Първоначално изпратено от Risteto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеИ след като фалира американската банка нищо не се промени, но цените се сринаха, защо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от asde Разгледай мнениеRiste ли си или Христе все тая
Каде видя че банковата система се подобрява
Тя държавата е фалирала но ти си дръж артииките - нема лошо
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...-april,173434/
http://www.investor.bg/imoti/109/a/s...ladian,164866/
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...do-226,165628/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеТи не се притеснявай за мойте залози, от доста време съм на БФБ-то и не само, въпреки че не пиша много във форума.
Ако има нещо което съм научил то е да не вземам решения базирани на емоциите.
Ето питам те какво се е променило в сравнение с преди 1 месец?
Да не би някоя голяма компания да фалира? Да не би случайно пазарните коефициенти на ЦКБ да са се влошили в сравнение с преди месец, когато бтв. ти купуваше?
Да не говорим за това че състоянието на банковата система се подобрява непрекъснато.
Външните пазари направо експлодираха след новините от ЕЦБ, а "ти и компания" предричате горомен спад клонящ към апокалипис тук.
Единствената разлика е в политическата обстановка и готвените предсрочни избори,
които най-вероятно ще са Септември а може би и по-късно.
Ти мислиш ли че парите ще стоят няколко месеца и ще чакат да видят какво ще се случи?
Мога да пиша още доста, но спирам до тук защото може да обидя някой, а далеч не целя това.
Пожелавам успех на теб и на всички инвестиращи на БФБ.
Какво се промени ,когато цената на акцията беше 12 лв и стана а 50 стинки....
А за това за ноември ..
се нарича Трай коньо за зелена трева....
Спекулантите в момента излизат на подскоци....
Питай Батката дали нее продал част от акциите си в ХИМ ,че едно пиленце при прошепна че много каролци продават...днес..
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеТи не се притеснявай за мойте залози, от доста време съм на БФБ-то и не само, въпреки че не пиша много във форума.
Да не би някоя голяма компания да фалира? Да не би случайно пазарните коефициенти на ЦКБ да са се влошили в сравнение с преди месец, когато бтв. ти купуваше?
Да не говорим за това че състоянието на банковата система се подобрява непрекъснато.
Външните пазари направо експлодираха след новините от ЕЦБ, а "ти и компания" предричате горомен спад клонящ към апокалипис тук.
Единствената разлика е в политическата обстановка и готвените предсрочни избори,
Ти мислиш ли че парите ще стоят няколко месеца и ще чакат да видят какво ще се случи?
Мога да пиша още доста, но спирам до тук защото може да обидя някой, а далеч не целя това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХахаха Порки много новаци занули.Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХахаха не се излагай бледолики.Поведението ти е на хлапе от детска градина "Кокиче".Това тук е борса и нито ти нито аз нито който и да е било в тая държава може да повлияе на движението на борсата.Никой не е по голям от пазара.Научи го тоя урок преди да си решил да си залагаш парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПиленце ,нещо ми се виждаш притеснен...
А имаше време и то вече свършва ,когато пишех един за шита ССВ а другите ме обиждаха/ една мноого малка групичка/Г...
Че нища не разбирам от акции...е сега е хубаво и ти да си получиш урока...
Всичките , който съветвал Полки са извън борсата ..твой ред е....
Нищо лично....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеАко беше възпитан нямаше да пишеш всеки ден по 20-30 поста, пълни с безсмилици
и да предсказваш движението на цените на база на мисли внушени ти свише.
В половината теми постовете са почти изцяло твои или на Монти и всичките са еднакви
поне ползвайте Copy/Paste, ще ви спести време и усилия
А имаше време и то вече свършва ,когато пишех един за шита ССВ а другите ме обиждаха/ една мноого малка групичка/Г...
Че нища не разбирам от акции...е сега е хубаво и ти да си получиш урока...
Всичките , който съветвал Полки са извън борсата ..твой ред е....
Нищо лично....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеАко беше възпитан нямаше да пишеш всеки ден по 20-30 поста, пълни с безсмилици
В половината теми постовете са почти изцяло твои или на Монти и всичките са еднакви
поне ползвайте Copy/Paste, ще ви спести време и усилияLast edited by chronos; 06.06.2014, 14:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяма да ти казвам какво предстои заради възпитанието си
поне ползвайте Copy/Paste, ще ви спести време и усилия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе не мога ти схвана мисълта бре .
Коментар
Коментар