Банката си е същата както преди, работи и има печалба и е стабилна. Просто сега бяха направени някакви стрес тестове, доколкото разбрах, били правени и преди, но не бяха разгласявани така шумно и официално. Но за банката има една малка подробност, че ако не тръгне хима и тя ще стои, но ако той потъне и тя след него. Така, че за номинала никой не може да бъде сигурен. Все пак годините показаха някакво съотношение между банката и Хим-а около 1:2.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми да чете твоите постове, че ти си велик инвеститор, аз акъл на никой не давам
Тук не е училище, а форум.Винаги съм се въздържал от инвестиционни съвети и лични нападки.Сега например с тебе кой говори, че се намесваш- или си паралелен ник или трол, щом го правиш.Всеки да си гледа акциите и внимателно с личните нападки и претенциите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми да чете твоите постове, че ти си велик инвеститор, аз акъл на никой не давам
Тук не е училище, а форум.Винаги съм се въздържал от инвестиционни съвети и лични нападки.Сега например с тебе кой говори, че се намесваш- или си паралелен ник или трол, щом го правиш.Всеки да си гледа акциите и внимателно с личните нападки и претенциите
Коментар
-
Ами да чете твоите постове, че ти си велик инвеститор, аз акъл на никой не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВземи си букварчето по смятане, една книжка по начални инвестиции и чети , ама много чети..Много неподготвен се изказваш и много слабо по математика
То затова все ще плачеш и ще се молиш на фондовете, ами нямаш нито потенциал да сравняваш, нито знания да анализираш, а явно и паричките са ти малко..
Все плачкаш и се молиш другите да ти свършат работата Писа ли писма до Шиши, ББ и Горанов
Няма визия, няма анализ, нама разбиране, няма лидерство, няма резултати, няма клиенти и мизерийка какво да правиш, затова ти давам и на теб и на вас акъл
Добре,че и и Преци и няколко други, да го правят, че много зле положението, оборот от 100 хиляди на ден Там вие сте виновниBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВземи си букварчето по смятане, една книжка по начални инвестиции и чети , ама много чети..Много неподготвен се изказваш и много слабо по математика
То затова все ще плачеш и ще се молиш на фондовете, ами нямаш нито потенциал да сравняваш, нито знания да анализираш, а явно и паричките са ти малко..
Все плачкаш и се молиш другите да ти свършат работата Писа ли писма до Шиши, ББ и Горанов
Коментар
-
Вземи си букварчето по смятане, една книжка по начални инвестиции и чети , ама много чети..Много неподготвен се изказваш и много слабо по математика
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеBullsonBSE, това ли е шита в който си се набил.Затова ли искаш фондовете да ти ги изкупят.Нещо много ти е слаба математиката.Не забелязали ли вчера покупките в БАКБ.С колко процента скочи.Само с писане не става, трябва и акълСега сравни показателите след тестовете на двете банки и мисли преди да пишешНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение+)))
ps. Не ги мисли много, от всеки има нужда, Кирето е напълнил шапката с хартии още приватизационните времена, не гони екстремни печалби, доволен е на деведент по-голем от ОЛП )))) На пипбела акъла му колкото до адцица, изяде сапа из чужденецките арт. а монти е спекулант, но не винаги уцелва на спекулантската арт-артия, на всеки му се е случвало да претърпи някоя крива ракета, аз например изкривих космоса с гагарин, сега там държа малко и то защото сметам, че на тази цена е повече от заслужено да не се дава за без пари, след като го разкешира тълпата двойно. Тълпата нито се води нито се кара и в един момент като стадо се хвърля в едната от двете страни, после като се усети какви ги е направила - шита станал перла и обратно.))) Стадна история )))
Затова и не чета Монти, дето защитава Алианц само, Пипбел и Форти дето пробутва шитове дето са скочили 200%, и Киро дето стои зад интересите на Посредниците.
Трябва на пазара истински играчи, дето умеят да виждат това, които изброените горе не виждатBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеBullsonBSE, това ли е шита в който си се набил.Затова ли искаш фондовете да ти ги изкупят.Нещо много ти е слаба математиката.Не забелязали ли вчера покупките в БАКБ.С колко процента скочи.Само с писане не става, трябва и акълСега сравни показателите след тестовете на двете банки и мисли преди да пишеш
Аз с джуджета не се занимавамBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТази акция е за пример, как масовката изведнъж започва да вижда една компания и акция в съвсем различна светлина.
Толкова години маса народ се натиска да продава тук под номинал, е направи го, и в един момент, фундамента на банката от такава управлявана от групировка, се превръща в една от перлите на БФБ, една от малкото компании надзиравана от ЕЦБ, където няма мърдане и няма шменти-капели От шит в бисер.
Това е тайната на майсторското инвестиране, човек да вижда, това което Монти, Киро, Пипбел и масовката не могат да видят
Тогава и 3 лв. ще ви се виждат малко
ps. Не ги мисли много, от всеки има нужда, Кирето е напълнил шапката с хартии още приватизационните времена, не гони екстремни печалби, доволен е на деведент по-голем от ОЛП )))) На пипбела акъла му колкото до адцица, изяде сапа из чужденецките арт. а монти е спекулант, но не винаги уцелва на спекулантската арт-артия, на всеки му се е случвало да претърпи някоя крива ракета, аз например изкривих космоса с гагарин, сега там държа малко и то защото сметам, че на тази цена е повече от заслужено да не се дава за без пари, след като го разкешира тълпата двойно. Тълпата нито се води нито се кара и в един момент като стадо се хвърля в едната от двете страни, после като се усети какви ги е направила - шита станал перла и обратно.))) Стадна история )))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
BullsonBSE, това ли е шита в който си се набил.Затова ли искаш фондовете да ти ги изкупят.Нещо много ти е слаба математиката.Не забелязали ли вчера покупките в БАКБ.С колко процента скочи.Само с писане не става, трябва и акълСега сравни показателите след тестовете на двете банки и мисли преди да пишеш
Коментар
Коментар