Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
препоръки не давам
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнениеЗа Ташунко, естествено, който ходи от тема в тема и спами, как щели да спаднат цените. Е, да си купил на време, то само с приказки не става и ако си мислиш, че някой ще ти се върже, то и новобранците не са толкова глупави да вярват на подобни....маниПулацийки......
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа кои говориш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩо не си направите една отделна тема за вас двамата .... мога да ви помогна със заглавието :
"За тези, които нямат акции, но обичат да спамят"
"Купи си не ликвиден избушеняк и стани като нас"
"За тези, които загубиха пари на борсата, но останаха горди и самодоволни"
Много сте си завишили самооценката - в желанието си да смъкнете някоя стотинка тук и там. Дано никой не ви връзва на акъла.
Жалка работа.
Коментар
-
Що не си направите една отделна тема за вас двамата .... мога да ви помогна със заглавието :
"За тези, които нямат акции, но обичат да спамят"
"Купи си не ликвиден избушеняк и стани като нас"
"За тези, които загубиха пари на борсата, но останаха горди и самодоволни"
Много сте си завишили самооценката - в желанието си да смъкнете някоя стотинка тук и там. Дано никой не ви връзва на акъла.
Жалка работа.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБатката отдавна разпродаде.Обесняваше на новобранците как ще растем още и хитричко им пробута артийките си.Сега си трайка и чака да смъкне убавко за да напълни кошничката отново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТеб да не те гони шизофренията...
Вчера определи вторник на върха на оптимизма и краят на песимизма..
Днес потвърждаваш положението ,че маркета ще пада дългосрочно...
Или си мислиш ,че големия играч ще купува само стотици левови акции...
То ако е само толкова ,тогава спада ще е зашеметяващ....
Ивчо ,ивчо ,даже и батинката е минал към пълна разпродажба...
Това ще го каже ,сигурно другата седмица....
Една седмица ,кри и се прави на умряла лисица ,че е продал нещо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеВОЖДЕ -стресирате ни !
Никой не очаква такива въпроси от ВАС. Но за да прогоним обладалият Ви
Зъл дух , ще изпишем едни нива - дано се уплаши и освободи Очите Ви !
1 1,26 .... 1,15,,,,,,,,1,08И ако тогава е при Вас , мъки , мъки и страдания остават ! - (само за лична терапия на Вожда )
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение+1111111111111
Вчера определи вторник на върха на оптимизма и краят на песимизма..
Днес потвърждаваш положението ,че маркета ще пада дългосрочно...
Или си мислиш ,че големия играч ще купува само стотици левови акции...
То ако е само толкова ,тогава спада ще е зашеметяващ....
Ивчо ,ивчо ,даже и батинката е минал към пълна разпродажба...
Това ще го каже ,сигурно другата седмица....
Една седмица ,кри и се прави на умряла лисица ,че е продал нещо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМомчето си мисли че всички въртят като него "десетки левове" и целта на живота им е да направят някой дребна врътка през 5-10 ст. и да изкарат за пица с бира
Големите играчи ще използват момента не толкова за да свалят цената, а просто за да купят възможно най-много. Защото са наясно, че като обърне пак пазара и тръгне тълпата да влиза, не можеш да купиш нищо сериозно като обем без да пратиш цената в небето
Не знам човек дали може да се научи на такова мащабно мислене... Може и да може, но за определен тип хора няма надеждапрепоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи не беше ли този ,тойто искаше бас за това ,че до 6 месеца Петрол ще бъде на по ниска цена от ХИМ обикн....
Може да се хванем да бас ,че към септември дали ще бъде под леФче или над....
Аз съм за под или около на ССВ ... ...
А Петрол ще бъде над 5.....
За Петрол ще се изкажа дипломатично - никаква идея си нямам.
Относно ЦКБ съм сигурен , че ще е доста над прогнозираните от теб нива.
Моята прогноза е, че до края на годината ще гони достигнатите нива през изминалите месеци. Дали ще прескочи 1.62 не съм сигурен - в противен случай щях да съм неприлично богат.
Засега съм само заможен - благодарение на БФБ и в частност на ЦКБ.
Нали знаеш - това не е препоръка за покупки или продажби на ценни книжа.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнениеЕх, Монти...Добре е да има такива донори с доста милки кеш, че такива драйвъри на пазара като теб(с десетки хил.) да им ги взимате...Май си се взел доста на сериозно...И само за твое инфо, през последната седмица нямаше нито един сериозен продавач(от тези, които за разлика от теб могат да повлиаят сериозно пазара и в двете посоки).Повечето от тях купуваха леко,защото и хвърлените обеми не бяха много сериозни. И си вземи повече алкохол във вторник, за да удавиш мъката от поредните ти несбъднати прогнози/желания
Големите играчи ще използват момента не толкова за да свалят цената, а просто за да купят възможно най-много. Защото са наясно, че като обърне пак пазара и тръгне тълпата да влиза, не можеш да купиш нищо сериозно като обем без да пратиш цената в небето
Не знам човек дали може да се научи на такова мащабно мислене... Може и да може, но за определен тип хора няма надежда
Коментар
Коментар