IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
    Малко бяха разпродажбите от Фодновете - вече нямат толкова акции и пак почнаха да се редят оферти купува над 1 лв, не знам колко пъти го гпедахме вече това
    Точно толкова, колкото Монти не позна, че ще стане 70 стотинки.

Коментар

• Малко бяха разпродажбите от Фодновете - вече нямат толкова акции и пак почнаха да се редят оферти купува над 1 лв, не знам колко пъти го гпедахме вече това
      Bulls on BSE

Коментар

• ПОРЕДНОТО БЯГАНЕ ОТ БАС ТИП "МОНТИ"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          писах 50 стиники защото е възможно да стигне дотам но до 70-80 ст. съм сигурен и съм готов веднага на бас за една година....
          невъзможно е ЦКБ-то да струва 40-50 стинки, а БАКБ да е на 5 лева в рамките на следващата 1 година

така харесва ли ти, мисирко?
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
            преди 2 поста писа 40-50 стинки

готов съм да се хвана на бас за обратното на това което твърдиш ................... остава само да уточниш това до колко време очакваш да се случи?
            писах 50 стиники защото е възможно да стигне дотам но до 70-80 ст. съм сигурен и съм готов веднага на бас за една година....

Коментар

казах целта е 70-80 стинки ....
              Кажи че е невъзможно и да се хващаме на бас .....
              преди 2 поста писа 40-50 стинки

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              цената на ССВ гони пак 40-50 стинки а БАКБ на 5 лв....
              готов съм да се хвана на бас за обратното на това което твърдиш, че ще се случи ................... остава само да уточниш това до колко време го очакваш?

Коментар

Да си видял идиот който да се смята за идиот.....
                дебилите само големи букви ли четат ....
                За това ли пишеш така.......
                НЕ, ВИЖДАМ ИДИОТ, КОЙТО СЕ СМЯТА ЗА ТЪРГОВЕЦ, НО Е САМО ЧИНОВНИК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                  ПИША ТИ ГО ЕДРО, ЗАЩОТО СИ ДЕБИЛ..
                  Да си видял идиот който да се смята за идиот.....
                  дебилите само големи букви ли четат ....
                  За това ли пишеш така.......

Коментар

е вече си имаме и за карлуково клиент....
                    ПИША ТИ ГО ЕДРО, ЗАЩОТО СИ ДЕБИЛ..

Коментар

АМА НИКОЙ НЕ ТЕ МОЛИ ДА ОБЯСНЯВАШ... НЕ СИ И В СЪСТОЯНИЕ ДА ОБЯСНЯВАШ, НЕ СИ И В ПОЛОЖЕНИЕ....
                      е вече си имаме и за карлуково клиент....

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                        мисирко, хайде разкарай се от темата .................. иди се похвали колко пари направи от петрола например

ако имаш нещо за ЦКБ. казвай по същество или напускай ................ не си ни интересна вече...
                        казах целта е 70-80 стинки ....
                        Кажи че е невъзможно и да се хващаме на бас .....

Коментар

Е в друга тема ... ама найстина ми писна да ти обяснявам.....

АМА НИКОЙ НЕ ТЕ МОЛИ ДА ОБЯСНЯВАШ... НЕ СИ И В СЪСТОЯНИЕ ДА ОБЯСНЯВАШ, НЕ СИ И В ПОЛОЖЕНИЕ....

Коментар

как се мазниш на Полки след ритника от преди малко ,който ти нанесе ,приличаш ми на старшинка хванат да краде бензин.....
                            мисирко, хайде разкарай се от темата .................. иди се похвали колко пари направи от петрола например

ако имаш нещо за ЦКБ. казвай по същество или напускай ................ не си ни интересна вече...

Коментар

Кой ритник? Това е първото ми писание тук днес? Не съм чел. Но че си подло чиновниче, е ясно.

Е в друга тема ... ама найстина ми писна да ти обяснявам.....

Коментар

как се мазниш на Полки след ритника от преди малко ,който ти нанесе ,приличаш ми на старшинка хванат да краде бензин.....
                                Кой ритник? Това е първото ми писание тук днес? Не съм чел. Но че си подло чиновниче, е ясно.

Коментар

Working...
                                X