Първоначално изпратено от needtoknowmore
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМного наивно Красимирчо.Няма как да стане скоро 2 лв.След около 3 г може и то ако не изгърми банката и се постабелизира малко БГ-то
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеВътрешна стойност от 4.50 лева, направо ме разсмя, как го изчисли това и ми покажи една банка в Европа с такива показатели, каквито ЦКБ би имала при цена 4.50 лева. При 3% РОЕ ти ще платиш 1.5 цена/счетоводна стойност.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение...Не са и акциите единственото средство за някаква доходностИма и други начини бледолики
.
Щото ми се стори, че се навърташ в темата като лисицата под асмата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеТаши, внимавай като изпуснеш вълната да не седнеш на сапата си от яд ахахах
Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАми нали знаеш ташуняк, мечтите са безплатни...
А търпението е хубаво нещо, само да не го прилагаш при бичи пазар. Че тогава докато си чакаш, то питомното бегало и в някъв момент като ти свърши търпението почваш да гониш дивото по баиря
Та, умната и успех!Има и други начини бледолики
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМного наивно Красимирчо.Няма как да стане скоро 2 лв.След около 3 г може и то ако не изгърми банката и се постабелизира малко БГ-то
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеА ще се поопъва още малко и ще тръгне натам.Няма страшно.Още не и е дошло времето да катери с цените които искате а и на тоя етап артията не ги заслужава.Аз прибрах едните дивиденти сега чакам Брефчето да ми увеличи цифричката в платформичката
А търпението е хубаво нещо, само да не го прилагаш при бичи пазар. Че тогава докато си чакаш, то питомното бегало и в някъв момент като ти свърши търпението почваш да гониш дивото по баиря
Та, умната и успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение2лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНали и сам виждаш... не ще да слезе на 60 ст. пущината й...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКакво става с артията играчори....
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеКакъв ти е тайминга на прогнозите, как виждаш нещата да се развият във времето?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар