IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
    Сигурно ама Югоизточно или Североизточно е въпроса?
    Ами според мен към Синеморец сте се запътили та може и до Резово да стигнете

Коментар

:

един румб наляво - север североизток към север натинг то старборд!
      Last edited by dimapst; 28.06.2013, 16:23.

Коментар

Дългосрочно си е север-севроизток
        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
          The ship will go for sure

Коментар

• The ship will go for sure

Коментар

Вейдър-а имаше предвид че докато не затворим на връх дето вече 3 пъти не успяваме да стигнем тоест над 1.07 а той си е шибнал и още 3 ст на 1.10 не се надява че ще излети самолета. Предполагам де, да не му слагам думи в устата ама...аз така го разбирам.
              Както често се случва, по -скоро ще има стремително пикиране с максимална скорост, докато не се почви някой опитен пилот.

Коментар

• На някой му писна да чака ли? Че пуска по малко въздух

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                  Всеки притежал под 2% ли минава към фрее флоута?
                  Да, обаче аз мога да притежавам 3% и да реша, че ми изнася да си преместя част от акциите например 1,5% в някоя друга фирма свързана по някакъв начим с мен, тогава ще излезе, че се e увеличил с 3% пък аз мога да не искам да ги продавам и реално не е и другата теза е вярна ) та това няма никакво значение )))

Коментар

• Всеки притежал под 2% ли минава към фрее флоута?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Някой от големите си купува обратно акциите или аз бъркам в логиката ? Едва ли продалите са направили добра сделка
                      http://www.investor.bg/novini-i-anal...ort-ad,152914/
                      Най-вероятно е местене от едия джоб в другия, на някой с повече акции

Коментар

• Някой от големите си купува обратно акциите или аз бъркам в логиката ? Едва ли продалите са направили добра сделка
                        http://www.investor.bg/novini-i-anal...ort-ad,152914/
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                          Идеално!

Иначе има достатъчно ИП и банкови и небанкови, които дават! Но в случая предполагам е някой акционер свързан с групата и си е ползвал точният посредник за някакво краткосрочно финансиране ..

Поздрави!
                          Т.е. акционер да е барнал някое репо?

Коментар

Че за репо кой са посредниците дето дават няколко милиона срещу акции - не че не няма просто не знам, кой са се специалзирали там.

Почти 5% се из търгуваха днес, чакам некви промени в капитала
                            Идеално!

Иначе има достатъчно ИП и банкови и небанкови, които дават! Но в случая предполагам е някой акционер свързан с групата и си е ползвал точният посредник за някакво краткосрочно финансиране ..

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                              Благодаря отново, идеята е да не се налага допълнително търсене ...!

МноооооооооооооооооооооооооогО интересни цени - 0,52 лв./акция ..... Ако не е Репо сделка, поздрави за придобилият ги!

Поздрави!

Че за репо кой са посредниците дето дават няколко милиона срещу акции - не че не няма просто не знам, кой са се специалзирали там.

Почти 5% се из търгуваха днес, чакам некви промени в капитала

Коментар

Ами може - http://www.bse-sofia.bg/?site_lang=bg&page=OTCtrades

Мислих, че всички знаете къде да ги следите - сега ще си едитна предишният коментар
                                Благодаря отново, идеята е да не се налага допълнително търсене ...!

МноооооооооооооооооооооооооогО интересни цени - 0,52 лв./акция ..... Ако не е Репо сделка, поздрави за придобилият ги!

Поздрави!
                                Last edited by Konsultant; 17.06.2013, 18:11.

Коментар

Working...
                                X