IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
    За човек който няма акции си много активен бе Мито или какъвто си там. Що не се изявяваш там където си инвестирал?
    Той мито няма никъде просто си троли
    Без лоши чувства...

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
      За човек който няма акции си много активен бе Мито или какъвто си там. Що не се изявяваш там където си инвестирал?
      Баларев,или какъв то си там аз съм дедо ти Мито - приятно ми е
      Нямам акциии всичко обърнах у кеш (валута разбирай) и сега ви гледам драмата отстрани
      Нямам ли право на коментари

Коментар

• За човек който няма акции си много активен бе Мито или какъвто си там. Що не се изявяваш там където си инвестирал?

Коментар

• Първоначално изпратено от korker Разгледай мнение
          Скапана рабора. стига сте изсипвали.
          Банката нали и в Москва офиси отваря, защо така действате?

Не е препоръка.
          Що се косиш та нале ПИБа има офис у Тирана па ето и тя се лъзна под 2.4

Коментар

• Тази акция не я мисли, Монти. Банката си работи, печели и е въпрос на време да си върне спрараведливата цена. Но аз лично очаквах повече от петрола, не че имам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
              ай ай айиии , АЗЛК стана работата...
              Скапана рабора. стига сте изсипвали.
              Банката нали и в Москва офиси отваря, защо така действате?

Не е препоръка.

Коментар

• ай ай айиии , АЗЛК стана работата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                  защо я отървахте под 1

айайайайа
                  не са още.....
                  сега се търсят шарани да купят на лефче.....
                  големия батко знае ,че парите ще му трябват на други нива да подпира....за това ниво е вече аут....
                  Той не изпитва най огромното желание да му спекулантите купуват на 97 ст и да му продават на 1,03... примерно....

Коментар

• защо я отървахте под 1

айайайайа

Коментар

• И до цената на петролките и до цената на изчезналия Ташунко. А той купува най в ниското, така че би следвало да има ръст.

Коментар

• Не ви е срам - пак го докарахте до цената на Петролките
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Пак ли ще тестваме левчето тук? Предния път удържахме, дано и днес да подпираме здраво.
                          Що все следваме пазара, а не си гледаме нашата работа?

Коментар

• СЪОБЩЕНИЕ ДО КЛИЕНТИ С ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИ ОТ ТБ ВИКТОРИЯ

16/02/2015

Централна Кооперативна Банка и ТБ Виктория сключиха договор за прехвърляне на вземания по потребителски кредити, отпуснати от ТБ Виктория.

През следващите дни, до кредитополучателите на ТБ Виктория попадащи в придобития портфейл, ще бъдат изпратени официални уведомителни писма във връзка с осъщественото прехвърляне.

До получаване на уведомленията, клиентите могат да се информират във всеки от офисите на ЦКБ АД дали техният кредит е прехвърлен и как могат да продължат да го погасяват.

Специалистите Продажби на ЦКБ ще се свържат с клиентите, за да отговорят на въпросите им и да уговорят среща.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              виж, че те бъзикам, вече съм посочил страницата там където ти казвам да дадеш линк на човека ............................ кликни на текста в зелено
                              +1

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                                И аз не виждам, но не знам какво е станало, няма значение
                                Това бях сложил: http://www.infostock.bg/infostock/co...ments/CCB/9290
                                виж, че те бъзикам, вече съм посочил страницата там където ти казвам да дадеш линк на човека ............................ кликни на текста в зелено

Коментар

Working...
                                X