If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Още 12 млн. печалба за тримесечието, общо 30 мил. до септември
Сега е момента да отделят за дивидент... Няма "възбрана" от БНБ , минаха успешно теста и е редно да зарадват дребните. Дори и символично ще е показателно - както направиха в Газ и Хим ... И ще покажат, че са по-големи от наричаните системни ...
Винаги ми е било странно защо се търгуват на еднакво Р/В с ПИБ ... а от септември насам по никакъв начин обяснимо ...
Понеже снимката от телефона не е излязла добре при качването в сайта съм уголемил дясната част на стейтмънта за да може по-добре да схванеш разликата между правенето на пари и съзерцаването на бфб
ами аз съм в ракетата седнал на удобна позиция .................. вие тук още малко ще почакате и на по-късен етап ще се присъедините към нас...
и аз не я гледам борсата ............... правя пари на БФБ без да бачкам...
да бачкат негрите, индианците и другите малцинства .................. ние белите седим и ви гледаме как се напъвате...
Ами айде да видим колко правиш на седмица или само си приказваш.Пращам ти да ми видиш фиша(тук му викат стейтмънт) за една седмица.Бас ловя че това и за половин година не можеш го изкара
Струва ми се че си продал ти да платиш кредита и репото.Май крадеца вика дръжте крадеца.Стига с тия ефтини номера ами си пали свещ всеки ден барем стигне Потъник до 1.70 да излезеш на нула.
Както е казал дон Игнасио в статията за Муравей - гузен негонен бяга Ташуннко)))) Да видим сега кой накъде !?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
значи ти си продавал тези няколко хиляди акции които минаха...
кухня сигурно има в апартамента .............. сега си набил кеша в хладилник и диван които ще ползваш следващото лято...
браво
Струва ми се че си продал ти да платиш кредита и репото.Май крадеца вика дръжте крадеца.Стига с тия ефтини номера ами си пали свещ всеки ден барем стигне Потъник до 1.70 да излезеш на нула.
значи ти си продавал тези няколко хиляди акции които минаха...
кухня сигурно има в апартамента .............. сега си набил кеша в хладилник и диван които ще ползваш следващото лято...
браво
Охоооо мушморок жив ли си бре? Чакаш ли ракетата ? Нищо не съм продавал нито гледам борсата.Имам много работа и използвам времето да направя кинти вместо да гледам бфб-то.
Коментар