Тук прилича на песента"Полегнала е Гергана..."
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от spurs Разгледай мнениеЧакането на резултата от тестовете повлия достатъчно на цената досега. Време е за събуждане. Купих си малко и съм готов за още
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнениеИ аз стискам палци това да се случи, че си имам при Хим. Обаче трябва да отбележим, че тестовете за ЦКБ и групата ХИМ всеоще не са приключили. Следва представянето на тестовете на КФН.С тези резултати при БНБ дават заявка, че всичко ще е наред и там. Предстои да видим. Но преди да излязат ще продължи според мен натиска на цената тук. Следващата седмица може да видим 1,2 примерно, но след това ще поохладнеят пак страстите. Така си мисля де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеА дано стане така както казваш!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМного добро представяне на ЦКБ. Изненадващо добро даже. Мисля че това ще качи цената на акцията, а в още по-голяма степен и на холдинга майка - Химимпорт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТук защо ли няма коментари ?!!
Резултатите изглеждат точно както се държи цената !!!
И със стрес - и без стрес ! - не е мръднала завълата
Няма да мръдне цената все пак днес е събота и няма търговия, а резултатите излизат днес колега!
Според мен пазара ще оцени отличните резултати в понеделник!
Още в петък липсваха сериозни продавачи и това се видя в липсата на аскове!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТук защо ли няма коментари ?!!
Резултатите изглеждат точно както се държи цената !!!
И със стрес - и без стрес ! - не е мръднала завълата
Коментар
-
Стрес тестовете са ясни. БГ банкова ситема е много по стабилна и на много по-нисък ливъридж и риск съответно от европейската. Ами то кое на високо ниво при нас - ипотечните кредите са незначителни като портфейл, бизнеса на кредит е далавераджийски и винаги може да си ги върне, отделно в БГ няма инвестиционна дейсност, ликвидността на банките е огромна, въобще ако се говори за нещо в тези тестове, ще е това, че банките имат много ресурс който не могат да реализират
Никакви увеличение на капитал не вярвам да има като препоръкиBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТук дремем яко и имам чувството че скоро ще ни изненадат с як щурм.
Коментар
Коментар