IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
    Е сам май ще стигнеш до извода, щом толкова пъти се играе това ниво - значи е силна зона, веднъж акумулиран ресурс в бичетата 1.10 ще го минем като край селска гара, но всичко зависи от зоната 1,03. Като минем стабилно над 1,10 виж пак какво съм писал
    виждам, че ти е трудно да проумееш написаното, но за сметка на това си наясно със селските гари

хайде, специално за теб за последен път ще го напиша

1.03 не е нито някаква съпротива, нито има някаква подкрепа на тази цена .......................... хиляда пъти беше пробита и в едната и в другата посока ---- и на седмична, и на дневна база .................... чат ли си до тук???

1.10 е съпротивата при ЦКБ --- тази съпротива не може да бъде преодоляна (мисля, че станаха 5 пъти вече) ----- затворим ли над 1.10 от там нататък пътя е отворен към следващата цел...

виждам, че изпитваш трудности, но не е толкова сложно ........................... просто забрави за 1.03 (тази цена нищо не означава тук) и запомни 1.10, че предния път си позволи да напишеш тук, че това 1.10 съм си го измислил за по-голяма моя сигурност

и един съвет - - - не гледай на графиката какво се е случило от нова година насам

иначе съпротивите/ подкрепите съм ги написал тук преди година и до сега нямам пропуск ................... върни се назад в темата и виж нивата които съм посочил --->>> 55 ст., 75 ст., 90 ст., 110 ст.
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Е сам май ще стигнеш до извода, щом толкова пъти се играе това ниво - значи е силна зона, веднъж акумулиран ресурс в бичетата 1.10 ще го минем като край селска гара, но всичко зависи от зоната 1,03. Като минем стабилно над 1,10 виж пак какво съм писал
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Щом видиш стабилно търгуване над 1,03 ще мине 1,10 без проблем и много по-високо ще се спре както съм писал - за мен около 1,03 е важното ще акумулираме и ще отсвирим 1.1 . Ще видим в крайна сметка, нямам проблем със краткосрочен план гоня няколко леФчета лонг терм фундаментално пазарната цената е с леФчета под вътрешната си стойност - но тва е тема за други анализи
        стабилна търговия над 1.03 гледам вече 5 пъти за последните 2 години, но ключовата съпротива от 1.10 не може да бъде преодоляна поне за сега...

ето ти го и поредното доказателство за последния 1 месец:

стигна до 108 ст. и пак върна за да събере сили за следваща атака

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
          нещо не ви се сбъдват прогнозите ...................... ама, така е, като не искате да разберете, че трябва да пробием ключовото ниво от 1.10 за да тръгнем стабилно нагоре...
          Щом видиш стабилно търгуване над 1,03 ще мине 1,10 без проблем и много по-високо ще се спре както съм писал - за мен около 1,03 е важното ще акумулираме и ще отсвирим 1.1 . Ще видим в крайна сметка, нямам проблем със краткосрочен план гоня няколко леФчета лонг терм фундаментално пазарната цената е с леФчета под вътрешната си стойност - но тва е тема за други анализи
          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
            Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
            1-1,03 е важното ниво http://pazaradnes.com/технически-ана...а-коопе/

Зоната е от фибо и съпротива - затова и тази зона е важна и седмично затваряне над него.
            хайде сега ни кажи, след като затворихме на седмична цена от над 1,03 (в случая днес в петък затваряне на 1,037) -> какво и кога следва да се случи според анализа ти???
            Тестване ценовото ниво на CHIM-а, а именно 1.3-40 лв.

Не е препоръка за търговия с ЦК!!!
            нещо не ви се сбъдват прогнозите ...................... ама, така е, като не искате да разберете, че трябва да пробием ключовото ниво от 1.10 за да тръгнем стабилно нагоре...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Не се вманиачавай много да не ти дойде цикъла.Тия приказки сме ги слушали,слушали.За бат си Ташунко не се притеснявай.Гледай ти да не облещиш след месец- два или повече очи като онова животинче дето често го пускаха на снимки във форума Айде успех ти желая белким си покриеш част от загубите че бая псувни отнесе от роднините си
              ти нали продаде на 90 стинки онези бройки които купи 2 години по-рано пак на 90 стинки ........................... и сега чакаш цената да стане 60 стинки

какво си се запритеснявал за останалите

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Tебе да не ти е 8лв средната ?
                на мен средната ми е под 80 стинки, а на жена ми средната цена при ЦКБ е под 50 ст. въпреки, че на подобни цени сделки не са минавали

....................... не вярвам да се сетиш сам как става този номер

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Виж, поне до 1евро ( т.15 )) имаме шансове да я докараме в що годе обозримо бъдеще.
                следващата година ще видиш цени от 1 евро тук...

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Нататък Полки и компания може се надлъгват без мене
                ти какво ще правиш след това???

................. пак ли ще копаеш картофите на село...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  Полки, в какъв времеви хоризонт ще ги постигнем тези цени според теб?
                  според мен в един средносрочен времеви хоризонт от 5 години би се сбъднала една подобна прогноза ..................... разбира се има доста странични фактори (дългосрочно управление на БСП и ДПС; проблеми в еврозоната, САЩ или в КИТАЙ) които биха могли да отложат леко във времето изпълнението на зададените параметри

общо взето ако не до 2018, то най-късно 2020 година очаквам да видим цени от 10 лв. за акция на ЦКБ

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Чичооо ,
                    + 1,70
                    Кажи прецакваничката....
                    Не 1.7 а 7.1 ми трябва за да покрия мекома и фондимота....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      +1
                      Чичооо ,
                      + 1,70
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

няма никакви тапи ........................ купувачите се назландисват и се навиват като "ташунки в сапа", че ще купуват на 60 стинки като същевременно четат анализчетата на николчо без да си дават сметка, че Софикс има само 15% до предния връх от 528 пукта по което време ЦКБ-то струваше 1.84 ..................... е, така се изпуска 80 процентово движение заради няколко стинки чакане и после пак ще се чудят защо батката прави хиляди процента профит...

нека пробием 1.10 и веселбата ще е пълна тук .................... ще се наредят ордери за хиляди бройки търсене

не е препоръка - имам акции на ЦКБ
                        Не се вманиачавай много да не ти дойде цикъла.Тия приказки сме ги слушали,слушали.За бат си Ташунко не се притеснявай.Гледай ти да не облещиш след месец- два или повече очи като онова животинче дето често го пускаха на снимки във форума Айде успех ти желая белким си покриеш част от загубите че бая псувни отнесе от роднините си

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          +1
                          +111

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Виж, поне до 1евро ( т.15 )) имаме шансове да я докараме в що годе обозримо бъдеще.

+1

Коментар

при цена от 1.80 лв. --- т.15 (какво става?!?!??)

при цена от 3.00 лв. --- т.16 (не може да бъде?!?!?!?!?)

при цена от 5.00 лв. --- т.17 (още луди които искат да загубят парите си)

при цена от 7.00 лв. --- т.18 (знаех си, че така ще стане ................... не трябваше да продавам...)

при цена над 9.00 лв. --- т.19 (ще купя пак - цената е по-ниска от колкото когато купувах миналия път на 10-13лв.)

Коментар

• Гледам тук добре сте се разиграли това важи за повечето акции в интерес на истината

Коментар

Working...
                                X