IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук прилича на песента"Полегнала е Гергана..."

Коментар

• Първоначално изпратено от spurs Разгледай мнение
      Чакането на резултата от тестовете повлия достатъчно на цената досега. Време е за събуждане. Купих си малко и съм готов за още
      я ми кажи как е повлияла ...като две години е на лефче...ама защо ли аз пиша....

Коментар

• Чакането на резултата от тестовете повлия достатъчно на цената досега. Време е за събуждане. Купих си малко и съм готов за още

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
          И аз стискам палци това да се случи, че си имам при Хим. Обаче трябва да отбележим, че тестовете за ЦКБ и групата ХИМ всеоще не са приключили. Следва представянето на тестовете на КФН.С тези резултати при БНБ дават заявка, че всичко ще е наред и там. Предстои да видим. Но преди да излязат ще продължи според мен натиска на цената тук. Следващата седмица може да видим 1,2 примерно, но след това ще поохладнеят пак страстите. Така си мисля де.
          При положение, че всичко тук е точно и при другия не очаквам изненади, още повече че там нещата са на ежемесечен контрол за застрахователите и на ежедневен за пенсионните. За цените по-скоро, ако ще има задържане по тези причини, трябва да е при Хима, но си мисля поне, че ще е някъде далеч над текущите нива. Не е препоръка :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            А дано стане така както казваш!!
            И аз стискам палци това да се случи, че си имам при Хим. Обаче трябва да отбележим, че тестовете за ЦКБ и групата ХИМ всеоще не са приключили. Следва представянето на тестовете на КФН.С тези резултати при БНБ дават заявка, че всичко ще е наред и там. Предстои да видим. Но преди да излязат ще продължи според мен натиска на цената тук. Следващата седмица може да видим 1,2 примерно, но след това ще поохладнеят пак страстите. Така си мисля де.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Много добро представяне на ЦКБ. Изненадващо добро даже. Мисля че това ще качи цената на акцията, а в още по-голяма степен и на холдинга майка - Химимпорт.
              А дано стане така както казваш!!

Коментар

• Много добро представяне на ЦКБ. Изненадващо добро даже. Мисля че това ще качи цената на акцията, а в още по-голяма степен и на холдинга майка - Химимпорт.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  Тук защо ли няма коментари ?!!
                  Резултатите изглеждат точно както се държи цената !!!
                  И със стрес - и без стрес ! - не е мръднала завълата
                  Положението е ясно банката е недооценена !
                  Няма да мръдне цената все пак днес е събота и няма търговия, а резултатите излизат днес колега!
                  Според мен пазара ще оцени отличните резултати в понеделник!
                  Още в петък липсваха сериозни продавачи и това се видя в липсата на аскове!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    Тук защо ли няма коментари ?!!
                    Значи харесваш ЦКБ пък ПИБ не ей всеки келепир търси пък после за морал приказва

Коментар

• Сега очакваме следващите дни пазара да оцени тази акция по-скъпо от ПИБ
                      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Тук защо ли няма коментари ?!!

Коментар

• Стрес тестовете са ясни. БГ банкова ситема е много по стабилна и на много по-нисък ливъридж и риск съответно от европейската. Ами то кое на високо ниво при нас - ипотечните кредите са незначителни като портфейл, бизнеса на кредит е далавераджийски и винаги може да си ги върне, отделно в БГ няма инвестиционна дейсност, ликвидността на банките е огромна, въобще ако се говори за нещо в тези тестове, ще е това, че банките имат много ресурс който не могат да реализират
                          Никакви увеличение на капитал не вярвам да има като препоръки
                          Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            Тук дремем яко и имам чувството че скоро ще ни изненадат с як щурм.
                            Чакат резултатите от стрестестовете в събота. На база на тях ще смятат после дали цената е добра за банката или ниска или висока. Според мен първата седмица може би ще има някаква паника с разпродажби и цената може да отиде на 70 ст. Така че ще се отвари добро ниво за влизане. Каквото и да покажат резултатите, те са хипотетични очаквания и допускания, които няма как да се сбъднат според мен.

Коментар

• Тук дремем яко и имам чувството че скоро ще ни изненадат с як щурм.

Коментар

• Днес на извънрегулиран пазар има минали 8К бройки на 1.022. Това ако е репо трябва да е примерно за 0.76лв нали а не на по-висока от пазарната.

Отделно има прехвърлени и 300К в облигации.

Онаклиев не си бил само ти, някой започва с 8К бройки от по високо, значи има надежда.

Коментар

Working...
                                X