Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСпоред мен загадката за ръста може да има и друго решение - както упоменатата връзка с хима, но може да бъде и в двете посоки. Т.е. - ако банката започне да расте - хима също ще тръгне нагоре))
Това е разликата
Умните инвеститори са забялязали тази разлика преди Киро, дддд, Монти и т.н.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеBullsonBSE, нямам думи.Ти вече се изкара освен шейх на математиката и господар на времето
.Пусни го и в бисери и..Това беше велико
.Ти ли си новото начало на борсите- боже би си новия Кейнс
Ами щом опита е статуквото..то тогава твоето какво е..Определи го сам моля те..
Виж борсите по света и вакхалията на ниските лихви, какво става с парите.
Целия свят се дави в ликвидност, нови и ниви рекорди се достигат всеки ден, и се разбива статуквото, а на БФБ оборота 100 хиляди на ден. Обясни ми ти
Аз знам защо е така, защото на теб и приятелчетата ти, не ви работи математиката
И то е видно, че сте несъстоятелниBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеБанката си е същата както преди, работи и има печалба и е стабилна. Просто сега бяха направени някакви стрес тестове, доколкото разбрах, били правени и преди, но не бяха разгласявани така шумно и официално. Но за банката има една малка подробност, че ако не тръгне хима и тя ще стои, но ако той потъне и тя след него. Така, че за номинала никой не може да бъде сигурен. Все пак годините показаха някакво съотношение между банката и Хим-а около 1:2.))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Хората са казали "Никога не казвай "Никога"". Едни го виждат като шит, други като перла, та нали това е в основата на търговията на БФБ. А какво означават някакви си фундаметни и отчети като тук няма голям кпитал, който да може да устои и на изкупуване и на разпродажби. Реално с 10К ЕУР тук можеш и по +50% да направиш по някои позиции и то не малко. Така че реално кое колко струва не го определяме ние, ние само чакаме някой да се засили да купува да можем да направим спекулата и после като има кеш се натискаме в ниското да вземем евтиното. Въпреки, че не ми се иска аз мисля, че сега пак ще падне под левчето и после пак нагоре. Дано греша де, имам някакви бройки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеЧовече от няколко дена ти чета постовете и всеки, който има различно мнение от твоето, го атакуващ че е лична нападка.
Ама математиката не им излизаИ времето работи против тях
Затова така се палят
Bulls on BSE
Коментар
-
Банката си е същата както преди, работи и има печалба и е стабилна. Просто сега бяха направени някакви стрес тестове, доколкото разбрах, били правени и преди, но не бяха разгласявани така шумно и официално. Но за банката има една малка подробност, че ако не тръгне хима и тя ще стои, но ако той потъне и тя след него. Така, че за номинала никой не може да бъде сигурен. Все пак годините показаха някакво съотношение между банката и Хим-а около 1:2.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми да чете твоите постове, че ти си велик инвеститор, аз акъл на никой не давам
Тук не е училище, а форум.Винаги съм се въздържал от инвестиционни съвети и лични нападки
.Сега например с тебе кой говори, че се намесваш- или си паралелен ник или трол, щом го правиш
.Всеки да си гледа акциите и внимателно с личните нападки и претенциите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми да чете твоите постове, че ти си велик инвеститор, аз акъл на никой не давам
Тук не е училище, а форум.Винаги съм се въздържал от инвестиционни съвети и лични нападки
.Сега например с тебе кой говори, че се намесваш- или си паралелен ник или трол, щом го правиш
Коментар
-
Ами да чете твоите постове, че ти си велик инвеститор, аз акъл на никой не давам
Коментар
Коментар