IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега пък кой е зорлията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
      Никой, който не уважава родината си не е прокопсал никъде. Всъщност това е част от глобализацията. Процес, който американците добре успяват да контролират и с който да се налагат пропагандно. Не сте ли забелязали че от около 10-тина години много силно се говори срещу българския бизнес и то срещу успешни и носещи приходи фирми. В момента, в който се продаде българска фирма на американски венчър фонд и всичките писания и говорене спират. Сякаш някак си уж криминалните и мофиотски модели (в които са го обвинявали до вчера) с магическа пръчица изчезват. Това е така, защото се усетиха фондовете, че от развиващите се страни могат да се правят по-високи печалби. Ето защо идват взимат колкото могат и в момента, в който печалбите секнат бизнесът се продава или разпарчетява, а работниците отиват на социалната издръжка за безработица на държавата.

Исторически потвърдено Мамче ! - на толкова бой и е.ан ....редко нации изтрайват, ... па и да износват!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Айде да не се занасяме с такива епитети и по патриотични пързалки да си мерим патриотизма, а .....не ми се навлизат в такива филми.
        Ако теб те кефи България в този си вид, мен - не !
        Никой, който не уважава родината си не е прокопсал никъде. Всъщност това е част от глобализацията. Процес, който американците добре успяват да контролират и с който да се налагат пропагандно. Не сте ли забелязали че от около 10-тина години много силно се говори срещу българския бизнес и то срещу успешни и носещи приходи фирми. В момента, в който се продаде българска фирма на американски венчър фонд и всичките писания и говорене спират. Сякаш някак си уж криминалните и мофиотски модели (в които са го обвинявали до вчера) с магическа пръчица изчезват. Това е така, защото се усетиха фондовете, че от развиващите се страни могат да се правят по-високи печалби. Ето защо идват взимат колкото могат и в момента, в който печалбите секнат бизнесът се продава или разпарчетява, а работниците отиват на социалната издръжка за безработица на държавата.

Коментар

• На основание на чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти”, както и т.1.3. от приложение No 9 от Наредба No 2/17.09.2003 г. на КФН, Ви уведомяваме, че от 15.05.2015 г. адреса на управление на Централна кооперативна банка АД е София, бул. Цариградско шосе 87.
          ...
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Като се замисли човек, има ли вид на България, който да е бил добър и да кефи...
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Единствено ме дразни хейтърството ти за БФБ и родината ти България!
              Айде да не се занасяме с такива епитети и по патриотични пързалки да си мерим патриотизма, а .....не ми се навлизат в такива филми.
              Ако теб те кефи България в този си вид, мен - не !

Коментар

Ти да видиш ..
                Преди да се кефиш как 7 месечен новобранец е продал с 8% загуба 3/4 от спекулативната си цкб позиция близо до дъното, да беше проверил как за 3 години съм направил по голяма доходност от основната си позиция атерки в които съм ги вкарал тогава на 1.65.
                Може и да се окаже че новобранеца е доста по успешен от тебе непродалия
                Може и да се окаже че съм много по печеливш от тебе за тези 3 години на бфб, при това с многократно по малко поет риск.
                Почти съм сигурен даже като гледам пърформънса на избушеняци ала батя като синергони, инсове, бордове и прочие.
                И не ти отива да ехидничиш след като нямаш моята доблест както го правя в доста случаи вече 4-та година в реално време да си обявявам сделките.

Ми как да бъда оптимист за неликвиден пазар който се търгува доста по скъпо от средното за ЕМ, а спрямо бразилия и русия дори двойно-тройно.
                Е, и те имат кофти политици, ма нашите идиоти да не би да са по малки ?
                Оптимист за бфб ще стана при нова 2012г.
                Другото е кухо ъпърство.
                Що така се нервиш бе пип-ка? Интересно ми стана какво те е пречупило за БФБ. А за това че си намерил друг път към успеха мога само да ти кажа Евала.
                Не те разбирам обаче защо изпитваш нужда редовно да попръжваш БФБ и БГ икономиката, от които не зависи твоят успех. Защо е нужно да ръсиш все негативизъм и черногледство, вместо спокойно да се наслаждаваш на успехите си навън и да продължаваш напред!?
                Струва ми се че имаш да си го връщаш на БФБ и ти е криво ако и тук вземе че се спечели.. Не бива така. Аз не завиждам на твоя успех на чуждите пазари, а го адмирирам. Единствено ме дразни хейтърството ти за БФБ и родината ти България!

Коментар

• БРАВО ПИП. Поздрави

Коментар

Ти да видиш ..
                    Преди да се кефиш как 7 месечен новобранец е продал с 8% загуба 3/4 от спекулативната си цкб позиция близо до дъното, да беше проверил как за 3 години съм направил по голяма доходност от основната си позиция атерки в които съм ги вкарал тогава на 1.65.
                    Може и да се окаже че съм много по печеливш от тебе за тези 3 години на бфб, при това с многократно по малко поет риск.
                    Почти съм сигурен даже като гледам пърформънса на избушеняци ала батя като синергони, инсове, бордове и прочие.
                    И не ти отива да ехидничиш след като нямаш моята доблест както го правя в доста случаи вече 4-та година в реално време да си обявявам сделките.

Ми как да бъда оптимист за неликвиден пазар който се търгува доста по скъпо от средното за ЕМ, а спрямо бразилия и русия дори двойно-тройно.
                    Другото е кухо ъпърство.
                    +1
                    много добре си ги казал нещата Пиб....и най-вече ми харесва че винаги обявяваш къде и какво си купил и на каква цена....за разлика от други "вечно" печеливши инвеститори
                    Поздрави и успех и занапред!!!!

Коментар

Ти да видиш ..

Другото е кухо ъпърство.
                      Не му се вързвай.Много правилно ди действал.

Коментар

Хаа, яко.. усмивки от старите ленти
                        Нагледно се вижда как пипбел още с прохождането си на БФБ изяжда порция яки шамари.. удрят му се стопове, продава на дъно в очакване да купел 20% по-ниско.. което разбира се не се случва Отговорих си най-сетне на въпроса защо така се "изврати" това момче и от голям и надъхан оптимист за БФБ в началото, стана супер песимист и хейтър
                        Е, да се надяваме че тая случка му е била от полза и го насочи към други пазари където сега счупва парата
                        Ти да видиш ..

Другото е кухо ъпърство.

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                          Гетов, Пипбел и Равновесие са най-големите оптимисти във форума.
                          И тримата толкова много им се иска да купят акции, че чак им се реве
                          Ама са и малко лакоми, ако може и без пари да им ги прехвърлят.
                          Нищо де, алчността на такива движи пазарите - нека дерзаят, важното е че имат мерак (иначе защо ли биха губили толкова време да пишат и философстват)
                          Хахаха. Пазар, жена и автобус няма смисъл да се гонят

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                            като каза: голям и надъхан оптимист за БФБ в началото се сетих за гетов какви оди за БФБ пишеше през 2008 по време на големия спад .................... точно на дъното за софикс изчезна нашия герой за да се появи 5 години по-късно и да вземе да ни обяснява как нямало смисъл човек да инвестира в БФБ

преживели са катарзис

колко като тези двамата са минали през форума , ехееееееееееее
                            Гетов, Пипбел и Равновесие са най-големите оптимисти във форума.
                            И тримата толкова много им се иска да купят акции, че чак им се реве
                            Ама са и малко лакоми, ако може и без пари да им ги прехвърлят.
                            Нищо де, алчността на такива движи пазарите - нека дерзаят, важното е че имат мерак (иначе защо ли биха губили толкова време да пишат и философстват)
                            Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                              ...колко като тези двамата са минали през форума , ехееееееееееее

Коментар

Хаа, яко.. усмивки от старите ленти
                                Нагледно се вижда как пипбел още с прохождането си на БФБ изяжда порция яки шамари.. удрят му се стопове, продава на дъно в очакване да купел 20% по-ниско.. което разбира се не се случва Отговорих си най-сетне на въпроса защо така се "изврати" това момче и от голям и надъхан оптимист за БФБ в началото, стана супер песимист и хейтър
                                Е, да се надяваме че тая случка му е била от полза и го насочи към други пазари където сега счупва парата
                                като каза: голям и надъхан оптимист за БФБ в началото се сетих за гетов какви оди за БФБ пишеше през 2008 по време на големия спад .................... точно на дъното за софикс изчезна нашия герой за да се появи 5 години по-късно и да вземе да ни обяснява как нямало смисъл човек да инвестира в БФБ

преживели са катарзис

колко като тези двамата са минали през форума , ехееееееееееее
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X