Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Last edited by needtoknowmore; 26.02.2013, 23:13.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеПрикачени снимки
тази гола графика на повечето нищо не ни говори ........................ съвсем друго ще е ако споменеш било фибо, било начи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧе какво има да му се приказва. Търгувайте си, нали ликвидност искаме...
Не мисля че сега е време за продажба, но всеки сам да си решава!
Аз лично си купих 5Т на 0,731 и повечко в Хим.
Продадох ИБГ с 10% загуба - за кеф на тия които казват че само печеля
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнениеГледам освен Бобанчо, и Батя се е снишил и не се показва. Явно е хвърлил хартията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнениеГледам освен Бобанчо, и Батя се е снишил и не се показва. Явно е хвърлил хартията.
Не мисля че сега е време за продажба, но всеки сам да си решава!
Аз лично си купих 5Т на 0,731 и повечко в Хим.
Продадох ИБГ с 10% загуба - за кеф на тия които казват че само печеляLast edited by Батя; 26.02.2013, 15:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАз съм на борда.................искаше ми се да не съм, но.... съдба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе си ли даваш сметка, че си написал две взаимноизключващи се твърдения?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеБанките към момента са свръх ликвидни. Същевременно привличат ресурс, който просто няма къде да инвестират към момента.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЧудно как една информация се анЪлизира по различен начин - все пак това са само цифри:
"Депозитите на населението с едва 132 млн. лв. ръст през януари"
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...anuari,147422/
"Данък лихва не спира хората да депозират парите си в банките"
http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/42266
"Застоят в кредитирането се затвърждава"
http://www.capital.bg/biznes/finansi...e_zatvurjdava/
Както се казва - различни хора, различни интереси ....
Но в случая става въпрос за професионалисти-журналисти
Банките към момента са свръх ликвидни. Същевременно привличат ресурс, който просто няма къде да инвестират към момента. Опитват се да предлагат кредитни карти, потребителски и ипотечни кредити, но просто повечето хора нямат пари и бягат от взимането на кредити в момента. От друга страна са супер консервативни в корпоративното финансиране, защото вече и за най-прост кредит за оборотен капитал искат обезпечение, което е тотално малоумие. Сигурно над 70% от фирмите към момента вече са доста задлъжняли и едвам изплащат текущите си кредити. Другите 30% не са склонни да взимат финансиране, поради неприемливите условия по тях. Останалите фирми нямат нужда от финансиране. Това са приблизителни сметки.
Какво следва... банките ще трябва да финансират, за да си покриват лихвите по привлечените си средства. Когато имаш сериозни проблеми с прибирането на текущите си кредити, обаче и когато липсват качествени кредитополучатели нещата не изглеждат особено добре, защото в общия случай ще ти спадне лихвения марж и от там нетната печалба.
Аз така чета статията на Мариян. Не претендирам за точност и вярност. Просто това е моя възглед за сектора до края на годината.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Момчета, мисля че вече ви предупредих относно спама в темата.
Монти, много те моля като доказано по-интелигентен и разбран човек да оставиш Полки и да не му отговаряш на провокациите, просто защото не си заслужава. Аз от своя страна поемам ангажимента да го модерирам, когато пише за различни неща от коментар на акцията и се заяжда с хората, за да се доказва колко е велик в интернет.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар