If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иначе има достатъчно ИП и банкови и небанкови, които дават! Но в случая предполагам е някой акционер свързан с групата и си е ползвал точният посредник за някакво краткосрочно финансиране ..
Че за репо кой са посредниците дето дават няколко милиона срещу акции - не че не няма просто не знам, кой са се специалзирали там.
Почти 5% се из търгуваха днес, чакам некви промени в капитала
Идеално!
Иначе има достатъчно ИП и банкови и небанкови, които дават! Но в случая предполагам е някой акционер свързан с групата и си е ползвал точният посредник за някакво краткосрочно финансиране ..
Абе така говорите все едно от Вас зависи дали акцията ще се закрепи на, под или над 1,10 лв.
Вейдър-а имаше предвид че докато не затворим на връх дето вече 3 пъти не успяваме да стигнем тоест над 1.07 а той си е шибнал и още 3 ст на 1.10 не се надява че ще излети самолета. Предполагам де, да не му слагам думи в устата ама...аз така го разбирам.
никъде не съм писал, че "над 1.10 лв. ще е необходимо да затворим в края на седмицата"
за мен единствено е важно да затворим сесия над 1.10 лв. за акция без значение дали е в края на седмицата или това затваряне на борсова сесия ще е в първия ден на седмицата...
Абе така говорите все едно от Вас зависи дали акцията ще се закрепи на, под или над 1,10 лв.
Ами сигурно има хора които смятат че политическата криза ще повлияе негативно на БФБ и гледат първи да кешират.
Като гледам обаче цената се стабилизира като нищо да видим ръст до края на деня
Не е препоръка за нищо.
Абе то смятай 25к оборот - големи играчи
И аз това си мислих, а и Станишев като вика за закона с 25% в баната си е негов едвали не - това си е пак смут но не за нашата банка и аз чакам бързо обърне
Това нещо целенасочено ще е да - не ми се вижда да е ликвиден проблем.
Сутринта никой ли не беше на линия? Много мие чудно този дроп на какво се дължи
Ами сигурно има хора които смятат че политическата криза ще повлияе негативно на БФБ и гледат първи да кешират.
Като гледам обаче цената се стабилизира като нищо да видим ръст до края на деня
Тоя път е вече никога.....просто няма начин...края с идиотията на БФБ - това е банка на 20г. , която има над 5 успешни увеличения на капитал, не помня година със загуба, да се търгува под номинал.....никога повече.....не е препоръка
Уговорете се с Батката кой къде по-напред ще кешира, за да не си пречите, че може да те е изпреварил в цкб
Не е препоръка да си разпродавате по най-идиотския и безидеен начин хартиите
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар