Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАртията ми е ясна.Левче кефче.Нищо ново под слънцето.
- 1 like
Коментар
-
какво мислите за увеличението на капитала на банката гласувано в края на миналата година на ОСА?
някой присъствал ли е на ОСА?
кога мислите, че ще е увеличението на капитала на банката?
какво наложи толкова спешно да се свиква извънредно ОСА с една единствена точка която да разреши набирането на нови 90 млн.лв.? ......... не можа ли да се изчака редовното ОСА след 5 месеца?
гледам, че тук предимно продавате и никой не коментира ОСА вече почти месец от както се взе решението...Last edited by polki; 15.01.2019, 00:15.fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Тук гроздето е сладко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тук гроздето е сладко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеХахаха !! Гроздето кисело а ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
може да се използва и друга дума ......... мечтател
Не мога да не се съглася с теб.
Коментар
-
Богаташче.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Аз съм чувал много работи и съм видял много,но зависи какво разбираш под праеене на пари.Ако ми говориш за 10-15000 $ на месец значи нищо не правиш.На моите шофьори плащам по 10000 $.А ти такива пари няма как да правиш на борсата защото нямаш нужните пари инерстирани там а и не си добър за да го правиш.От България които работят за щаски компании правят 1000-3000 $.Тая година младежо колкото и да смятам по-малко от 200 000 $ данък няма да платя.Затова ти казвам че си малък и тия смешни печалбички на бфб само ме забавляват.
Коментар
Коментар