Първоначално изпратено от intint
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
вчера колко минаха към 150 ли бяха днес 30 -40 трябва да са на привършване
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеПреди натискаха с по над милион акции, сега се доста по скромни - един 200К.
Като им свършат акцийките какво ще правят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениедали ще я съборят цената още или да си купя и аз едни скромни 2-3 хилядиBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениекакво продават на пожар тукаBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИмам обяснение,но ще си го запазя за себе си.Само ще ти кажа ако не се лъжа беше преди около 15-20 дена ордерите бяха за много повече от 10к..
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВчера другите ордери бяха на 97 ст но не стигна до там цената.
тоя филм с теб в главната роля сме го гледали поне 50 000 пъти ..................... и всяка серия все по един и същи начин я играеш
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениезначи не било толкова трудно да напишеш:
............... вместо да драскаш цяла вечер безмислици
а имаш ли някакво обяснение защо наскоро сложи два ордера за около 10 000 бр. на около 1,10 .................... а сега при по-ниска цена с 10% си "заявил" едва половината количество?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВинаги изопачаваш нещата.Не постъпваш като мъж а като някакъв хлапак.Писал съм ти много пъти когато съм купувал но друг е въпроса че ти мълчиш тогава.Що се отнася до това колко бр съм купил днес ще ти кажа.Днес взех 5000 бр ако това те успокоява нещо.
Днес взех 5000 бр на 1 лев
а имаш ли някакво обяснение защо наскоро сложи два ордера за около 10 000 бр. на около 1,10 .................... а сега при по-ниска цена с 10% си "заявил" едва половината количество?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеедин път събра малко сили за да обявиш покупки, но сега явно не знаеш колко бройки си купил
щом не знаеш колко бройки си купил то по всяка вероятност и покупки нямаш...
опитай някога пак да запишеш покупки на цкб хартии
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи си запиши че забравяш много.
щом не знаеш колко бройки си купил то по всяка вероятност и покупки нямаш...
опитай някога пак да запишеш покупки на цкб хартии
успехfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениети обикновенно продаваш на левче защото после чакаш да купиш на 80 стинки
ок .................... днес си купувал
през борсата са минали около 141 000 брйки от които около 35 000 на левче ................. от тези 35 000 бройки ти колко бройки взе?
Коментар
Коментар