If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искам да забележа на мудератора Анди че да се придържаме централно към темата е опасно, както ни предупреди г-н Любенов от инвестора, затова го правим косвено. Ако ще трие мнения - да види първо постотиите на оня с набор 1912
Сакън недей че най интересното ще затрият.Толкова забавен тип е тинейджъра .
Искам да забележа на мудератора Анди че да се придържаме централно към темата е опасно, както ни предупреди г-н Любенов от инвестора, затова го правим косвено. Ако ще трие мнения - да види първо постотиите на оня с набор 1912
Какво да ти кажа.Безнадежден случай ми се вижда.Щом не е чувал за Том и Джери колко годишен мислиш че е .Елементарен ,жалък,по-жалък ,най-жалък.
Бих казал, че е простичък човек, некултурен и невъзпитан. При това, не е обида, може да е ходил на училище, но не за да учи.
Не може да не е чувал за том и джери, поне ще се сети да направи справка в мрежата
Внимавай сега и почивай, събирай сили за нощеска, че тоя с набор '12 довечера пак ще ни вади душата с цинизми
Какво да ти кажа.Безнадежден случай ми се вижда.Щом не е чувал за Том и Джери колко годишен мислиш че е .Елементарен ,жалък,по-жалък ,най-жалък.
Коментар
ivandavidov
Колеги един сериозен въпрос - някой друг да има проблеми днес с онлайн банкирането на ЦКБ?
За пред БНБ, КФН, МВР, ДАНС, МОСАД, КГБ и ЦРУ държа изрично да подчертая че изпитвам най-любвеобилни чувства към родната ни банкова система и въпросът ми е продтикнат от факта, че в момента онлайн банкирането на ЦКБ не е достъпно от моя компютър.
Здравейте,
във връзка с поредната ситуация около банковия сектор бих искал да припомня, че трябва всички да бъдем внимателни при коментарите си за банковата система.
Припомням текст от закона за банките, както и че Инвестор.БГ АД е задължен да съдейства на всички регулаторни органи в случай на поискване на информация за коментарите и статиите в сайта.
Ето и текстът от закона:
Чл. 152а. (Нов – ДВ, бр. 105 от 2011 г.) (1) Който разпространява невярна
информация или обстоятелства за банка, с което се уронват доброто име на банката и доверието към нея, се наказва с глоба от 2000 до 5000 лв., а при повторно нарушение – от 3000 до 10 000 лв.
(2) Ако нарушението по ал. 1 е извършено чрез средство за масова информация, глобата е от 5000 до 10 000 лв., а при повторно нарушение – от 8000 до 20 000 лв.
(3) Ако нарушителят по ал. 1 или 2 е юридическо лице, се налага имуществена санкция, както следва:
1. в случаите по ал. 1 – в размер от 10 000 до 30 000 лв., а при повторно нарушение – от 30 000 до 50 000 лв.;
2. в случаите по ал. 2 – в размер от 20 000 до 50 000 лв., а при повторно нарушение – от 50 000 до 150 000 лв.
Припомням, че през последните години е имало не един случай на санкциониран потребител на форума заради коментари по отношение на публични компании и банки.
С уважение,
Андрей Любенов, главен редактор на Investor.bg
Поркчо ми ти се занимаваш с готвене на чорби бе.Защо се срамуваш от това.Ама не бях чувал за циганин комунист ама ето че ти си бил такъв.
мурджо, недей да скромничиш, а си признай, че всички цигани сте комунисти и то не само защото ви плащат комунистите за да гласувате за тях ..................... катуна си е чиста проба комунизъм
мурджо, и тук, и в съседната тема нямаш какво да напишеш, а като нямаш какво да напишеш все "чорбата ти е на устата"
знам, че си чувал, че "битието определя съзнанието", но, ако някога прочетеш нещо от Маркс може и да разбереш какво точно е написал, а именно:
Не съзнанието на хората определя тяхното битие, а напротив, тяхното обществено битие определя тяхното съзнание.
мурджо, че така то ......................... чорбата определя съзнанието ти и все чорбата ти е в главата, а това е в следствие на битието което водиш около казана с чорба и комплекса който този казан, и тази чорба е създал в теб...
мурджо, ква зима, бе, човек??? ква чорба ти се яде??? къде да ти пратя 2 кинта и 50 стинки да отидеш да се наядеш с тази чорба дето толкова я бленуваш???
мурджо, другия месец се качваме на банско и на 15 септември най-късно сме в пловдив, че децата започват училище...
Коментар