Първоначално изпратено от toto 2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Не си продал не си загубил .На вас като са ви слаби сърчицата ще губите яПървоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТитаник почна да потъва.Сега му е разпрана носовата част и почва да се пълни с вода.Според мен на 1 лв ще има много удавени хихихихихии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе знам дали почва да потъва , но аз си разкарах акциите от тук с 10 стотинки загуба.....
нека другите да стават милионери....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТитаник почна да потъва.Сега му е разпрана носовата част и почва да се пълни с вода.Според мен на 1 лв ще има много удавени хихихихихии
нека другите да стават милионери....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеСупер значи по тези позиции скоро предстои ръст, тъкмо се чудех от коя промоцийка да се възползвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеСупер значи по тези позиции скоро предстои ръст, тъкмо се чудех от коя промоцийка да се възползвам.
ще има ръст.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяма да е зле ама нещо не ме кефи борсата а обикновено като ми се загнезди това чувство продължава да пада.Ами като падне добре пък ще купим артийки поне кеш има.Махнах Атерата и брефа и освободих още свежи кинти така че да пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяма да е зле ама нещо не ме кефи борсата а обикновено като ми се загнезди това чувство продължава да пада.Ами като падне добре пък ще купим артийки поне кеш има.Махнах Атерата и брефа и освободих още свежи кинти така че да пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеИ .... следва ребаунд , червенокожи братко
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекакто много пъти съм писал - щом мисирката и циганина влезнат в някоя позиция, цената се сурва по пързалката ................... когато продадат цената излита в небесата
няма по-добър бенчмарк от двамата анимационни герои...
Коментар
Коментар