Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеСега остава да кажеш, че и техн. анализ е неприложим
Ше взема да го предложа тоя термин да влезе в някой речник за трейдъри
Ама кой съм аз, че да давам акъл - винаги съм бил аматьорчикЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКойто се опитва да хване дъна и върхове на седмична или месечна база на БФБ .... е или вътрещар и знае какво прави или въздухар и не знае къде търгува
Нищо лично.
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКойто се опитва да хване дъна и върхове на седмична или месечна база на БФБ .... е или вътрещар и знае какво прави или въздухар и не знае къде търгува
Нищо лично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеПоразпродаде CHIM ( поне така сподели ) и как се казваше сега "кеша пари". Логично е да търсиш ракетите от SOFIX, а CHIM е бързо ликвиден и е пътеводител. Върни се назад и погледни чужденците как купуваха на 2.15лв. Накрая големите ще ни приберат бройките и няма какво да търгуваме и ще ни ги върнат когато решат и на цени ......
Нищо лично.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеКой казва, че съм само с кеш?
Поразпродаде CHIM ( поне така сподели ) и как се казваше сега "кеша пари". Логично е да търсиш ракетите от SOFIX, а CHIM е бързо ликвиден и е пътеводител. Върни се назад и погледни чужденците как купуваха на 2.15лв. Накрая големите ще ни приберат бройките и няма какво да търгуваме и ще ни ги върнат когато решат и на цени ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЕй това е приказка!
А за какъв период говорим
наздравеMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
ivandavidov
Кой казва, че съм само с кеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАз чакам да стане под 40 стотинки. А компанията майка - под левче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеАз чакам да стане 5 лв, за да продам на вожда еФтино...Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар