Сега пък кой е зорлията?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеНикой, който не уважава родината си не е прокопсал никъде. Всъщност това е част от глобализацията. Процес, който американците добре успяват да контролират и с който да се налагат пропагандно. Не сте ли забелязали че от около 10-тина години много силно се говори срещу българския бизнес и то срещу успешни и носещи приходи фирми. В момента, в който се продаде българска фирма на американски венчър фонд и всичките писания и говорене спират. Сякаш някак си уж криминалните и мофиотски модели (в които са го обвинявали до вчера) с магическа пръчица изчезват. Това е така, защото се усетиха фондовете, че от развиващите се страни могат да се правят по-високи печалби. Ето защо идват взимат колкото могат и в момента, в който печалбите секнат бизнесът се продава или разпарчетява, а работниците отиват на социалната издръжка за безработица на държавата.
Исторически потвърдено Мамче ! - на толкова бой и е.ан ....редко нации изтрайват, ... па и да износват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеАйде да не се занасяме с такива епитети и по патриотични пързалки да си мерим патриотизма, а .....не ми се навлизат в такива филми.
Ако теб те кефи България в този си вид, мен - не !
Коментар
-
На основание на чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти”, както и т.1.3. от приложение No 9 от Наредба No 2/17.09.2003 г. на КФН, Ви уведомяваме, че от 15.05.2015 г. адреса на управление на Централна кооперативна банка АД е София, бул. Цариградско шосе 87.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕдинствено ме дразни хейтърството ти за БФБ и родината ти България!
Ако теб те кефи България в този си вид, мен - не !
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТи да видиш ..
Преди да се кефиш как 7 месечен новобранец е продал с 8% загуба 3/4 от спекулативната си цкб позиция близо до дъното, да беше проверил как за 3 години съм направил по голяма доходност от основната си позиция атерки в които съм ги вкарал тогава на 1.65.
Може и да се окаже че новобранеца е доста по успешен от тебе непродалия
Може и да се окаже че съм много по печеливш от тебе за тези 3 години на бфб, при това с многократно по малко поет риск.
Почти съм сигурен даже като гледам пърформънса на избушеняци ала батя като синергони, инсове, бордове и прочие.
И не ти отива да ехидничиш след като нямаш моята доблест както го правя в доста случаи вече 4-та година в реално време да си обявявам сделките.
Ми как да бъда оптимист за неликвиден пазар който се търгува доста по скъпо от средното за ЕМ, а спрямо бразилия и русия дори двойно-тройно.
Е, и те имат кофти политици, ма нашите идиоти да не би да са по малки ?
Оптимист за бфб ще стана при нова 2012г.
Другото е кухо ъпърство.
Не те разбирам обаче защо изпитваш нужда редовно да попръжваш БФБ и БГ икономиката, от които не зависи твоят успех. Защо е нужно да ръсиш все негативизъм и черногледство, вместо спокойно да се наслаждаваш на успехите си навън и да продължаваш напред!?
Струва ми се че имаш да си го връщаш на БФБ и ти е криво ако и тук вземе че се спечели.. Не бива така. Аз не завиждам на твоя успех на чуждите пазари, а го адмирирам. Единствено ме дразни хейтърството ти за БФБ и родината ти България!
Коментар
-
Преди да се кефиш как 7 месечен новобранец е продал с 8% загуба 3/4 от спекулативната си цкб позиция близо до дъното, да беше проверил как за 3 години съм направил по голяма доходност от основната си позиция атерки в които съм ги вкарал тогава на 1.65.
Може и да се окаже че съм много по печеливш от тебе за тези 3 години на бфб, при това с многократно по малко поет риск.
Почти съм сигурен даже като гледам пърформънса на избушеняци ала батя като синергони, инсове, бордове и прочие.
И не ти отива да ехидничиш след като нямаш моята доблест както го правя в доста случаи вече 4-та година в реално време да си обявявам сделките.
Ми как да бъда оптимист за неликвиден пазар който се търгува доста по скъпо от средното за ЕМ, а спрямо бразилия и русия дори двойно-тройно.
Другото е кухо ъпърство.
много добре си ги казал нещата Пиб....и най-вече ми харесва че винаги обявяваш къде и какво си купил и на каква цена....за разлика от други "вечно" печеливши инвеститори
Поздрави и успех и занапред!!!!
Коментар
-
Другото е кухо ъпърство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХаа, яко.. усмивки от старите ленти
Нагледно се вижда как пипбел още с прохождането си на БФБ изяжда порция яки шамари.. удрят му се стопове, продава на дъно в очакване да купел 20% по-ниско.. което разбира се не се случва Отговорих си най-сетне на въпроса защо така се "изврати" това момче и от голям и надъхан оптимист за БФБ в началото, стана супер песимист и хейтър
Е, да се надяваме че тая случка му е била от полза и го насочи към други пазари където сега счупва парата
Другото е кухо ъпърство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеГетов, Пипбел и Равновесие са най-големите оптимисти във форума.
И тримата толкова много им се иска да купят акции, че чак им се реве
Ама са и малко лакоми, ако може и без пари да им ги прехвърлят.
Нищо де, алчността на такива движи пазарите - нека дерзаят, важното е че имат мерак (иначе защо ли биха губили толкова време да пишат и философстват)
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекато каза: голям и надъхан оптимист за БФБ в началото се сетих за гетов какви оди за БФБ пишеше през 2008 по време на големия спад .................... точно на дъното за софикс изчезна нашия герой за да се появи 5 години по-късно и да вземе да ни обяснява как нямало смисъл човек да инвестира в БФБ
преживели са катарзис
колко като тези двамата са минали през форума , ехееееееееееее
И тримата толкова много им се иска да купят акции, че чак им се реве
Ама са и малко лакоми, ако може и без пари да им ги прехвърлят.
Нищо де, алчността на такива движи пазарите - нека дерзаят, важното е че имат мерак (иначе защо ли биха губили толкова време да пишат и философстват)Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение...колко като тези двамата са минали през форума , ехееееееееееее
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХаа, яко.. усмивки от старите ленти
Нагледно се вижда как пипбел още с прохождането си на БФБ изяжда порция яки шамари.. удрят му се стопове, продава на дъно в очакване да купел 20% по-ниско.. което разбира се не се случва Отговорих си най-сетне на въпроса защо така се "изврати" това момче и от голям и надъхан оптимист за БФБ в началото, стана супер песимист и хейтър
Е, да се надяваме че тая случка му е била от полза и го насочи към други пазари където сега счупва парата
преживели са катарзис
колко като тези двамата са минали през форума , ехееееееееееееfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар