IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
    Какво мислите за отчета? Според мен е много добър и предполага сериозен ръст в цената.
    Аз бих попитал - какво ще кажете за ръста, защо е толкова нисък при такъв отчет
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Какво мислите за отчета? Според мен е много добър и предполага сериозен ръст в цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Брей докато погледна бфб-то и порастнах хилядарка.
        ако преди няколко месеца не беше набил кинтите в тухли и бетон сега щеше да растеш като мен .................. с десетки хиляди на ден
        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
          Някой ще даде ли линк към отчета
          http://www.infostock.bg/infostock/co...ents/CCB/12970

Коментар

• Някой ще даде ли линк към отчета

Коментар

• Ако и Q4 изкарат същата печалба, банка минала успешно стрес-теста се търгува на Р/Е 3

Коментар

• Брей докато погледна бфб-то и порастнах хилядарка.

Коментар

• Кой каза РЪСТ

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                    2014 ти продавах ЦКБ на 1,50-1,60 ................ сега ще ти продавам химчета на 2,50-2,60

накрая някой тарикат и апартаментчето ще ти вземе за без пари, а ти си бачкай...
                    На мен няма как да ми ги вземат апартаментите ама виж на теб парите в акции отново да Не ги чуваш нещата пич.

Коментар

И други са казвали така но е станало обратното . Ти пали свещи да избиеш загубите за мен не се притеснявай аз съм я наредил добре,че и пожизнена рента имам мен.
                      2014 ти продавах ЦКБ на 1,50-1,60 ................ сега ще ти продавам химчета на 2,50-2,60

накрая някой тарикат и апартаментчето ще ти вземе за без пари, а ти си бачкай...

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                        бачкай, бачкай, че тези пари пак в моя джоб ще влезнат

И други са казвали така но е станало обратното . Ти пали свещи да избиеш загубите за мен не се притеснявай аз съм я наредил добре,че и пожизнена рента имам мен.

Коментар

Ами айде да видим колко правиш на седмица или само си приказваш.Пращам ти да ми видиш фиша(тук му викат стейтмънт) за една седмица.Бас ловя че това и за половин година не можеш го изкара
                          бачкай, бачкай, че тези пари пак в моя джоб ще влезнат

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                            ти и тук ли се намуши?
                            не - само поздравявам, погледнах доклада за дейността!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Браво на банката! Явно гоненето на най добри условия по кредитите дава резултат.
                              ти и тук ли се намуши?
                              Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Браво на банката! Явно гоненето на най добри условия по кредитите дава резултат.

Коментар

Working...
                                X