IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
    Булс сега поне виждам къде имаш, че я хвалиш За спекула сме готови само някой да даде тон трябва!
    Аз започвам, но нямаше кой да продължи..
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Чуденка има дали да я надуят до цената на ХИМ-а или първо да го изчакат да стане на цената на банката и тогава да ги помпят заедно

Булс сега поне виждам къде имаш, че я хвалиш За спекула сме готови само някой да даде тон трябва!

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
        Отчета кърти мивки
        Отчета кърти а най-ликвидната артия спи зимен сън.Нещо гнило има в Дания

Коментар

• Отчета кърти мивки
          Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
            това не е ли еднократно ? на такова ми прилича...
            Да.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
              Вземане - даване с Виза Юръп ЛТД - положително отражение във финансовия резултат 12 168 000 лева.
              това не е ли еднократно ? на такова ми прилича...
              "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Добре е като ще си давате мненията и предположенията, първо малко да попрочетете. Вземане - даване с Виза Юръп ЛТД - положително отражение във финансовия резултат 12 168 000 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  Ако приемем, че показаните резултати са заради стресовете трябва да са два пъти годишно
                  нека обаче да излязат резултатите от тестовете и ще видим тогава...
                  Какво друго да е?!? Щом е явление при повечето банки точно сега изведнъж ,без някаква промяна в конюнктурата на пазара примерно!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                    Ако приемем, че показаните резултати са заради стресовете трябва да са два пъти годишно
                    Ако беше само при едната банка може да си помисли човек, че това е случайно събитие както беше при пиб предното тримесечие например. Но сега и трите банки има своеобразни рекорди

Дали е случайно?

не е препоръка - имам акции на цкб

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012
                      ти какво мислиш по въпроса който съм задал по-долу?

Коментар

• Пфу голямо мерене, голямо чудо!
                        Напишете нещо смислено стига сте се карали....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                          Може и така да е ама с нищо не доказваш.Само плямпаш.Всъщност ти пренебрегна навремето цкб и купи Хим на загуба.За какво цкб ми говориш че имаш.Ти нямаш !!!
                          щом казваш, че нямам ЦКБ -> значи нямам .................. най-добрата врачка си ти, джипсо

поздравление за уменията ти...
                          НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                            сигурно са повече от твоите
                            Може и така да е ама с нищо не доказваш.Само плямпаш.Всъщност ти пренебрегна навремето цкб и купи Хим на загуба.За какво цкб ми говориш че имаш.Ти нямаш !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Абе Порки колко бройки имаш ба цкб ?
                              сигурно са повече от твоите
                              НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Абе Порки колко бройки имаш ба цкб ?

Коментар

Working...
                                X