Първоначално изпратено от Доби
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеимаш двоен връх,имаш нарисувани рамене
а сега накъде?
първа стъпка модито ще ти изтрие картинката, да, разбрах какво имаш предвид, мерси.
Аз по-скоро разглеждах цялото двишение (от дъното) като 1-2-3-4 за момента, но падне ли 0.72, този вариант отпада, и най-вероятно това нагоре да е било само A-B-C корекция. Което предполага, че ще видим ново дъно, което се потвърждава и от фигурата за която ти говориш.
П.С. : Имам акции, не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
Ако е така, целта не е ли изпълнена вече?
Според мен важното ниво е 72ст., ако падне лошо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеда ама аз го гледам на годишна ти го гледаш на Н4
дай сега го погледни и на годишна да видиш какъв ч... е нарисувал
Да видях го това което мислиш има само един тънък момент, за да се случи 100% трябва силен бичи тренд, ние едва отлепихме - трудно ще мине.Last edited by needtoknowmore; 27.02.2013, 10:23.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеШом и МТ-4 вкарахте в действие работата е сериозна
глава и рамене,ама модито ми е изтрило графикатаМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениедрасни и две думи, де
тази гола графика на повечето нищо не ни говори ........................ съвсем друго ще е ако споменеш било фибо, било начиLast edited by needtoknowmore; 26.02.2013, 22:13.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеПрикачени снимки
тази гола графика на повечето нищо не ни говори ........................ съвсем друго ще е ако споменеш било фибо, било начи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧе какво има да му се приказва. Търгувайте си, нали ликвидност искаме...
Не мисля че сега е време за продажба, но всеки сам да си решава!
Аз лично си купих 5Т на 0,731 и повечко в Хим.
Продадох ИБГ с 10% загуба - за кеф на тия които казват че само печеля
Коментар
Коментар