IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Банката си е същата както преди, работи и има печалба и е стабилна. Просто сега бяха направени някакви стрес тестове, доколкото разбрах, били правени и преди, но не бяха разгласявани така шумно и официално. Но за банката има една малка подробност, че ако не тръгне хима и тя ще стои, но ако той потъне и тя след него. Така, че за номинала никой не може да бъде сигурен. Все пак годините показаха някакво съотношение между банката и Хим-а около 1:2.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Ами да чете твоите постове, че ти си велик инвеститор, аз акъл на никой не давам
      Тук не е училище, а форум.Винаги съм се въздържал от инвестиционни съвети и лични нападки.Сега например с тебе кой говори, че се намесваш- или си паралелен ник или трол, щом го правиш.Всеки да си гледа акциите и внимателно с личните нападки и претенциите
      Човече от няколко дена ти чета постовете и всеки, който има различно мнение от твоето, го атакуващ че е лична нападка.

Коментар

Ами да чете твоите постове, че ти си велик инвеститор, аз акъл на никой не давам
        Тук не е училище, а форум.Винаги съм се въздържал от инвестиционни съвети и лични нападки.Сега например с тебе кой говори, че се намесваш- или си паралелен ник или трол, щом го правиш.Всеки да си гледа акциите и внимателно с личните нападки и претенциите
        аз имам 1000 мнения, ти имаш 20 хил., в които няма инвестиционен съвет. Въпросът е кой е троли?

Коментар

• Ами да чете твоите постове, че ти си велик инвеститор, аз акъл на никой не давам

Коментар

• Ей че си благотворителен, ама зад това прозира голямото ти желание другите да ти изкупят е шитовете.Иди да правиш поклони ..моли се ама много, все нещо може да продадешШиши дали ще ти купи нещо, или поне малко черешки да ти дадат

Коментар

Вземи си букварчето по смятане, една книжка по начални инвестиции и чети , ама много чети..Много неподготвен се изказваш и много слабо по математика
              То затова все ще плачеш и ще се молиш на фондовете, ами нямаш нито потенциал да сравняваш, нито знания да анализираш, а явно и паричките са ти малко..
              Все плачкаш и се молиш другите да ти свършат работата Писа ли писма до Шиши, ББ и Горанов
              Не вие на мен, а аз ви върша работата на вас от Посредниците и Фондовете, чиито интереси защитаваш. Аз ви правя смятането, щото вие сте все назад и не можете нито да смятата, камо ли сметка. Само дребни шменти-капели са ви в главата и на теб и на Пипбел и на Монти Като знам какви позиции защитаваш и пишеш си ми ясен.
              Няма визия, няма анализ, нама разбиране, няма лидерство, няма резултати, няма клиенти и мизерийка какво да правиш, затова ти давам и на теб и на вас акъл
              Добре,че и и Преци и няколко други, да го правят, че много зле положението, оборот от 100 хиляди на ден Там вие сте виновни
              Bulls on BSE

Коментар

Вземи си букварчето по смятане, една книжка по начални инвестиции и чети , ама много чети..Много неподготвен се изказваш и много слабо по математика
                То затова все ще плачеш и ще се молиш на фондовете, ами нямаш нито потенциал да сравняваш, нито знания да анализираш, а явно и паричките са ти малко..
                Все плачкаш и се молиш другите да ти свършат работата Писа ли писма до Шиши, ББ и Горанов
                за съжаление ако прочете твоите 20 хил постове пак ще си остане неподготвен

Коментар

• То така погледнато аз пък съм сигурен, че никога вече БАКБ няма да е под 4 лева, а аз съм купувал на толкова.Нещо този възторг за ЦКБ не го разбира, то и аз имам мняколко хиляди, но поне да стане 1.10

Коментар

• Вземи си букварчето по смятане, една книжка по начални инвестиции и чети , ама много чети..Много неподготвен се изказваш и много слабо по математика

Коментар

• На БФБ вече има едно сигурно нещо ЦКБ вече няма да видим под номинал.
                      Ако дай Боже падне пак под левче, ще се утрепя да куповам, ама нама да има вече гювече ми се вижда
                      Кака се ожени вече, който сварил, сварил
                      Bulls on BSE

Коментар

BullsonBSE, това ли е шита в който си се набил.Затова ли искаш фондовете да ти ги изкупят.Нещо много ти е слаба математиката.Не забелязали ли вчера покупките в БАКБ.С колко процента скочи.Само с писане не става, трябва и акълСега сравни показателите след тестовете на двете банки и мисли преди да пишеш
                        Кире бъркаш, Булсон вижда потенциалите тук в пъти (съдейки косвено по негови мнения) и едва ли ще спекулира за жълти стотинки. Питай Батята как се подгрява тълпата при пиба. Между впрочем, батетнката не беше ли фен и на хим-производните, какво стана, преди повече натягаше пружината, да не е скъсал някъде из пътя !?!?))))
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          +)))
                          ps. Не ги мисли много, от всеки има нужда, Кирето е напълнил шапката с хартии още приватизационните времена, не гони екстремни печалби, доволен е на деведент по-голем от ОЛП )))) На пипбела акъла му колкото до адцица, изяде сапа из чужденецките арт. а монти е спекулант, но не винаги уцелва на спекулантската арт-артия, на всеки му се е случвало да претърпи някоя крива ракета, аз например изкривих космоса с гагарин, сега там държа малко и то защото сметам, че на тази цена е повече от заслужено да не се дава за без пари, след като го разкешира тълпата двойно. Тълпата нито се води нито се кара и в един момент като стадо се хвърля в едната от двете страни, после като се усети какви ги е направила - шита станал перла и обратно.))) Стадна история )))
                          Хубвво, е че във форума са останали 3-4 истински и умни играчи, а не такива дето защитава интереси на Пенсионни или на Посредници.
                          Затова и не чета Монти, дето защитава Алианц само, Пипбел и Форти дето пробутва шитове дето са скочили 200%, и Киро дето стои зад интересите на Посредниците.
                          Трябва на пазара истински играчи, дето умеят да виждат това, които изброените горе не виждат
                          Bulls on BSE

Коментар

BullsonBSE, това ли е шита в който си се набил.Затова ли искаш фондовете да ти ги изкупят.Нещо много ти е слаба математиката.Не забелязали ли вчера покупките в БАКБ.С колко процента скочи.Само с писане не става, трябва и акълСега сравни показателите след тестовете на двете банки и мисли преди да пишеш
                            Когато БАКБ достигне балансово число 5 Милиарда Лева, ще и хвърля едно око
                            Аз с джуджета не се занимавам
                            Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                              Тази акция е за пример, как масовката изведнъж започва да вижда една компания и акция в съвсем различна светлина.
                              Толкова години маса народ се натиска да продава тук под номинал, е направи го, и в един момент, фундамента на банката от такава управлявана от групировка, се превръща в една от перлите на БФБ, една от малкото компании надзиравана от ЕЦБ, където няма мърдане и няма шменти-капели От шит в бисер.
                              Това е тайната на майсторското инвестиране, човек да вижда, това което Монти, Киро, Пипбел и масовката не могат да видят
                              Тогава и 3 лв. ще ви се виждат малко
                              +)))
                              ps. Не ги мисли много, от всеки има нужда, Кирето е напълнил шапката с хартии още приватизационните времена, не гони екстремни печалби, доволен е на деведент по-голем от ОЛП )))) На пипбела акъла му колкото до адцица, изяде сапа из чужденецките арт. а монти е спекулант, но не винаги уцелва на спекулантската арт-артия, на всеки му се е случвало да претърпи някоя крива ракета, аз например изкривих космоса с гагарин, сега там държа малко и то защото сметам, че на тази цена е повече от заслужено да не се дава за без пари, след като го разкешира тълпата двойно. Тълпата нито се води нито се кара и в един момент като стадо се хвърля в едната от двете страни, после като се усети какви ги е направила - шита станал перла и обратно.))) Стадна история )))
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• BullsonBSE, това ли е шита в който си се набил.Затова ли искаш фондовете да ти ги изкупят.Нещо много ти е слаба математиката.Не забелязали ли вчера покупките в БАКБ.С колко процента скочи.Само с писане не става, трябва и акълСега сравни показателите след тестовете на двете банки и мисли преди да пишеш

Коментар

Working...
                                X