Първоначално изпратено от kilimandjaro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе, към 1,60
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе, към 1,60
Ма първо да дойде пак до 0.666 ( дявола си няма работа ) та да презаредим ракетните двигатели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kilimandjaro Разгледай мнениеКъм 60 стинки ли се е запътило ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениекартинката е същата като при едни валутни двойки погледни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеимаш двоен връх,имаш нарисувани рамене
а сега накъде?
първа стъпка модито ще ти изтрие картинката
Аз по-скоро разглеждах цялото двишение (от дъното) като 1-2-3-4 за момента, но падне ли 0.72, този вариант отпада, и най-вероятно това нагоре да е било само A-B-C корекция. Което предполага, че ще видим ново дъно, което се потвърждава и от фигурата за която ти говориш.
П.С. : Имам акции, не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
Ако е така, целта не е ли изпълнена вече?
Според мен важното ниво е 72ст., ако падне лошо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеда ама аз го гледам на годишна ти го гледаш на Н4
дай сега го погледни и на годишна да видиш какъв ч... е нарисувал
Да видях го това което мислиш има само един тънък момент, за да се случи 100% трябва силен бичи тренд, ние едва отлепихме - трудно ще мине.Last edited by needtoknowmore; 27.02.2013, 11:23.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеШом и МТ-4 вкарахте в действие работата е сериозна
глава и рамене,ама модито ми е изтрило графикатаМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар