IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
    Аз чакам да стане под 40 стотинки. А компанията майка - под левче.
    Ей това е приказка!
    А за какъв период говорим

П.П. Давидов, защо като те питах преди време /на лични/ за фондовете, в които си инвестирал не ми сподели? Това все пак са фондове и моите парички не могат нито да ги смъкнат, нито да им вдигнат цената. Ако се отнасяше за БФБ акции бих те разбрал /никой не иска конкуренция при тази ликвидност/, но това наистина ми е странно....
    Last edited by 15%; 13.10.2014, 21:02.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Аз чакам да стане под 40 стотинки. А компанията майка - под левче.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
        Още ли чакате за под 1.10
        аха може и на лев

Коментар

• Още ли чакате за под 1.10

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
            точно така прибрани са на топло и сега да видим на колко ще се купува
            Ми ако продължи по сериозно тая корекция може и на под лев да се купува.

Коментар

• точно така прибрани са на топло и сега да видим на колко ще се купува

Коментар

• сега пътя нагоре е много по-лесен )
                на масата ) треперещи ръчички и спекуланти ) акциите баха прибрани от големите )
                около левче при психозата КТБ )
                Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• на по високи етажи, че тука нещо предлагането е изчерпано нещо

Коментар

• Не се бутайте, ще има за всички.........НО на други нива. Явно някои загряват по-късно и изпускат тренда. Е....няма нищо има едни пропуснати ползи и животът продължава. Всеки си плаща за урока, но на някои уроците им излизат скъпи. Просто разсъждавам на глас.

Коментар

• Една от големите акции, които все още са по корем , но и тук ще дойде времето, след разплитане на КТБ пъзела, според мен

Коментар

Дайте още малко на 1.10
                        Помогнах му и аз на продавача на това ниво. Мога да го отърва с още 10-тина тона на 1,07 ако е на зор

Коментар

• Дайте още малко на 1.10

Коментар

Почнаха да обират неориентираните бройки май
                            Като гледам как са се засилили да обират направо се стреснах.Много мижава търговия за акция като цкб.Просто ще си пада артийката до следващото вманячване.

Коментар

• Почнаха да обират неориентираните бройки май

Коментар

• то не сериозно беше и когато в страната ни всичко беше наред и заради американците изпада тук на три лева за няма нищо

Коментар

Working...
                                X