с ряз се устреми любимата ми артийка надолу.Мислех си че до края на годината може да ми дойде на цената ама да не стане по раничко само че ще се чудим с какво да прикриваме кафявото на гащите ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        Еййй, ташунко, къде се загуби бре!
                        Имах доста работа а и не ми се четяха заяжданията и глупостите на малоумниците ама сега като ги виждам как пак са се надъхали реших да разпродам и да чакам изгодна цена и разбира се ядосах пилешките мозъци Страх ги е че ще изляза прав

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS
                          Тъпанара със сапа снощи беше много силен и вилен не си ми отговорил на въпроса за баса. ИЛи чакаш следващото моментно сътресение за да се издрискаш колко си бил прав?????????????????
                          Още един кретен се е появил у форумчето хахахахахха !!!!

Коментар

• Еййй, ташунко, къде се загуби бре!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              и аз не съм продавал акции на ЦКБ не само през последния месец, но и през последната година

и на мен ми изпадна малко кеш, че си продадох джипа миналата седмица и като видях спада тази седмица реших вместо да си взимам друг джип да вкарам кинтите тук през следващите седмици (днес ги преведох от банката в платформата и утре ще са налични) ......................... след няколко месеца парите ще са поне с 50% повече и ще си избия загубата която реализирах от покупката на МПС-то до продажбата му
                              Само да не си гледаш джипа как се топи и да си ожалиш инвестицията. Тая криза никой не я очакваше

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                А не може ли да се появи "черен лебед"
                                По-скоро сив
                                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Working...
                                X