IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

От 6-7 месеца ти разправям че пропускаш нещо много съществено при това сравнение, но ти си знаеш твоята! Казва се РЕНТАБИЛНОСТ !!!
    И въпреки нея, когато разкрача в оценките по Р/В стане твърде голя е нормално да има някакво догонване
    Имам въпроси , като към по-знаещ -:
    - зависи ли тази рентабилност от преоценките ?
    - кредитите по Кремиковци, ОЦК дали са в процента на проверените при стрес теста ?
    - може ли да се получи информация дали определен кредит е в преоценка ?
    Много ми е важно да си отговоря на тези въпроси - преди да реша да намаля позицията си в ЦКБ за сметка на купуване на акции в ПИБ .
    п.с. Ако някой друг е наясно с поставените въпроси, моля да пише . Може и на лични - макар, че би представлявал интерес и за други миноритарни акционери, настоящи или мераклии да станат
    Last edited by Protokol; 23.03.2017, 11:06.
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Догонване или връщане на ПИБа на по-ниски нива, т.е. да изпусни малко парата

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Това не е виц .. това са факти :
        ЦКБ Р/В 0.47
        ПИБ Р/В 0.75

За резултата от стрес теста да не говорим...
        От 6-7 месеца ти разправям че пропускаш нещо много съществено при това сравнение, но ти си знаеш твоята! Казва се РЕНТАБИЛНОСТ !!!
        И въпреки нея, когато разкрача в оценките по Р/В стане твърде голя е нормално да има някакво догонване

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
          Тук ако не направи поне 20 стотинки за да догони ПИБ, да знаете, че борсата е дефектна, което значи, дефектите да се изпозват максимално
          Това не е виц .. това са факти :
          ЦКБ Р/В 0.47
          ПИБ Р/В 0.75

За резултата от стрес теста да не говорим...

Коментар

• Тук ако не направи поне 20 стотинки за да догони ПИБ, да знаете, че борсата е дефектна, което значи, дефектите да се изпозват максимално
            Bulls on BSE

Коментар

А ти кво чакаше допреди 6 месеца.. 300 точки ли беше!?
              А иначе това което съм чакал вече го дочаках.. от Май 2016 досега портфейла ми е по 3. Сам си сметни какво значи това спрямо Софикс.. все едно е над 1 200 точки вече
              Браво ти си вече на Софикс 1200
              Аз не се оплаквам от търговията ми на вън писал съм и не ми се повтаря тук

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

То добре .че не те слушат много ,че Софикс 1000 вече коя година го чакаш
                Банката тук ще си вземе нейното когато трябва .
                Тук ако не се пише всичко хубаво за ПИБ се трие тъка че смисъл няма от коментар
                Нямам хартии тук но мисля да взема
                А ти кво чакаше допреди 6 месеца.. 300 точки ли беше!?
                А иначе това което съм чакал вече го дочаках.. от Май 2016 досега портфейла ми е по 3. Сам си сметни какво значи това спрямо Софикс.. все едно е над 1 200 точки вече

Коментар

Аз ви го дадох още преди 8-9 месеца, но повечето не ме послушаха
                  Апропо, днес купувах тук с идеята че в един момент ще тръгне някакво догонване
                  То добре .че не те слушат много ,че Софикс 1000 вече коя година го чакаш
                  Банката тук ще си вземе нейното когато трябва .
                  Тук ако не се пише всичко хубаво за ПИБ се трие тъка че смисъл няма от коментар
                  Нямам хартии тук но мисля да взема

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    aleks262 Дай правилен коментар за положението
                    Някой може ли да ми обясни разликата в цените на двете БГ банки? Тази която щеше да фалира сега лети, а другата виси като.......
                    Аз ви го дадох още преди 8-9 месеца, но повечето не ме послушаха
                    Апропо, днес купувах тук с идеята че в един момент ще тръгне някакво догонване

Коментар

• aleks262 Дай правилен коментар за положението
                      Някой може ли да ми обясни разликата в цените на двете БГ банки? Тази която щеше да фалира сега лети, а другата виси като.......

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n3181233[/ATTACH]
                        Аз мога но ще ми изтрият поста ,с две думи едно фалирало нещо кво очакваш от него

Коментар

От високо по боли,като паднеш

Коментар

може ли по един много повърхностен начин?

Коментар

сега видях в темата на ПИБ, че чакат новина!
                              Каролев се е изучил ... И той станал фен на общуването по Туитър след Тръмп...
                              Да не забравяме основоположника на този тип "общуване":
                              21.03.2014 "„Туитър, муитър”, каза Ердоган пред хиляди свои поддръжници ....
                              Няма ли да туитнете нещо от морето бре

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Мисля, че виси защото и Хима виси !
                                сега видях в темата на ПИБ, че чакат новина!

Коментар

Working...
                                X