Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение....... всичко е записано назад в темата --- който иска да погледне
http://www.investor.bg/forum/showthr...13060&page=186
Нагледно се вижда как пипбел още с прохождането си на БФБ изяжда порция яки шамари.. удрят му се стопове, продава на дъно в очакване да купел 20% по-ниско.. което разбира се не се случва Отговорих си най-сетне на въпроса защо така се "изврати" това момче и от голям и надъхан оптимист за БФБ в началото, стана супер песимист и хейтър
Е, да се надяваме че тая случка му е била от полза и го насочи към други пазари където сега счупва парата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеИмам малко дежавю от преди 3 годнини. Тогава беше на 50 ст. и пак имаше хора, които казваха, ако пандне на 10 ст. ще взема и така в чакане си изпуснаха нивата от 1.5 лв
Според мен си е добра цената и в момента, спад до 80 ст. не го виждам. Няма фундамент за подобна цена. Предния път бяха разпродажбите на шотландците, които трябваше да се освобдят от огромните си пакети тук и при Хим, а нямаше купувачи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеИмам малко дежавю от преди 3 годнини. Тогава беше на 50 ст. и пак имаше хора, които казваха, ако пандне на 10 ст. ще взема и така в чакане си изпуснаха нивата от 1.5 лв
мамче, ами точно този който си цитирала, тогава пишеше, че щял да чака да започне да купува на 30 стинки и да пълнел сериозно на 20 стинки
а аз тогава пълнех с айсберги с връх от 1500 бройки и добре си спомням, че беше юни месец ................ всичко е записано назад в темата --- който иска да погледне
http://www.investor.bg/forum/showthr...13060&page=186fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениекато отиде ЦКБ на 80 ст ако можеш се възползвай.
Според мен си е добра цената и в момента, спад до 80 ст. не го виждам. Няма фундамент за подобна цена. Предния път бяха разпродажбите на шотландците, които трябваше да се освобдят от огромните си пакети тук и при Хим, а нямаше купувачи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениенали за това се пази кеша АКО се случат такива непредвидени ПОДАРЪЦИ
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениекато отиде ЦКБ на 80 ст ако можеш се възползвай.
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТук е крайно време да направят едно изсипване до 97 ст.
чакай направо на 80 стинки да ти изсипят ...................... остави им и един телефон да ти се обадят за да не клечиш тук цяло лятоfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Абе като си толкова отворен кажи поне 5000 бр от тая артия имаш ли?Last edited by chronos; 13.05.2015, 17:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
пп По наш'то село им викаме каръци.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе Порки аз да не слагам ордери само един ден бе момче.Казвах ти че преди 40 дена може би бях напълнил колонката от ляво почнаха да ме надскачат след това махнах всички оферти.Кво се правиш че не разбираш.
беше напълнил колоната отдясно и като те надцакаха ти отиде да дялкаш от бид-а в дясно на 1,20fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
пп По наш'то село им викаме каръци.....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСпоред британски учени най-заядливи и злобни са хората загубили пари и неуспяващи в начинанията си.Сега си обеснявам поведението на някой участници във форума .
пп По наш'то село им викаме каръци.....
Коментар
Коментар