IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
    бачкай, бачкай, че тези пари пак в моя джоб ще влезнат

И други са казвали така но е станало обратното . Ти пали свещи да избиеш загубите за мен не се притеснявай аз съм я наредил добре,че и пожизнена рента имам мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Ами айде да видим колко правиш на седмица или само си приказваш.Пращам ти да ми видиш фиша(тук му викат стейтмънт) за една седмица.Бас ловя че това и за половин година не можеш го изкара
      бачкай, бачкай, че тези пари пак в моя джоб ще влезнат

НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
        ти и тук ли се намуши?
        не - само поздравявам, погледнах доклада за дейността!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Браво на банката! Явно гоненето на най добри условия по кредитите дава резултат.
          ти и тук ли се намуши?
          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Браво на банката! Явно гоненето на най добри условия по кредитите дава резултат.

Коментар

• Брейййй днес голям подскок при любимата ми банка.Ама колко приятно ми е увеличила портфейлчето

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                Тук, спрямо останалите от БФБ, потенциалът за ръст е зверски
                сакаме и чекаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  Още 12 млн. печалба за тримесечието, общо 30 мил. до септември
                  Сега е момента да отделят за дивидент... Няма "възбрана" от БНБ , минаха успешно теста и е редно да зарадват дребните. Дори и символично ще е показателно - както направиха в Газ и Хим ... И ще покажат, че са по-големи от наричаните системни ...
                  Винаги ми е било странно защо се търгуват на еднакво Р/В с ПИБ ... а от септември насам по никакъв начин обяснимо ...
                  Last edited by Protokol; 31.10.2016, 18:27.
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    Още 12 млн. печалба за тримесечието, общо 30 мил. до септември
                    Тук, спрямо останалите от БФБ, потенциалът за ръст е зверски

Коментар

• Още 12 млн. печалба за тримесечието, общо 30 мил. до септември

На пръв поглед не виждам еднократни ефекти, тоест печалбата за Q3 от 12 мил. е от оперативна дейност Някой да ме поправи ако греша
                      Last edited by dex; 31.10.2016, 18:22.

Коментар

• Понеже снимката от телефона не е излязла добре при качването в сайта съм уголемил дясната част на стейтмънта за да може по-добре да схванеш разликата между правенето на пари и съзерцаването на бфб
                        Attached Files

Коментар

• Доста ще има да стоиш и гледаш докато някой хора използват времето да правят пари ане да се любуват на монитора гледайки заспалата ни борса

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                            ами аз съм в ракетата седнал на удобна позиция .................. вие тук още малко ще почакате и на по-късен етап ще се присъедините към нас...

и аз не я гледам борсата ............... правя пари на БФБ без да бачкам...

да бачкат негрите, индианците и другите малцинства .................. ние белите седим и ви гледаме как се напъвате...

Ами айде да видим колко правиш на седмица или само си приказваш.Пращам ти да ми видиш фиша(тук му викат стейтмънт) за една седмица.Бас ловя че това и за половин година не можеш го изкара
                            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Охоооо мушморок жив ли си бре? Чакаш ли ракетата
                              ами аз съм в ракетата седнал на удобна позиция .................. вие тук още малко ще почакате и на по-късен етап ще се присъедините към нас...

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Имам много работа и използвам времето да направя кинти вместо да гледам бфб-то.
                              и аз не я гледам борсата ............... правя пари на БФБ без да бачкам...

да бачкат негрите, индианците и другите малцинства .................. ние белите седим и ви гледаме как се напъвате...

НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Както е казал дон Игнасио в статията за Муравей - гузен негонен бяга Ташуннко)))) Да видим сега кой накъде !?
                                Кво да я гледаме.Въртим се около тези нива и това е.Ти да не продаде че си се умислил толкова

Коментар

Working...
                                X