IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Какво става с артията играчори.
    2лв.

Коментар

Какво става с артията играчори.
      Нали и сам виждаш... не ще да слезе на 60 ст. пущината й ...

Коментар

• Какво става с артията играчори.

Коментар

• Вътрешна стойност от 4.50 лева, направо ме разсмя, как го изчисли това и ми покажи една банка в Европа с такива показатели, каквито ЦКБ би имала при цена 4.50 лева. При 3% РОЕ ти ще платиш 1.5 цена/счетоводна стойност.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
            Какъв ти е тайминга на прогнозите, как виждаш нещата да се развият във времето?
            И по рано съм писал че чакам цена да е доста е висока, за мен вътрешната стойност е над 4,5 лв. Кога пазара ще реши, че ЦКБ е подценено и ще се корегира не знам - но чакам в близко 2-3 години това да се случи, бърза работа нямам само си пълня и пълня
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
              2 са ми малко

Препоръка е
              Какъв ти е тайминга на прогнозите, как виждаш нещата да се развият във времето?

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
                2 лв.

Не е препоръка
                2 са ми малко

Препоръка е
                Last edited by needtoknowmore; 13.08.2013, 18:20.

Коментар

Да бе и аз това се чудя кво се пени като по рано писах, че и аз и той е лонг де е проблема
                  2 лв.

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                    Баси как само се пените момчета, и за какво? Всеки да си взема решенията и да не дава квалификации. Всичко ще е наред или ще се обърка няма друга възможност
                    Да бе и аз това се чудя кво се пени като по рано писах, че и аз и той е лонг де е проблема

Коментар

• Баси как само се пените момчета, и за какво? Всеки да си взема решенията и да не дава квалификации. Всичко ще е наред или ще се обърка няма друга възможност

Коментар

• Има и други нива така си е - но исторически погледнато цената спира м/у 1/3 и 2/3 от нивото - след време аналитиците са сетили за фибоначи и нивата до 38,2% и 61,8%. Прав си да 38,2% моя грешка е - явно имам некви дислективни отклонения щом ги размествам. Но абсолютно не си прав за 1,03 зоната имаш 3 важни неща 1) възходящ триъгълник 2) Корективно фибо ниво и 3) вече силно съпротива - всичко това показва, че тук е важното, а не на 1,10, него ниво ще го минем от раз.

А за уважението и форума - до сега никой не съм обиждал, а всеки с малко акъл в главата вижда построеното фибоначи, дори съм писал, от кой връх до кое дъно. При броене на вълни се пише фибо ниво на корективната вълна. В моят анализ за никакви вълни не говоря. Всичко, което го пиша допускам, че хората има някакво базово ниво. На този етап има малко инфо - в смисъл цената не дава перспективи за десетки различни ценови формации - ако виждаш ти некво друго пиши и си го споделяй, твоя воля.

Кво си се зачепкал мен и сайта ми - на дали нещо завиждаш, май друго ще е.Направи си сайт и си пиши в него каквото искаш и се дърпай с който си поискаш и показвай колко си велик колкото искаш
                        Last edited by needtoknowmore; 13.08.2013, 16:32.

Коментар

Полки, ако ти е кеф рано да се дърпаш намери си някой. Техническият анализ не е за всеки - зоната 1,03 имаш горно рамо на възходящ триъгълник и 32,8% корекция - по голяма съпротива и зона тука няма! Шом едно ниво бъде пробито и после върне - то това го прави силно! Факта че се заиграваме на това ниво е потвърждение на зона. Ако беше толкова лесно връх-дъно то техническият анализ щеше е да за всеки но има още доста неща. Тя цената си говори и си чертае и играем около това ниво и ти викаш това е нищо )))

Сигурен съм при акумулация на сили, твоето ниво ще го минем без никакъв проблем - няма да има никво такова заиграване както сега. Не знам за какво се пениш честно нали ти и аз сме дълги или просто за спорта?!

Повече по тази тема няма пиша, като минем от раз 1,10 после се сети какво съм ти писал.
                          хубаво е човек да има самочувствие и да пише от позицията на знаещия и можещия, но при теб отсъстват всички компоненти за успешен анализатор и не случайно не заставаш с името си в твоите анализи защото познанията ти са съвсем повърхностни

съветвам те освен двете числа на фобоначи които си се опитал да запомниш (за твое съжаление неуспешно), внимателно да изучиш още няколко вида анализ които да успееш да преплетеш и да изведеш накрая правилни предположения

стандартните числа на фибоначи са: 0; 14.6%; 23.6%; 38.2%; 50%; 61.8%; 76.4%; 85.4% и т.н, и т.н.

от всички тези числа ти използваш само 61.8% и донякъде 38.2% което число ти си го променил на 32.8% съвсем произволно и грешно

още в първата ти статийка (в анализата ти за ЦКБ) като видях с какви цифри боравиш и ми стана ясно, че си пълен загубеняк

Пазарната цена на Централна Кооперативна Банка е заформила и временен връх на ниво от 1.03 лв., което се явява 0,382% корекция на спада от 1,865 лв до дъното от 52 ст. Текущата съпротива, която възпира възходящото движение е равно на седмичното затваряне – 98 ст.

Пробив и затваряне над зоната на съпротива 98 ст – 1,03лв, ще потвърди модела и цената ще гони първа цел от 1,352 лв, което се пада и 0,618% ниво на корекция от върха 1,865 лв.
                          "0,382% корекция" и "0,618% ниво на корекция" --- за нищо ги нямаш тези %

отделно, че освен в по-долния си пост където пишеш за "32,8% корекция" това не е вярно защото според фибоначи числото е 38.2

но за теб 5-6% не е проблем навярно и това е в границата на статистическата грешка

същата грешка от "32.8% корекция" допускаш и в останалите статии които набързо си сглобил което издава твоя непрофесионализъм ............................ оправи си следните статийки защото не мога да кажа, че това са анализи

http://pazaradnes.com/%D1%82%D0%B5%D...BD%D0%B8-2013/

http://pazaradnes.com/%D1%82%D0%B5%D...-%D1%85%D0%BE/

http://pazaradnes.com/%D1%82%D0%B5%D...%BA-15-%D1%8E/

http://pazaradnes.com/%D1%82%D0%B5%D...BD%D0%B8-2013/

http://pazaradnes.com/%D1%82%D0%B5%D...-%D1%85%D0%BE/

след като си оправиш статийките е хубаво да си напишеш името някъде около тях

след това е хубаво да си махнеш рекламата на сайтчето което си поставил в подписа ти защото издава андрешковщината ти

също така хубаво би било когато предполагаш някакви нива и пишеш за проценти, да споменаваш какъв техн.анализ ползваш - дали според фибоначи, дали според вълните на елиът и т.н., и т.н.... ---- прекалено елементарно е да ползваш само 2 числа

накрая е хубаво да имаш уважение към всички в този форум най-малкото защото не познаваш хората...
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Абе аз не се притеснявам за останалите ама не мога да разбера ти защо се притесняваш за мен.Аз съм си изиграл картите правилно,нямам загуба и продължавам напред.Прецинил съм,че не искам да рискувам и съм се насочил другаде където съм изкарал доходност.За мен това е добре за други може и да не е ама не ме интересува това.Апропо ЦКБ-то според мен започва да се пързаля надолу.Така че като му дойде времето пак ще съм в играта.Сега не ме кефи артията.Все пак успех на вас.
                            http://www.bse-sofia.bg/?page=News&e...e=1&SECNUM=4CF

Вижте печалбата за шестмесечието и тогава говорете

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                              ти нали продаде на 90 стинки онези бройки които купи 2 години по-рано пак на 90 стинки ........................... и сега чакаш цената да стане 60 стинки

какво си се запритеснявал за останалите
                              Абе аз не се притеснявам за останалите ама не мога да разбера ти защо се притесняваш за мен.Аз съм си изиграл картите правилно,нямам загуба и продължавам напред.Прецинил съм,че не искам да рискувам и съм се насочил другаде където съм изкарал доходност.За мен това е добре за други може и да не е ама не ме интересува това.Апропо ЦКБ-то според мен започва да се пързаля надолу.Така че като му дойде времето пак ще съм в играта.Сега не ме кефи артията.Все пак успех на вас.

Коментар

• Полки, ако ти е кеф рано да се дърпаш намери си някой. Техническият анализ не е за всеки - зоната 1,03 имаш горно рамо на възходящ триъгълник и 38,2% корекция - по голяма съпротива и зона тука няма! Шом едно ниво бъде пробито и после върне - то това го прави силно! Факта че се заиграваме на това ниво е потвърждение на зона. Ако беше толкова лесно връх-дъно то техническият анализ щеше е да за всеки но има още доста неща. Тя цената си говори и си чертае и играем около това ниво и ти викаш това е нищо )))

Сигурен съм при акумулация на сили, твоето ниво ще го минем без никакъв проблем - няма да има никво такова заиграване както сега. Не знам за какво се пениш честно нали ти и аз сме дълги или просто за спорта?!

Повече по тази тема няма пиша, като минем от раз 1,10 после се сети какво съм ти писал.
                                Last edited by needtoknowmore; 13.08.2013, 16:13.

Коментар

Working...
                                X