IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
    И тук позна.
    Ами като пада бфб ще пазарим ефтинко.Кеша стои а и още идва.Защо да не използвам момента.Оптимизъм пак ще има и ще има доволни хора на които да продам .

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino Разгледай мнение
      Позна! Респект!
      Мерси!! Не ми е за първи път ама го кажи на порки той нали разправяше че ще има да си чакам на 1.10 хаха.
      Last edited by Ташунко със сапа; 18.12.2014, 17:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        То не беше Ктб то не беше Пиб а сега и пенсионната реформа.От де да дойде ръст а и да има ще е рахитен.За мен е все тая.Като неще да расте да пада тогава.Ще пазарим кво пък толкоз.

И тук позна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Защо ми се струва че някой се напасаха хубаво на 1.25 лв като тия дни може и на 1.10 да се купува пак?
          Позна! Респект!

Коментар

• То не беше Ктб то не беше Пиб а сега и пенсионната реформа.От де да дойде ръст а и да има ще е рахитен.За мен е все тая.Като неще да расте да пада тогава.Ще пазарим кво пък толкоз.

Коментар

• Първоначално изпратено от Steel Разгледай мнение
              И аз това... повдигане чакам.

А кога ли ще е?
              Според мен ще е след март 2015. До тогава беше дал срок Бойко Борисов да се реши проблемът с пенсионната реформа. До тогава ще се клати яко клона на частните пенсионни фондове. Все пак те са с най-големи инвестиции на БФБ, а чуждестранни инвеститори няма от години. Спре ли политизирането на всичко свързано с БФБ ще видим и ръстовете, защото чижди инвеститори няма да помиришем още дълго време. А цената на ЦКБ, че е яко подценена в момента е ясно и за малката ми дъщеря. Само се смея на глупостите тук, които се пишат за някакви стотинки. Да продават, аз ще си допълвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                а така

само зелени емотикони искам да виждам

пътя го знаете

първа цел 1,80 ............ втора цел 2,50

И аз това... повдигане чакам.

А кога ли ще е?

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  ... да се хванем за зелено
                  а така

само зелени емотикони искам да виждам

пътя го знаете

първа цел 1,80 ............ втора цел 2,50

fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• ... да се хванем за зелено
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                      Ха така.
                      Българска душа,
                      Можеш ли разбра,
                      Що се радва, що се радва./x2/
                      Що не плаче, а се радва.

Текст от песен
                      За който не знае първата част - да му напомня какво се очаква

Пролет пукна, пролет пукна,
                      Ние не, ние не.
                      Вятър духна, вятър духна,
                      Ние не, ние не.
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Ха така.

Коментар

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
                          ох, недейте, че ще ме уморите от смях. Та нали всички банки в страната се регулират от един орган. Толкова са стабилни тия западняци, че като почна кризата преди 6 години и един лев не им дадоха на тукашните си поделения. Не помните ли каква поголовна сеч на служители направиха. Само българските банки не уволняваха и пак си минаха стабилно през кризата. Така, че да не ми ги пробутват тия въобще. За мен като акционер, тази новинка е много добра и означава, че в края на януари можем да видим цена от 1.7 за акция, което ще си е с едни 50% +
                          Дано пожелавам ти го,но и да има такъв ръст едва ли ще е траен.По скоро ще е поредния спекулативен импулс.Ктб нанесе сериозен шамар в сектора.Как да се вярва в нашите банки като това с ктб си беше чист пладнешки обир.
                          Last edited by Ташунко със сапа; 13.12.2014, 17:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Имало е и пренасочване към приеманите за най-стабилни институции със западни банки майки, но много клиенти тръгват отново към офертите за високи лихви и според представители на три от обслужващите банки има сериозен приток към институциите с българска собственост и най-вече към ПИБ и ЦКБ.

http://www.capital.bg/biznes/finansi...=komentirano24
                            ох, недейте, че ще ме уморите от смях. Та нали всички банки в страната се регулират от един орган. Толкова са стабилни тия западняци, че като почна кризата преди 6 години и един лев не им дадоха на тукашните си поделения. Не помните ли каква поголовна сеч на служители направиха. Само българските банки не уволняваха и пак си минаха стабилно през кризата. Така, че да не ми ги пробутват тия въобще. За мен като акционер, тази новинка е много добра и означава, че в края на януари можем да видим цена от 1.7 за акция, което ще си е с едни 50% +

Коментар

• Имало е и пренасочване към приеманите за най-стабилни институции със западни банки майки, но много клиенти тръгват отново към офертите за високи лихви и според представители на три от обслужващите банки има сериозен приток към институциите с българска собственост и най-вече към ПИБ и ЦКБ.

http://www.capital.bg/biznes/finansi...=komentirano24

Коментар

• Нито една сделка до сега с тая толкова ликвидна артия.Няма го и Големия чарпак да да раздвижи позицията.

Коментар

Working...
                                X