IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Струва ми се че си продал ти да платиш кредита и репото.Май крадеца вика дръжте крадеца.Стига с тия ефтини номера ами си пали свещ всеки ден барем стигне Потъник до 1.70 да излезеш на нула.
    Както е казал дон Игнасио в статията за Муравей - гузен негонен бяга Ташуннко)))) Да видим сега кой накъде !?
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
      значи ти си продавал тези няколко хиляди акции които минаха...

кухня сигурно има в апартамента .............. сега си набил кеша в хладилник и диван които ще ползваш следващото лято...

браво
      Струва ми се че си продал ти да платиш кредита и репото.Май крадеца вика дръжте крадеца.Стига с тия ефтини номера ами си пали свещ всеки ден барем стигне Потъник до 1.70 да излезеш на нула.

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

кухня сигурно има в апартамента .............. сега си набил кеша в хладилник и диван които ще ползваш следващото лято...

браво
        Охоооо мушморок жив ли си бре? Чакаш ли ракетата ? Нищо не съм продавал нито гледам борсата.Имам много работа и използвам времето да направя кинти вместо да гледам бфб-то.

Коментар

Най-добре нищо да не коментирате а да продавате

браво
          НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Най-добре нищо да не коментирате а да продавате

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
              тема акция не движи
              A й не виждам какво да се пише толкова. Все още няма отчетни данни от БНБ и няма какво да коментираме.

Коментар

Голямо мъртвило в тая тема.Позабравили сте я нещо .
                тема акция не движи

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  въобще не разбираш от този бизнес
                  ако разбираш - тогава пишеш тук глупости, защото имаш акции - обаче кой ли те слуша???
                  А ти си адски заядлив и негативен човек.. Имах друга представа за теб

Имам акции и в двете банки, но доста повече в ПИБ. Ликвидността и по двете позиции е добра (особено по телефон) така че ако не вярвах в това което пиша, бързо и лесно можех да разменя тежестта им. Не е като да съм затиснат в позиция и да пиша глупости за да се отърва! Това само конспиратори като бай Шиле могат да си го мислят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Рентабилност батка, рентабилност!
                    Р/Е - то на ПИБ от основен бизнес смятал ли си къде е!?
                    въобще не разбираш от този бизнес
                    ако разбираш - тогава пишеш тук глупости, защото имаш акции - обаче кой ли те слуша???

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                      Някой или пак се подлъга да продаде или сме пак на път към левчето. Пък ФИБ-ата с невероятните си показатели направи повече от 35% от 1.80 до тук.
                      Рентабилност батка, рентабилност!
                      Р/Е - то на ПИБ от основен бизнес смятал ли си къде е!?

Коментар

• На мен ми продаде ПБФК. Надали са се подлъгали. По-скоро като проба на пазара ми изглежда. Мисля ако до 1.06 имаше повече бройки, то и продадените шяха да са повечко.

Коментар

• Някой или пак се подлъга да продаде или сме пак на път към левчето. Пък ФИБ-ата с невероятните си показатели направи повече от 35% от 1.80 до тук.

Коментар

• Голямо мъртвило в тая тема.Позабравили сте я нещо .

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                              Цената лека - полека почна да катери нагоре . Докъде ?
                              Това зависи изцяло от майката

Коментар

• Цената лека - полека почна да катери нагоре . Докъде ?

Коментар

Working...
                                X