Първоначално изпратено от Mario Teran
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеспомени от златния фонд на форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеспомени от златния фонд на форума
Даже и само за това ,че Бориславова купи БАКБ а не ТИМ....
цената на ССВ гони пак 40-50 стинки а БАКБ на 5 лв....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениети сигурно управляваш поне няколко ДФ ........................ с тези качества които демонстрираш не може до сега да не са те забелязали
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеПродаваш 1000 акции на 1 лв. и купуваш 150 на 4.04. И ти остават и за Управляващото дружество да цоца.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениемъка ,мъка .... с тая ЦКБ....как може ЦКБ на която акцията струва 1 лев да купи БАКБ на която акцията струва 10 лв.......видя ли как цкб не можа да купи БАКБ щото струваше леФчеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеМного добре съм запознат. Празнят ги евтино, като им разпродават ЦКБ на 1 лв. и ги пълнят скъпо примерно СФИ на 4 лв. или привилигировани акции от Енемона, от Меком и подобно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениетези твои размисли и страсти ми напомнят за мисирката която навремето пишеше:
празнили на 1 лев и пълнели на скъпо по 4 лв.
леле-малеBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениетези твои размисли и страсти ми напомнят за мисирката която навремето пишеше:
леле-мале
до кога ще издържи мажо на един леФ ,това му е шестото напрягане.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеМного добре съм запознат. Празнят ги евтино, като им разпродават ЦКБ на 1 лв. и ги пълнят скъпо примерно СФИ на 4 лв.
Първоначално изпратено от мисиркатакак може една банка (ЦКБ) на която акцията струва 1 лев да купи банка (БАКБ) на която акцията струва 10 лв.
леле-малеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениемай не си запознат как функционират ДФ?Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеПразнят някой ДФ, който вече е на свършване.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеелана ли сипе тук?Bulls on BSE
Коментар
Коментар