Първоначално изпратено от _1912_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми айде да видим колко правиш на седмица или само си приказваш.Пращам ти да ми видиш фиша(тук му викат стейтмънт) за една седмица.Бас ловя че това и за половин година не можеш го изкара
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениети и тук ли се намуши?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво на банката! Явно гоненето на най добри условия по кредитите дава резултат.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТук, спрямо останалите от БФБ, потенциалът за ръст е зверски
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОще 12 млн. печалба за тримесечието, общо 30 мил. до септември
Винаги ми е било странно защо се търгуват на еднакво Р/В с ПИБ ... а от септември насам по никакъв начин обяснимо ...Last edited by Protokol; 31.10.2016, 18:27.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОще 12 млн. печалба за тримесечието, общо 30 мил. до септември
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеами аз съм в ракетата седнал на удобна позиция .................. вие тук още малко ще почакате и на по-късен етап ще се присъедините към нас...
и аз не я гледам борсата ............... правя пари на БФБ без да бачкам...
да бачкат негрите, индианците и другите малцинства .................. ние белите седим и ви гледаме как се напъвате...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОхоооо мушморок жив ли си бре? Чакаш ли ракетата
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИмам много работа и използвам времето да направя кинти вместо да гледам бфб-то.
да бачкат негрите, индианците и другите малцинства .................. ние белите седим и ви гледаме как се напъвате...
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКакто е казал дон Игнасио в статията за Муравей - гузен негонен бяга Ташуннко)))) Да видим сега кой накъде !?
Коментар
Коментар