Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
май не си чувал, че може да се правят пари в щатите и без физически да присъстваш там ........... разбира се за камионите и автомивките е задължително условие да си в щатите ===>>> с това съм съгласен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеПрисмял се хърбел на щърбел...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа беше пробвал да дойдеш в Щатите да правиш пари вместо да се занимаваш за жълти стотинки с бфб.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
пиша ти, че е рано за огледи ......... но то си е твоя работа къде ще ти потрошиш парите...
борсата я остави на хората които могат да търгуват!!!
за теб ти казах .......... твоята сила е във форума да пишеш и да въртиш геврека ...... разбира се, и на автомивката обръщай внимание
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Там е работата,че нищо не знаеш колкото и в борсата си успешен.Затънал си до ушите и още не можеш да си избиеш загубите пт 2008.Мен не ме мисли.Не се занимавай с борса.Препоръка е.
борсата я остави на хората които могат да търгуват!!!
за теб ти казах .......... твоята сила е във форума да пишеш и да въртиш геврека ...... разбира се, и на автомивката обръщай вниманиеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
като ти знам изгодните сделки на трета линия във фекалния залив ще ти дам съвет да не се занимаваш с НИ .......... карай си камиона и си пиши в инвестора
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Отвориха се изгодни сделки и трябваше да мина на оглед.Тук септември им го казах че ще видим левчето и като гледам скоро ще се случи .
препоръка еfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
само седмица ви нямаше, а то цяла вечност станало ........ ами, добре сте дошли...
и цяла седмица никой не е писал в темата ....... ще фалира инвестора с тези БАН-ове
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИзвинявам се за отсъствието няколко дена..
и цяла седмица никой не е писал в темата ....... ще фалира инвестора с тези БАН-овеfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Извинявам се за отсъствието няколко дена,но се занимавах с оглеждане на НИ в Чикаго.Впредвид труса който се задава цените на НИ паднаха и се отварят нови възможности.Та чак сега поглеждам любимата ми банка и какво да видя?? Тя паднала на 1.24 лв.Скоро май ще пия уиски от един бас.ЦКБ пада по-бързо от колкото очаквах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеЛичните съобщения работят.
Получавате бан и двамата, заради това, че редовно опропастявате няколко теми с диалога си и вечните си заяждания и лични дрязги, и тролене.
- 8 Харесвания
Коментар
-
не съм писал "сега" .......... мисля, че писах, че "настъпва времето"...
както не веднъж писах тук ......... продадох преди предните стрес тестове и ще купя акции след предстоящите ......... има-няма след 200 дни
надявам се тогава ножицата да се разтвори повече от "заветните" 1,5 ЦКБ за 1 ХИМ ........... няма да е зле да купя при съотношение 2 ЦКБ за 1 ХИМ
Коментар
Коментар