Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениекато отиде ЦКБ на 80 ст ако можеш се възползвай.
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТук е крайно време да направят едно изсипване до 97 ст.
чакай направо на 80 стинки да ти изсипят ...................... остави им и един телефон да ти се обадят за да не клечиш тук цяло лятоfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Абе като си толкова отворен кажи поне 5000 бр от тая артия имаш ли?Last edited by chronos; 13.05.2015, 16:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
пп По наш'то село им викаме каръци......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе Порки аз да не слагам ордери само един ден бе момче.Казвах ти че преди 40 дена може би бях напълнил колонката от ляво почнаха да ме надскачат след това махнах всички оферти.Кво се правиш че не разбираш.
беше напълнил колоната отдясно и като те надцакаха ти отиде да дялкаш от бид-а в дясно на 1,20fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
пп По наш'то село им викаме каръци.....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСпоред британски учени най-заядливи и злобни са хората загубили пари и неуспяващи в начинанията си.Сега си обеснявам поведението на някой участници във форума.
пп По наш'то село им викаме каръци.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНещо не са ти верни златните спомени....
Даже и само за това ,че Бориславова купи БАКБ а не ТИМ....
цената на ССВ гони пак 40-50 стинки а БАКБ на 5 лв....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеТова е Geko, помните ли го?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене знам колко са били, но ти обяви, че си сложил ордери за 10-11 К, нали?
ясно ...................... пак ще чакаш 80 стинки и цената като се изтреля ще купуваш пак на 1,20
тоя филм с теб в главната роля сме го гледали поне 50 000 пъти ..................... и всяка серия все по един и същи начин я играеш
Last edited by chronos; 12.05.2015, 17:23.
Коментар
Коментар