IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази акция е за пример, как масовката изведнъж започва да вижда една компания и акция в съвсем различна светлина.
    Толкова години маса народ се натиска да продава тук под номинал, е направи го, и в един момент, фундамента на банката от такава управлявана от групировка, се превръща в една от перлите на БФБ, една от малкото компании надзиравана от ЕЦБ, където няма мърдане и няма шменти-капели От шит в бисер.
    Това е тайната на майсторското инвестиране, човек да вижда, това което Монти, Киро, Пипбел и масовката не могат да видят
    Тогава и 3 лв. ще ви се виждат малко
    Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Да не свърши горивото на ракетата
      Е че само със 8% ли я заредиха пък тая ракета, че да свърши. Нямаше да е зле да се покажат малко мускули, все пак добри резултати на тестовете, стабилна банка и нуев ръст през последните 2 години вече. Ей къде е 1.60 за 3 дни можем да го стигнем при добро желание

Коментар

• Да не свърши горивото на ракетата

Коментар

• В аукцион е и вижда натовареноста /монти прави такива сондажи и го е казвал по спомен/, но и други със сигурност се възползват,- пазар е докато не преминеш лимита и не спрат търговията - ти си плащаш за гяволъка и щуротията !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
            Но беше бръз остави си време и за телефонно обаждане до брокито , ако дръпнат шалтеро у махалата
            А такива действия смятат ли се за манипулационни според каквито и да било разпоредби за борсата. Имам предвид и пускане, промяна или отмяна по 100 пъти на разни поръчки, които никой така или иначе не иска да изпълни.

Щяха добре да му дойдат иначе тия бройки и щеше да ги чака да излиза. Успех на всички с каквото и да се занимавате

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
              Ми вчера мажо се наигра сигурно, понакупи пак. Не знам дали е така и не е препоръка за нищо, но и аз мисля, че е добре да скочи малко . Сутринта някой голям го извади при Хима на аукцион 20К бай на 1.35 и за какво, сякаш никой не знае че ще я махне и само стои до 10:10 докато започне търговията.

Но беше бръз остави си време и за телефонно обаждане до брокито , ако дръпнат шалтеро у махалата

Коментар

Днес няма ли да се катерим до 1.05 поне?
                Ми вчера мажо се наигра сигурно, понакупи пак. Не знам дали е така и не е препоръка за нищо, но и аз мисля, че е добре да скочи малко . Сутринта някой голям го извади при Хима на аукцион 20К бай на 1.35 и за какво, сякаш никой не знае че ще я махне и само стои до 10:10 докато започне търговията.

Коментар

• Днес няма ли да се катерим до 1.05 поне?

Коментар

• Да не визираш Джадая .

Коментар

• онези които вече трета година стискат купеното на 1,50 и вече 2 години чакат 80 стинки в скоро време пак ще купуват на 1,50

не е препоръка - имам акции
                      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Вожде, ако великия дух не те изпързаля днес и се набучиш в 'артията (артия може да излиза от арт- изкуство, а не е нещо лошо) )))))))) може да се окаже, че днес игралците ще направят втория връх (краткосрочно) )))) И ако имаме такъв развой на чарта във времето, какво би следвало за съответното дъно !??)) - няма ли дъното да се получи под 90стинки - какво мислия великия (дух) за съответните "площадки " !??? ))))))
                        Имам няколко десетки хиляди артии от тая на средна 1 лев.Ако ще купувам ще е отново на 94-95 ст .

Коментар

• Първоначално изпратено от tutun4o Разгледай мнение
                          При положение, че всичко тук е точно и при другия не очаквам изненади, още повече че там нещата са на ежемесечен контрол за застрахователите и на ежедневен за пенсионните. За цените по-скоро, ако ще има задържане по тези причини, трябва да е при Хима, но си мисля поне, че ще е някъде далеч над текущите нива. Не е препоръка :-)
                          Днес се качи. Аз лично имам при Хим, тук не, но все пак групата и компаниите в нея са определящи за движенията на БФБ.Не знам обаче тук ръстът дали ще се задържи или ще си остане около левче. Така или иначе с банката се видя, че всичко е наред и е здрава, а за системата няма рискове. Няма как да се държи дълго време натегната пружината.

Коментар

• Е скочиха де

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Вожде, ако великия дух не те изпързаля днес и се набучиш в 'артията (артия може да излиза от арт- изкуство, а не е нещо лошо) )))))))) може да се окаже, че днес игралците ще направят втория връх (краткосрочно) )))) И ако имаме такъв развой на чарта във времето, какво би следвало за съответното дъно !??)) - няма ли дъното да се получи под 90стинки - какво мислия великия (дух) за съответните "площадки " !??? ))))))
                              Дано първо да се поизкатери малко повече. Ако е връх да е по висок от предния. Пък преди това нямаше и 4к за него връх на 1.04. Пък днес едни кюфтаци се въртят, може и да са на мажо ама...

Коментар

Тук прилича на песента"Полегнала е Гергана..."
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X