IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

В съобщението на БФБ си го пише падежа - Датата на падеж на емисията се променя на 10.12.2023 г.;

Както виждаш има много вода да изтече до тогава .
    Да - заложената цена на възможно конвертиране към 10.12. 2020 г е 3,22 лв.
    Сега падежа го промениха.
    Е до 2020, а пък за 2023 да не говорим,отдавна трябва да сме подминали 3.22

Коментар

• Тука пак затапват и свалят цената с малки бройки, получава се интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение

Я припомни, 3,2 ли ми се мота в главата? И кога е падежът? Защото въпреки че съм с доста висок таргет над пазарната си мисля трудно ще видим 3.2 скоро.
        В съобщението на БФБ си го пише падежа - Датата на падеж на емисията се променя на 10.12.2023 г.;

Както виждаш има много вода да изтече до тогава .
        Да - заложената цена на възможно конвертиране към 10.12. 2020 г е 3,22 лв.
        Сега падежа го промениха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Пр хиката движението е от 2,90 до 5 лв..... и фонда не е попълнил за сметка на хим и ссв...
          Но господ не може да обясни на всеки че освен хим и тях самите има и други позиции и други хора....
          По подредени и по толерантни и по интЕлегенти....
          и по-грамотни

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Емисията е конвертируема и в отчетите на ЦКБ са заложени интересни нива.
            Я припомни, 3,2 ли ми се мота в главата? И кога е падежът? Защото въпреки че съм с доста висок таргет над пазарната си мисля трудно ще видим 3.2 скоро.

Коментар

Ами добре си направил ,....
              Какво да кажа...
              Взел си си своето...
              Засега е добре, но да не бъдем крайни и алчни!

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение

Прочети 10 поста по-надолу
                Тези дни продадох към 10 к, остават ми още малко, но не съм на зор.
                Ами добре си направил ,....
                Какво да кажа...
                Взел си си своето...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Както винаги.

При движения от 50-100% е зрител, но при Хика и Петрол е цар...
                  Пр хиката движението е от 2,90 до 5 лв..... и фонда не е попълнил за сметка на хим и ссв...
                  Но господ не може да обясни на всеки че освен хим и тях самите има и други позиции и други хора....
                  По подредени и по толерантни и по интЕлегенти....
                  Last edited by Монти; 15.12.2016, 10:11.

Коментар

А ти продаде ли.........?
                    Прочети 15 поста по-надолу
                    Тези дни продадох към 10 к, остават ми още малко, но не съм на зор.

Коментар

Пишейки
                      А ти продаде ли.........?

Коментар

Пишейки
                        Както винаги.

При движения от 50-100% е зрител, но при Хика и Петрол е цар...
                        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

А ти как отигра движението?
                          Пишейки

Коментар

Ами фонда продължава да купува,но вече бих помислил за друго действие....че ще прави ....
                            Гледайки цената на хим и ссв ..
                            не бих заложил че хим ще се качва.....
                            А ти как отигра движението?
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              За сега акцията се представя страхотно така както и предполагах.До тук съм с 59% ръст на инвестицията,Но има още да расте преди да спре.Няма да се учудя ако до нова година се завърти около 1.80 лв
                              Ами фонда продължава да купува,но вече бих помислил за друго действие....че ще прави ....
                              Гледайки цената на хим и ссв ..
                              не бих заложил че хим ще се качва.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                За сега акцията се представя страхотно така както и предполагах.До тук съм с 59% ръст на инвестицията,Но има още да расте преди да спре.Няма да се учудя ако до нова година се завърти около 1.80 лв
                                Спри се малко бе човек.
                                Преди постоянно вещаеше сривове и апокалипсис по позицията , а като накупи се скъсваш да се хвалиш .
                                Кажи нещо по смислено ,освен да ни занимаваш само със себе си.
                                Ето 1 положителна новина -
                                " 14-12-2016 - Протокол от Общо събрание на акционерите

Емитент: ТБ Централна кооперативна банка АД-София (4CFB)
                                На проведено ОСO от 14.12.2016 год. на ТБ Централна кооперативна банка АД-София (4CFB) са взети следните решения:
                                - Променя част от условията по емисия облигации, издадени от ТБ Централна кооперативна банка АД-София (4CFB), по следния начин:
                                1. Датата на падеж на емисията се променя на 10.12.2023 г.;
                                2. Лихвата се променя от 4.5% на 3.6% годишно считано от 11.12.2016 г. /денят, следващ датата на падеж на предстоящото за 2016 г. лихвено плащане/. Текстът на т. 4.3 от Проспекта на емисията се променя на: "Размерът на лихвата, платима на всяка дата на лихвено плащане е 36.00 евро по всяка облигация с номинална стойност 1000 евро";
                                3. Периодът на олихвяване и датите на лихвени плащания /веднъж годишно на датата на падеж на емисията/, както и периодът на конвертиране /веднъж на три месеца/, са приложими съответно и без промяна през тригодишния период, за който се отсрочва падежът на облигационната емисия.
                                Протоколът от ОСO на дружеството може да бъде намерен на уеб страницата на Борсата "

Емисията е конвертируема и в отчетите на ЦКБ са заложени интересни нива.

Коментар

Working...
                                X