Според британски учени най-заядливи и злобни са хората загубили пари и неуспяващи в начинанията си.Сега си обеснявам поведението на някой участници във форума .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНещо не са ти верни златните спомени....
Даже и само за това ,че Бориславова купи БАКБ а не ТИМ....
цената на ССВ гони пак 40-50 стинки а БАКБ на 5 лв....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеТова е Geko, помните ли го?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене знам колко са били, но ти обяви, че си сложил ордери за 10-11 К, нали?
ясно ...................... пак ще чакаш 80 стинки и цената като се изтреля ще купуваш пак на 1,20
тоя филм с теб в главната роля сме го гледали поне 50 000 пъти ..................... и всяка серия все по един и същи начин я играеш
Last edited by chronos; 12.05.2015, 18:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЯ мажо показва мускули....
този филм сме го гледали вече за шести път....не обичам повторенията втръсват....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениедебело подчертавам, че до този момент нищо не си познала
първо написа:
после се поправи и писа:
виждам, че си изпаднала в транс и изобщо не ми се занимава с теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениенапример продажбата на БТН....
Та какво стана там с баса.....
ккавото стана и по късно с баса за ССВ....
ккато и сега бягаш от ССВ на 70-80 стинки.....
Имам да вземам...Нали...
първо написа:
Първоначално изпратено от мисиркацената на ССВ гони пак 40-50 стинки а БАКБ на 5 лв....
Първоначално изпратено от мисиркаССВ е възможно да стигне до 70-80 ст. съм сигурен и съм готов веднага на бас за една година...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениедо сега никога и нищо не си познавала на бфб .................... а според теорията на вероятностите при хилядите ти преположения е редно поне веднъж да беше налучкала нещо си...
Та какво стана там с баса.....
ккавото стана и по късно с баса за ССВ....
ккато и сега бягаш от ССВ на 70-80 стинки.....
Имам да вземам...Нали...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе ...
казах че ССВ ще струва в даден момент на 70-80 стотинки .....до една година...
познах преди пет години за 60 стинки ,познах миналата за лефче....
сега ще се пробвам на тази цена.....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеневъзможно е ЦКБ-то да струва 40-50 стинки, а БАКБ да е на 5 лева в рамките на следващата 1 година
така харесва ли ти, мисирко?
казах че ССВ ще струва в даден момент на 70-80 стотинки .....до една година...
познах преди пет години за 60 стинки ,познах миналата за лефче....
сега ще се пробвам на тази цена.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеМалко бяха разпродажбите от Фодновете - вече нямат толкова акции и пак почнаха да се редят оферти купува над 1 лв, не знам колко пъти го гпедахме вече това
Коментар
Коментар