Първоначално изпратено от BullsonBSE
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеписах 50 стиники защото е възможно да стигне дотам но до 70-80 ст. съм сигурен и съм готов веднага на бас за една година....
така харесва ли ти, мисирко?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепреди 2 поста писа 40-50 стинки
готов съм да се хвана на бас за обратното на това което твърдиш ................... остава само да уточниш това до колко време очакваш да се случи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеказах целта е 70-80 стинки ....
Кажи че е невъзможно и да се хващаме на бас .....
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениецената на ССВ гони пак 40-50 стинки а БАКБ на 5 лв....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДа си видял идиот който да се смята за идиот.....
дебилите само големи букви ли четат ....
За това ли пишеш така.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеПИША ТИ ГО ЕДРО, ЗАЩОТО СИ ДЕБИЛ..
дебилите само големи букви ли четат ....
За това ли пишеш така.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениее вече си имаме и за карлуково клиент....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
АМА НИКОЙ НЕ ТЕ МОЛИ ДА ОБЯСНЯВАШ... НЕ СИ И В СЪСТОЯНИЕ ДА ОБЯСНЯВАШ, НЕ СИ И В ПОЛОЖЕНИЕ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениемисирко, хайде разкарай се от темата .................. иди се похвали колко пари направи от петрола например
ако имаш нещо за ЦКБ. казвай по същество или напускай ................ не си ни интересна вече...
Кажи че е невъзможно и да се хващаме на бас .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Е в друга тема ... ама найстина ми писна да ти обяснявам.....
АМА НИКОЙ НЕ ТЕ МОЛИ ДА ОБЯСНЯВАШ... НЕ СИ И В СЪСТОЯНИЕ ДА ОБЯСНЯВАШ, НЕ СИ И В ПОЛОЖЕНИЕ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениекак се мазниш на Полки след ритника от преди малко ,който ти нанесе ,приличаш ми на старшинка хванат да краде бензин.....
ако имаш нещо за ЦКБ. казвай по същество или напускай ................ не си ни интересна вече...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеКой ритник? Това е първото ми писание тук днес? Не съм чел. Но че си подло чиновниче, е ясно.
Е в друга тема ... ама найстина ми писна да ти обяснявам.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениекак се мазниш на Полки след ритника от преди малко ,който ти нанесе ,приличаш ми на старшинка хванат да краде бензин.....
Коментар
Коментар