Не така просташки към човека бе Джери.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеА на теб още са ти останали мазоли от държенето на к..а ми докато си държал три години незнам какво си. Точно таш..ите си ми държал. Ти си завистлив комплексар, който дори е неспособен и емигрант да стане. Сопол та сопол... Ох, че ми стана гадно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениена сънито последно бачках 1998 година ............... 3 години държах нощния бар и кафе-сладкарницата в х-л Бургас ........... хубави години бяха
за теб чувам хубави неща от америка ................... много добре си миел кенефите, а от хващане на палците пачка си направил
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениена сънито последно бачках 1998 година ............... 3 години държах нощния бар и кафе-сладкарницата в х-л Бургас ........... хубави години бяха
за теб чувам хубави неща от америка ................... много добре си миел кенефите, а от хващане на палците пачка си направил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКато готвач ли си на сънито и банско.Хората дето те познават казват друго.Почивка май от 7 г не си виждал от бачкане лятно време на сънито.
за теб чувам хубави неща от америка ................... много добре си миел кенефите, а от хващане на палците пачка си направилfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениенека всички да я докарат като мен ----- всяко лято съм на 2 месеца на сънито и след това за 1 месец на банско (от море на планина както съветват докторите) ....................... от 8 години не бачкам нищо
дано не го докарат като теб ................ дано да не им се налага да ходят по америката да берат сутрин рано краставици барабар с росата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСтига си го лъгал човека че ще я докара като теб .
дано не го докарат като теб ................ дано да не им се налага да ходят по америката да берат сутрин рано краставици барабар с росатаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениее не си прав .................. най-правилно е да се купува на 1,55 и да се продава под 1,30 както правят мисирките и оксидирания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТой е объркал темата с тази за Петрол
Не се бойте срещата наближава - ЦКБ / Петрол на 1.5 .
Аз пък смятам, че ще има преливане на пари от позиции на един мажо към такива на друг мажо. А този последния напоследък и дивиденти раздава
.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеПо принцип се купува когато вс са сплашвни а не когато се бутаха да къпуват на 1.55fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКолко лоши, Монти?
Не се бойте срещата наближава - ЦКБ / Петрол на 1.5 .
Аз пък смятам, че ще има преливане на пари от позиции на един мажо към такива на друг мажо. А този последния напоследък и дивиденти раздава
.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеИма толкова кеш дето продадоха че повечето ще останат гледайки с кеша си как се качва ,само гледай
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКолко лоши, Монти?
Коментар
Коментар